Οι μεγαλύτερες fitness τάσεις για το 2017! Ποιες θα προσθέσεις στη wish list σου;

  • 04/01/2017 - BLOG
  • |

Οι μεγαλύτερες fitness τάσεις για το 2017! Ποιες θα προσθέσεις στη wish list σου;

Αν νομίζεις ότι οι νέες τάσεις αναφέρονται μόνο στο κομμάτι του beauty και του fashion, θα σε διαψεύσω! Τα trends, αγαπητή μου αναγνώστρια, πρωταγωνιστούν και επηρεάζουν το χώρο του fitness, φέρνοντας στην επιφάνεια τις πιο must ασκήσεις του νέου χρόνου, τα πιο hot είδη εκγύμνασης, καθώς και αξεσουάρ τεχνολογίας που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο το στόχο μας.

Αφού λοιπόν το 2016 γνωρίσαμε την πιο δυνατή τάση “Strong is the new skinny”, τώρα αναρωτιόμαστε: Τι θα παίξει στο fitness κόσμο το 2017; Ποιες θα είναι οι ασκήσεις που θα γίνουν η δική μας εμμονή το νέο έτος; Μετακινήσου προς τα κάτω και τσέκαρε, αν θες να είσαι κι εσύ ενημερωμένη...


Boxing
Ξεκινάμε με τα βασικά! Δεν χρειάζεται να τρομοκρατείσαι αντικρίζοντας αυτήν τη λέξη. Δεν θα σε παροτρύνω ούτε να γίνεις πυγμάχος, ούτε να μπεις στο ring για να γυμναστείς. Το box αγαπητή μου αναγνωστήρια είναι το άθλημα που προσελκύει όλο και περισσότερο κοινό (άντρες και γυναίκες) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάμε για ένα είδος άσκησης που γυμνάζει όλο το σώμα, καίει το λίπος και δυναμώνει τους μύες.

Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εκεί! Το box σου προσφέρει αυτοπεποίθηση, σε κάνει να νιώθεις πιο δυνατή και φυσικά σου απορροφά όλα τα νεύρα ή την κακή ψυχολογία. Μην ξεχνάμε ότι είναι το αγαπημένο άθλημα και των Αγγέλων της Victoria's Secret, βλέπε Adriana Lima, Gigi Hadid, Karlie Kloss!

 



Στο κρεβάτι των... Pilates!
Αν νομίζεις ότι οι pilates είναι η πιο δύσκολη γυμναστική που έχεις δοκιμάσει ποτέ, θα σε διαψεύσω! Μήπως έχεις ακουστά για το κρεβάτι των pilates; Μην παραπλανάσαι από τη λέξη κρεβάτι και μην νομίζεις ότι μιλάμε για μια εύκολη γυμναστική που γίνεται ενώ είσαι ξαπλωμένη και οι κοιλιακοί εμφανίζονται με ένα μαγικό ραβδάκι.

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου! Είναι από τα πιο δύσκολα είδη γυμναστικής που μπορούν να μπουν στη wish list σου, αλλά και αυτό που θα φέρει άμεσα αποτελέσματα. Μπορεί όταν το δοκιμάσεις να μισήσεις τον εαυτό σου που τόλμησε να δοκιμάσει κάτι τέτοιο, την καθηγήτρια της τάξης και γενικά όλο το μάθημα. Όπως συνηθίζω να λέω όμως “No pain, no gain”. Δες το σαν ένα challenge που θα φέρεις εις πέρας το 2017. 

Οι αγαπημένες διάσημες που ορκίζονται σε αυτό το είδος άσκησης είναι η Kim Kardashian, η Sofia Vergara, η Michelle Obama, η Vanessa Hudgens, ο Calvin Harris, η Alessandra Ambrosio, η Bella Thorne και η Lea Michele.

 



Κάψε θερμίδες χορεύοντας
Τόσα χρόνια το λες και ποτέ δεν το κάνεις! Συνέχεια κανονίζεις με τις φίλες σου να ξεκινήσετε tango, oriental ή έστω σύγχρονο αλλά ποτέ δεν γίνεται. Αν θες να είσαι μέσα στις fitness τάσεις για το 2017, τότε ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση και να γραφτείς στη σχολή χορού που τόσα χρόνια περνάς από έξω και παρακολουθείς σαν stalker. Ναι, ο χορός (κάθε είδος) είναι από τις πιο must δραστηρίοτητες για φέτος και αυτό γιατί μας γυμνάζει, καίει το λίπος και τις θερμίδες, ενώ εμείς διασκεδάζουμε. 

Αν ζηλεύεις, λοιπόν, το σώμα της Jlo, της Carmen Electra, της Eva Longoria και της Candice Swanpoel δεν έχεις παρά να αφεθείς στο παρκέ και τη μουσική!

 



Ώρα για κολύμπι
Όχι, το κολυμβητήριο δεν είναι μόνο για τα παιδάκια του δημοτικού! Αντιθέτως, υπάρχουν πολλά τμήματα για ενήλικες που σου δίνουν την ευκαιρία να κολυμπήσεις, να παρακολουθήσεις ομαδικά μαθήματα για full body εκγύμναση, καθώς και προγράμματα για καλύτερη στάση σώματος, σωστές αναπνοές και με θεραπευτικές ιδιότητες για τη μέση, τον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη. Επιπλέον, το κολύμπι είναι η cardio άσκηση που καίει τις περισσότερες θερμίδες και φέρνει την ιδανική γράμμωση σε όλο το σώμα. 

Σου αρέσει το σώμα της Miranda Kerr; Οφείλεις να ξέρεις πως η αγαπημένη της γυμναστική είναι το κολύμπι!

 



Workout apps ή αλλιώς εφαρμογές γυμναστικής!
Ναι είμαστε κορίτσια του fitness! Είμαστε όμως και κορίτσια της τεχνολογίας. Αν λοιπόν έχεις βάλει στόχο να γυμναστείς, αλλά ταυτόχρονα δεν θες να χαλάσεις όλες σου τις οικονομίες στο γυμναστήριο και στα studios, τότε κατέβασε ένα από τα πολλά applications που θα βρεις στο play store ή στο app store και δοκίμασε αυτό το νέο trend.

Μπορείς να βρεις εφαρμογές με διατροφικά tips, συνταγές με λίγες θερμίδες καθώς και apps με ασκήσεις!

 


 


Μαθήματα σε live stream
Ένα ακόμα trend που ανήκει στην ίδια λογική με το προηγούμενο που σου ανέφερα. Τα πιο ψαγμένα fitness άτομα του εξωτερικού, σου λέει, αν βαριούνται να βγουν από το σπίτι αλλά δεν θέλουν να χάσουν το μάθημα γυμναστικής, τότε μπαίνουν σε κάποιο κανάλι του youtube και παρακολουθούν προγράμματα σε live streaming! Μήπως, λοιπόν, είναι αυτή η λύση που ψάχνεις;

 



Tech accessories
Αν το 2016 πήγαινες σε καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη και κοιτούσες τα wearable αξεσουάρ γυμναστικής απορημένη, να είσαι σίγουρη πως θα τα γνωρίσεις ακόμα καλύτερα μέσα στο 2017. Αναφέρομαι σε όλα τα αθλητικά αξεσουάρ, τύπου smart watches, που μετράνε τους παλμούς, τις θερμίδες που καις και καταγράφουν τις επιδόσεις σου. Είναι ιδανικά για όσους αγαπούν το τρέξιμο ή την cardio άσκηση!

πηγή freebody.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper