Αστρολογικές προβλέψεις μέχρι 10 Ιανουαρίου ! Κριοί - Ζυγοί και Καρκίνοι θα χρειαστείτε πολλές δυνάμεις !

Αστρολογικές προβλέψεις μέχρι 10 Ιανουαρίου ! Κριοί - Ζυγοί και Καρκίνοι θα χρειαστείτε πολλές δυνάμεις !

Στις 10/01 όμως ο Ήλιος θα σκανδαλιστεί με τον Ουρανό! Αυτό από τη μια είναι καλό από την άλλη όχι και τόσο! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, φάτε καλά, κοιμηθείτε επίσης, γιατί θα τις χρειαστείτε όλες τις δυνάμεις σας, για τα απρόβλεπτα που θα έρθουν. Το θετικό της υπόθεσης είναι, πως θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και θα καθαρίσει το τοπίο της ζωής σας! Που σημαίνει εντάσεις, μουρμούρα, λόγια τρελά και παλαβά για εμάς τους λοιπούς.. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:
Κριός
Ότι έχεις να πεις, από τις 6 και μετά! Κάνε υπομονή για να είναι πιο όμορφο. Βελτίωσε τις σχέσεις σου στις 6 και 7. Ιδιαίτερα συναισθηματική και αυθόρμητη στις 8 και 9. Να είσαι ξεκάθαρη με τους γύρω σου και όχι απαιτητική! Κάνε τους να σε συμπαθήσουν. Πίστεψε σε εσένα!
Επαγγελματικά: Προετοιμάσου αθόρυβα και στις 6 κάνε κάτι το εντυπωσιακό. Επαναστατείς κατά κάποιο τρόπο και μέχρι και τις 10, υποστηρίζεις τις απόψεις σου και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Ταύρος
Ενοχλημένη από διάφορα στις 4 και 5, το δείχνεις φανερά και δε πρέπει. Κράτησέ τα μέσα σου, για να δεις τι τρέχει. Ιδιαίτερα κοινωνική από τις 7 και μετά, σε προσκαλούν σε διάφορα μέρη. Πρόσεξε τις παρέες σου. Παρασύρεσαι στις 9. Να είσαι συγκρατημένη!
Επαγγελματικά: Μια συνάντηση στις 6 με τους ανωτέρους σου, σε απογειώνει συναισθηματικά. Μια έκπληξη σε προσμένει στις 10. Ή μια μικρή αύξηση, ή βρίσκεις δουλειά!

Δίδυμος
Από τις 6 και μετά βρίσκεις χρόνο για τα ερωτικά σου τα ζητήματα. Εντυπωσιάζεις το σύντροφό σου. Βάλε ένα τέλος με το παρελθόν στις 7. Πέταξε ότι δε σου κάνει πια. Θολωμένο το τοπίο από τις 8 μέχρι και τις 10. Προκαλείς εντάσεις! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα!
Επαγγελματικά: Σε αναστατώνουν δυσάρεστα στις 4 και 5. Ανέλαβε προσωπικά τα ζητήματα που σε απασχολούν. Γυρεύεις για λύσεις στις 9 αλλά δε τις βρίσκεις.

Καρκίνος
Μέρες που πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά! Ξεκινάς πολύ δυναμικά, όμως με γκρίνιες και εμπόδια. Και κάπως έτσι δεν έχεις χρόνο για ξεκούραση, ούτε και διάθεση για αγάπες και λουλούδια. Κερδίζεις έδαφος στις 7 και 8, αλλά μη ξεσηκώνεσαι ακόμα! Μη τσακώνεσαι!
Επαγγελματικά: Εντάσεις προκύπτουν στις 4 και 5. Οι κουβέντες πολλές, σου προκαλούν μια σύγχυση. Στις 6 βρίσκεις τις λύσεις που αποζητάς. Αλλαγές στις 9 και 10 σε αποσυντονίζουν!

Λέων
Κάπως χαλαρά ξεκινά η εβδομάδα σου. Βέβαια από τις 6 και μετά συναντάς τους φίλους σου, βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις. Διάφορες συμπεριφορές σε ενοχλούν στις 9, μη βιαστείς να κάνεις σαματά. Κάτι μαθαίνεις στις 10 και αναστατώνεσαι πολύ! Ψυχραιμία πάνω από όλα!
Επαγγελματικά: Μέρες που δε σε νοιάζουν οι λεπτομέρειες και τόσο! Στις 4 και 5 κοιτάς απλά να κάνεις τη δουλειά σου. Υπομονή τα εμπόδια φεύγουν, μετά τις 8.

Παρθένος
Δραστήρια πολύ και ορεξάτη για τα πάντα τις μέρες αυτές. Στις 4 και 5 να έχεις υπομονή, κάτι όμορφο θα συμβεί ανεξάρτητα αν τα σημάδια δείχνουν κάτι άλλο. Άκρως επικοινωνιακή από τις 6 ως και τις 8. Μη λες τα μυστικά σου. Εκφράζεσαι με άνεση στις 9. Μη πιέζεις τις καταστάσεις!Επαγγελματικά: Οι ιδέες σου αρέσουν πολύ στις 5 και 6. Από τις 10 και μετά ρίχνεις ξανά βάρος στις υποθέσεις σου. Μέχρι τότε οργανώσου καλύτερα και φρόντισε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες!

Ζυγός
Προφανώς καλό έμαθες τους δικούς σου και τις μέρες αυτές ζητούν τη προσοχή σου, ενώ εσύ βρίσκεσαι ήδη αλλού. Στις 7 και 8 λοιπόν κράτα το στόμα σου κλειστό και μην έχεις απαιτήσεις. Σηκώνεις μπαϊράκι μέχρι και τις 10. Ένα δίκιο το έχεις. Φέρε εσύ τις αλλαγές!
Επαγγελματικά: Μέχρι ο Ερμής να έρθει στα ίσα του, μην ασχοληθείς με κάτι νέο. Μαζεύονται πολλές εκκρεμότητες μέχρι και τις 9. Οι ρυθμοί σου πιο έντονοι και αλλάζεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου.

Σκορπιός
Προσπάθησε τις μέρες αυτές να ξεκουραστείς. Ζήτησε μια άδεια από τη δουλειά σου από τις 5 μέχρι και τις 8. Με τον έρωτα ασχολείσαι, αν και υπάρχουν εντάσεις. Αν σκέφτεσαι να χωρίσεις άσε το για μετά τις 10. Να είσαι σίγουρη! Ξεπέρασε το πείσμα σου!
Επαγγελματικά: Απέφυγε τις εντάσεις στις 4! Ότι θες να πεις άφησε το για αργότερα. Κάτι μαθαίνεις στις 10 και αναστατώνεσαι πολύ. Προσαρμόσου με τα νέα δεδομένα. Κάτι αλλάζει.

Τοξότης
Από τη μια σε πιάνει μια μανία να διασκεδάσεις, από την άλλη δεν έχεις τόσα χρήματα και εκνευρίζεσαι πολύ. Από τις 4 ως και τις 6, ψυχαγωγείσαι με κάθε τρόπο. Βλέπεις φίλους. Βολτάρεις. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου στις 9. Απέφυγε τις εντάσεις στις 10. Να έχεις υπομονή! Επαγγελματικά: Εκμεταλλεύσου αυτά που ήδη κατέχεις και έχεις αποκτήσει με κόπο. Μέχρι και τις 10 μην αλλάζεις τίποτα και μην αντιδράς. Βελτιώσου, δεν έχεις άλλη επιλογή.

Αιγόκερως
Με γκρίνια ξεκινάει η εβδομάδα σου. Κάθε μέρα θα συμβαίνει και από κάτι και εσύ θα αναστατώνεσαι πολύ. Από τις 4 μέχρι και τις 7, πεισμώνεις, διατάζεις, απαιτείς! Να είσαι δίκαιη και να μη φτάνεις στα άκρα. Να κοιμάσαι καλά! Η υπερβολή δε βοηθάει!
Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι σε μια σύγχυση. Πολλές οι εκκρεμότητες, άλλες τόσες οι δραστηριότητες, ξεπερνάς τον εαυτό σου πάλι. Για να πάρεις αύξηση, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Μέχρι τις 10 θα στο πουν κιόλας!

Υδροχόος
Μέρες που επιβάλλεται να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Είτε για ψυχολογικούς λόγους, είτε για επαγγελματικούς. Μια ανησυχία στις 4 σε κάνει να θες να τα πεις όλα έξω από τα δόντια. Συγκρατήσου! Στις 6 και 7, συναισθηματικές εκρήξεις κάνουν θαύματα! Τυχερή ημέρα στις 10. Να μιλάς όμορφα!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αποκτήσεις νέους συνεργάτες! Εντυπωσιακές οι κινήσεις σου από τις 6 μέχρι και τις 10. Πάλεψε για να κερδίσεις.

Ιχθύες
Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα από τις 4 ως και τις 6. Κάπου θα πρέπει να δώσεις λεφτά, κάτι δεν ήρθε όπως το υπολόγιζες, παραμιλάς! Προσπάθησε στις 7 να κάνεις ότι σου αρέσει. Παράξενες μέρες στις 9 και 10. Απρόβλεπτα τα γεγονότα! Να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Επαγγελματικά: Μετά τις 10 θα φτιάξουν τα πράγματα. Μέχρι τότε υπομονή! Προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμη. Αν διαφωνείς υπάρχουν τρόποι να το πεις. Όχι εντάσεις κάνουν κακό!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper