Έξι σημεία που μαρτυρούν την ηλικία σας

Έξι σημεία που μαρτυρούν την ηλικία σας

Καθώς μεγαλώνουμε κάποια σημεία του σώματος μας αλλάζουν. Μερικά από αυτά είναι λίγο μαρτυριάρικα..Δηλαδή μπορεί να αποκαλύψουν την ηλικία μας. Η λύση είναι να μάθουμε ποια είναι αυτά τα σημεία και να τα φροντίσουμε ιδιαίτερα. 

Λαιμός:

Το δέρμα στο λαιμό είναι πιο λεπτό και ξηρό απ' ό,τι στο υπόλοιπο σώμα. Έχει μικρότερη ποσότητα υποδόριου λίπους με αποτέλεσμα η χαλάρωση να εμφανίζεται πιο εύκολα καθώς μεγαλώνουμε και αυτό σημαίνει στην ουσία πως ο λαιμός μας δείχνει πως «μεγαλώνει» πριν από κάθε άλλο σημείο του κορμιού μας μιας και το δέρμα της περιοχής είναι πιο λεπτό από το δέρμα του προσώπου και για τον λόγο αυτό δεν μένει παρά να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα. Το να χρησιμοποιείς τα ίδια προϊόντα στην περιοχή του λαιμού είναι κάτι που μπορείς να κάνεις, αρκεί να το κάνεις πριν αλλάξει τελείως όψη ο λαιμός σου.

Χέρια:

Σηκώνουν το βάρος από τις καθημερινές δουλειές, γι αυτό θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή.Καλό είναι να βρείτε έστω 5 λεπτά την ημέρα και  να τα αφιερώσετε στην περιποίηση των χεριών σας Η ενυδατική κρέμα είναι σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό δεν είναι όμως το μόνο που μπορείς να κάνετε. Μην ξεχνάτε πως τα χέρια μας είναι πάντα εκτεθειμένα περισσότερο από τα υπόλοιπα  σημεία του σώματος μας και εκτίθενται διαρκώς στις ηλιακές ακτινοβολίες. Γι' αυτό απλώνετε  αντηλιακό στα χέρια σας μια φορά την εβδομάδα εκτός από την ενυδατική σας κρέμα

Πρόσωπο:

Τα σημάδια στο πρόσωπο μαρτυρούν πολλά για την ηλικία σας χωρίς αμφιβολία. Σύμφωνα με τους ειδικούς μπορείτε  να «φωτίσετε» τα πιο «σκοτεινά» σημεία του προσώπου και να φωτίσεις έτσι και τον τόνο του δέρματος , πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα να δείχνετε και νεότερη. Επίσης μην ξεχνάτε και τον ρόλο της διατροφής. Μια διατροφή ισορροπημένη θα κάνει καλό εκτός από την υγεία σου και στο δέρμα σου χωρίς όμως υπερβολές. Σύμφωνα με μελέτη του 2009 ακόμη και η απώλεια βάρους 4 κιλών μπορεί να κάνει μια γυναίκα να δείχνει μεγαλύτερη κατά 4 ολόκληρα χρόνια!

Βλεφαρίδες:

Φαίνεται περίεργο αλλά δεν είναι,  αφού καθώς μεγαλώνουμε οι μύες που στηρίζουν τα βλέφαρα τεντώνουν και γίνονται πιο «αδύναμοι». Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία παραπάνω λίπους πράγμα που μπορεί να σημαίνει πως θα δείτε  τις σακούλες κάτω από τα μάτια να κάνουν την εμφάνιση τους. Για να… «βοηθήσετε» λιγάκι την κατάσταση σε αυτό το σημείο δεν έχετε παρά να καταναλώνετε  αρκετό νερό ,να κοιμάστε περισσότερο αλλά και να καταναλώνετε όσο λιγότερο αλάτι μπορείτε. Στο εμπόριο θα βρείτε και κρέμες που περιορίζουν τις σακούλες κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο.

Αγκώνες:

Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε  να κάνουμε για την χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή αυτή. Το βασικό είναι να κρατάμε την περιοχή ενυδατωμένη με μια κρέμα πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία και να φοράμε  μπλούζες με μακρύ μανίκι όσο πιο συχνά μπορούμε  To δέρμα στους αγκώνες είναι συχνά πιο ξηρό και αυτό είναι που πρέπει να καταπολεμήσουμε!


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper