Η τελευταία συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγο πριν φύγει το 2012. Μια κουβέντα νοσταλγική και οχι μονο..

Η τελευταία συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγο πριν φύγει το 2012. Μια κουβέντα νοσταλγική και οχι μονο..

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας χαρακτήρας δυναμικός και φιλόδοξος. Με το σπαθί του έχει καταφέρει πολλά στην ζωή του και πάντα με πίστη στον θεό και με την στήριξη των φίλων του κάνει αυτό που γουστάρει . Το 2013 θα τον δούμε ΄να κάνει και πάλι θεματικές εκπομπές με τον Όμορφο κόσμο του και πριν λίγες εβδομάδες ξεκίνησε γυρισματα. Σήμερα στο Newspistol μιλάει αποκλειστικά και κάνουμε μια κουβέντα κόντρα στην επικαιρότηρα. Μιλάμε για τους μετανάστες, την κρίση στην χώρα μας, τις προλήψεις. Έχει άποψη, είναι ευαίσθητος, αγαπά την ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει λόγω της άμεσης επικοινωνίας με τον κόσμος και στέλνει το δικό του μήνυμα στους αναγνώστες μας.
 
 
- Nομίζω Γρηγόρη οτι το ραδιόφωνο φέτος για σένα είναι ένα συστατικό να αποβάλεις το άγχος σου;
 
Ευχαριστούμε καταρχάς που ήρθες στην εκπομπή μας. Σε παρακολουθούμε μέσα απο το Newspistol και είσαι μεσα στις ειδήσεις μας κάθε πρωί με την Ράνια και τον Γιώργο. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα. Και ερχόμαστε στην εκπομπή. Πολύ καλή διάθεση και ΄κάθε πρωί είμαστε σαν παιδική χαρά. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και βλέπουμε οτι υπάρχει αποδοχή απο το κοινό. Δε θα σου έλεγα οτι λειτουργεί αυτή η εκπομπή για να αποβάλω το άγχος μου. Είμαι γενικά άτομο αισιόδοξο και ότι κάνω , το κάνω με τέτοιο τρόπο για να διασκεδάζω.
 
- Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει και μπαίνει κανονικά στην καθημερινότητά σου.
 
Νομίζω πως ναι. Μου αρέσει πολύ και είναι μια διαφορετική προσέγγιση απο την τηλεόραση. Άλλη επαφή χωρίς μια κάμερα μπροστά σου. Αλλά πρέπει να προσέχεις γιατί το μικρόφωνο μπροστά σου κρύβει παγίδες και είσαι live.
 
 
- Ξεκίνησες γυρίσματα και νομίζω αυτό το περίμενες πως και πως.
 
Όμορφος Κόσμος και ωραίες ιδέες φέτος. Πχ θα σου πω οτι ετοιμάζουμε μια εκπομπή για τους μετανάστες που πάνε και έρχονται. Με κέφι και μεράκι ξεκινήσαμε ταξίδια και πολλά γυρίσματα που πιστεύω να αρέσουν στον κόσμο. Ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες θα κάνουμε με την ομάδα της εκπομπής για ένα καλό αποτέλεσμα.
 
- Θέλω να μου πεις πως κατάφερες να πεισεις τον Παντελή Παντελίδη να "σπασει" το ρόδι και να μιλήσει για πρώτη φορά;
 
Ήταν το φαινόμενο της χρονιάς και οχι άδικά Έκανε εκατομμύρια χτυπήματα στο yutoube και αυτό δε θα μπορούσε να μη μλου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Βγήκε μια συνέντευξη ανθρώπινη και όταν η δισκογραφική εταιρία ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ μου έκανε αυτή την πρόταση είπα με χαρά το ναι. Γίναμε φιλαράκια και είναι ένα ψαγμένο παιδί. Πιστέψτε με σ αυτό που λέω. Έχει μέλλον.
 
 
- Το portal μας όπως γνωρίζεις καλά, απευθύνεται στην ελληνική ομογένεια. Είσαι παιδί που έχει γεννηθεί στην Γερμανία.
 
Ναί είμαι και εγώ παιδί μεταναστών και ξέρω πολύ καλά τί είναι μετανάστης και πως είσαι όταν ζεις μακριά απο την πατρίδα σου. Γενικά συγκινούμε όταν λαμβάνω μηνύματα απο ομογενείς μας στην Αφρική, στην Αυστραλία. στην Αμερική. Αμέσως ανταποκρίνομαι και προσπαθώ να δίνω απαντήσεις, γιατί όλα αυτά τα άτομα μια κουβέντα ζεστή θέλουν. Νιώθουν οτι μας έχουν δίπλα τους μιας και μας παρακολουθούν ή μας ακούν απο το ραδιόφωνο. Άρα πρέπει να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που δίνεις μέσα απο την σελίδα σοτ βήμα επικοινωνίας με την ομογένεια. Πρέπει να είμαστε μια αλυσίσα μ αυτό τον κόσμο.
 
 
- Πολύς κόσμος εγκαταλείπει την Ελλάδα για το εξωτερικό όμως.
 
Φέυγει, έφευγε και θα φύγει ακόμη περισσότερος. Θέλω να ελπιζω οτι κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσουν πίσω. Αυτοί οι άνθρωποι που έφυγαν απο εδώ πήγαν με την νοοτροπια να δουλέψουν 5-6 χρόνια και να γυρίσουν πισω. Άλλο ζήτημα για το πως κατήντισε έτσι η χώρα μας και κάθονται περισσότερο χρονικό διάστημα. Σαν την πατρίδα μας , σαν την γειτονιά μας, τα φιλαράκια μας δε θα βρούμε πουθενά.
 
 
- Είσαι προληπτικός με το νούμερο 13; Έρχεται το 2013 σε λίγες μέρες.
 
Όχι όχι. Καταρχάς είμαι Ηρακλής και η θύρα της ομάδας μου ήταν η 13. Άρα τι προλήψεις μου λες. Έχχω σταματήσει να ασχολούμαι μ αυτό. Θέλω να είναι ένα έτος με υγέια και επαγγελματική και προσωπική ηρεμία για μένα και για όλο τον κόσμο. Αυτό μετράει στις μέρες μας. Ψυχική ηρεμία και να χαμογελάμε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper