Όλα όσα λέει ο Ιατροδικαστής για τον Παντελή Παντελίδη

Όλα όσα λέει ο Ιατροδικαστής για τον Παντελή Παντελίδη

“Στο αίμα του άτυχου τραγουδιστή βρέθηκε πενταπλάσια ποσότητα αλκοόλ από το όριο, που είναι 0,5 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος. Αυτό σημαίνει ότι είχε καταναλώσει αρκετά  ποτά τύπου ουίσκι και ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση”, λέει στην Espresso ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας δρ Γρηγόρης Λέων. Αυτό και μόνο δείχνει οτι είναι αδύνατο να μπορούσε ο Παντελής να πάρει το αυτοκίνητο και να κατευθυνθεί στον προορισμό του.

Σημειώνεται επίσης στο ρεπορτάζ της εφημερίδας ότι αν κάποιος έχει ξεκινήσει να πίνει πριν από 12 ώρες, στις τοξικολογικές εξετάσεις έχει εξαφανιστεί το 70% μέσω του μεταβολισμού. Ο ιατροδικαστής εξηγεί πως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις εξετάζεται το 30% καθώς το υπόλοιπο έχει μεταβολιστεί.

Μετά το πόρισμα των τοξικολογικών, ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαμπος Λυκούδης απαντά: "Με σοβαρότητα, με ευρέπεια, με ήθος θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή. Όσα κακόβουλα εντέχνως διαχέονται έχουν στόχο να πλήξουν τη μνήμη του Παντελή και να θίξουν την τιμή και την εξιοπρέπεια της οικογένειας. Έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, που είναι η αρμόδια για τη συλλογή και την αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων της υπόθεσης. Κάνουμε έκκληση προς τους εμπλεκόμενους να παραμερίσουν τυχόν σκοπιμότητες και να συνδράμουν στην αποκάλυψη της αλήθειας, όποια κι αν είναι αυτή".


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • Casper