Υπόθεση Παντελίδη: Αστρονομικό ποσό θα καταβληθεί στη οικογένεια σύμφωνα με έμπειρα στελέχη.

Υπόθεση Παντελίδη: Αστρονομικό ποσό θα καταβληθεί στη οικογένεια σύμφωνα με έμπειρα στελέχη.

Έμπειρα στελέχη στο χώρο των ασφαλειών, επιμένουν πώς υπάρχει ασφαλιστήριο ζωής του Παντελή Παντελίδη, στο οποίο προβλέπεται αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που έχανε τη ζωή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ο μόνος όρος του συγκεκριμένου συμβολαίου που προέβλεπε τη μη καταβολή της αποζημίωσης, ήταν να ανιχνευτεί χρήση ναρκωτικών ουσιών στα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των αιματολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη. Τα αποτελέσματα όμως πέρα της τρομερής ποσότητας αλκοόλ (2,72mg/ λίτρο αίματος), δεν έδειξαν απολύτως τίποτα τέτοιο, με τον οργανισμό του να είναι καθαρός σε τέτοιες ουσίες.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η ασφαλιστική αναμένεται εντός των επόμενων εβδομάδων να αποζημιώσει με 1 εκατ. ευρώ την οικογένεια του 32χρονου, μόλις ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά θέματα και κλείσει η δικογραφία της υπόθεσης.

Όλα αυτά «σκοντάφτουν» στο γεγονός πώς η οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή, υποστηρίζει ότι ο Παντελής δεν είχε κάνει ασφαλιστήριο ζωής. Αυτό δημιουργεί ερωτηματικά, καθώς κάποιοι επιμένουν πώς ο αδικοχαμένος ερμηνευτής δεν είχε γνωστοποιήσει τίποτα στους δικούς του ανθρώπους γι’ αυτό το θέμα.

Μάλιστα και οι δύο δικηγόροι της οικογενείας, αρχικά ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης που παραιτήθηκε και μετέπειτα ο κ. Χαράλαμπος Λυκούδης, είναι πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει τέτοιους είδους συμβόλαιο ζωής.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρών η μόνη αποζημίωση που έχει γίνει γνωστή αφορά το τζιπ, το οποίο άνηκε στον Αντώνη Ρέμο, είχε μεικτή ασφάλιση και ήταν ασφαλισμένο για 50.000 ευρώ. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper