Γιάννης Μωραΐτης : Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Νομική , τον κέρδισε στο τραγούδι.

Γιάννης Μωραΐτης : Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Νομική , τον κέρδισε στο τραγούδι.

Και σαν μια μορφή επανάστασης, κάπου στα 17 του γράφτηκε στο Ωδείο Αττικής και ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι...  Λίγο μετά ξεκίνησε και η φοιτητική του ιδιότητα στη Νομική Αθηνών,η οποία ολοκληρώθηκε μεν, αλλά τον κέρδισε το τραγουδι.... Απο τότε εμφανίζεταιι ανελλιπώς σε νυχτερινά κέντρα, μουσικές σκηνές, συναυλίες, bar theaters ως τραγουδιστής...

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2007,με τίτλο "Στ' ορκίζομαι" και περιείχε τραγούδια διαφόρων δημιουργών όπως : Ευθύβουλος, Μαργαρίτα Δρούτσα, Γιάννης Νικολαίδης , Κωνσταντίνος Λάλος. Ένα χρόνο αργότερα το ομώνυμο τραγούδι, επιλέχτηκε απο τον διεθνή οργανισμό CIEECOR ως συμμετοχή της Ελλάδας για το μουσικό compilation του EURO 2008.

Το καλοκαίρι του 2010 ο Γιάννης μας "γέμισε" με pop/dance ρυθμούς τραγουδώντας μας: "ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ" σε μουσική Ανδρέα Λάμπρου, μια δισκογραφική δουλειά "σταθμός" για το Γιάννηαφού με το τραγούδι αυτό κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο διαδικτυακό Διαγωνισμό I.N.F.E.VI.SION 2011,που διοργανώθηκε απο όλα τα επίσημα σωματεία της EUROVISION σε όλο τον κόσμο+συμμετείχαν μεγάλοι καλλιτέχνες παγκοσμίου βεληνεκούς.... Ένα τραγούδι που άνοιξε για τον Γιάννη τις πόρτες για τα playlists χωρών όπως Ρουμανία,Βουλγαρία,Τουρκία,Κίνα και Ρωσσία και αποτέλεσε και το έναυσμα για μια σειρά Live εμφανίσεων του Γιάννη στη Ρουμανία,πριν απο λίγες μέρες!!

Το 2011 ο Γιάννης ανανεώνει το μουσικό του "ραντεβού" με τον Ανδρέα Λάμπρου, τον καταξιωμένο αυτό δημιουργό της νέας γενιάς, γεμίζοντας μας "ΟΞΥΓΟΝΟ"...σε latin/dance ρυθμούς,ενώ τον Ιανουάριο του 2012 δέχτηκε την τιμητική πρόταση της διακεκριμένης σε όλη την Ευρώπη μουσικοσυνθέτριας ZOE (Ζωή Τηγανούργια) να συμμετάσχει στη νέα της δισκογραφική δουλειά με μια υπέροχη rock μπαλάντα με τίτλο "Μια Φωτιά",σε στίχους Ευανθίας Μάγνη,ντουέτο με την Άσπα Θεοφίλου.

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε απο τη Ζεύξις Music το νέο τραγούδι του Γιάννη,με τίτλο "ΜΑΓΝΗΤΗΣ" ,ένα δυνατό dance hit που θα σας μαγέψει,με τη special συμμετοχή της μοναδικής Πωλίνας και πάλι σε Μουσική/Στίχους Ανδρέα Λάμπρου και ενορχήστρωση Δημήτρη Γρυδάκη.

Ορισμένες απο τις πιο σημαντικές συνεργασίες του Γιάννη με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και του θεάματος :  Γαρμπή,  Πάριος ,  Κοκκίνου , Στάμος,  Πωλίνα, Ζωή Τηγανούρια,  Αδαμαντίδης, Σόφη Ζαννίνου,  Μιλλή,   Χριστοφόρου,  Τσαλίκης ,Νίνο, Δημητρίου, Στέλιο Διονυσίου, Καλομοίρα, Αρετή Κετιμέ, Γιάννης Αγγελάκης, Δόμνα Κουντούρη, Γιαννιάς, Χρύσπα κ.α.

Η νέα σαιζόν ξεκινάει με "νέες περιπέτειες" για το Γιάννη,ο οποίος για πρώτη φορά δοκιμάζει τις ικανότητες του και στο θεατρικό σανίδι συμμετέχοντας στην παράσταση "Βασανίζομαι", μια μαύρη κωμωδία του ταλαντούχου συγγραφέα Αντώνη Τσιπιανίτη, που παρουσιάζεται με επιτυχία στο Θέατρο Άβατον, με πρωταγωνιστή τον Περικλή Λιανό !

Παράλληλα ο Γιάννης μετά απο την 3ετή συνεχή "θητεία" του στα bar theatres και τις μουσικές παραστάσεις , επιστρέφει στις μεγάλες πίστες!

Απο 23/11 εμφανίζεται σε ένα νέο υπέροχο χώρο,το Sense Stage στη Δάφνη, σε ένα νεανικό σχήμα με τη Δήμητρα Μεταλλινού, τον Άγγελο Ανδριανό και άλλα νέα παιδιά παρουσιάζοντας ένα ξεσηκωτικά διασκεδαστικό πρόγραμμα σε καλλιτεχνική επιμέλεια Σπύρου Γεωργίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο! Μην το χάσετε !

Για ακόμα περισσότερα αποκλειστικά νέα...

www.giannismoraitis.com


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper