Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη γι αυτή την εβδομάδα μέσα απο το Oroskopos.gr

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη γι αυτή την εβδομάδα μέσα απο το Oroskopos.gr

Kριός

Οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας στα επαγγελματικά πρέπει να είναι άμεσες και αποφασιστικές. Αφήστε ό,τι σας ταλαιπώρησε και δοκιμάστε νέες μεθόδους και προσεγγίσεις εκεί που θεωρείτε ότι μπορείτε να επιφέρετε βελτιώσεις. Προσοχή σε θέματα που άπτονται σχέσεων, κοινωνικών, φιλικών ή αισθηματικών, και μην προσπαθείτε να εξηγήσετε τις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν με ελλιπή στοιχεία. Χρειάζεστε χρόνο για να καθορίσετε τη στρατηγική σας.

Τip: Προσοχή στο παρασκήνιο, ιδιαίτερα στην εργασία, και στους οικονομικούς διακανονισμούς!

Ταύρος

Αισθηματικά μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να αφήσετε τις υπεκφυγές κατά μέρος και να δώσετε στο σύντροφό σας απτά δείγματα των πραγματικών σας προθέσεων. Όσοι έχετε οικογενειακά θέματα, φροντίστε να συμπαραταχθείτε με εκείνους που πραγματικά σας νοιάζονται και μην ανοίγετε νέα μέτωπα αντιπαράθεσης με συγγενείς, οι οποίοι ενεργούν για το δικό τους όφελος. Mια είδηση θα έχει ευεργετική επίδραση στον ψυχισμό σας!

Tip: Υπερασπιστείτε διπλωματικά τις θέσεις σας και μην εκτίθεστε απέναντι σε χρήσιμους ανθρώπους!

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να ελαττώσετε ταχύτητα στις προσδοκίες σας και να εργαστείτε περισσότερο για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σε πρακτικά και οικονομικά σας θέματα. Οι άλλοι φαίνεται να επηρεάζουν τις διαθέσεις σας, να παρεμβάλλουν εμπόδια σε ό,τι δεν καταλαβαίνουν και να σας ενοχλούν με την αδιακρισία αλλά και τις αμφιβολίες τους για τα σχέδιά σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς και ουσιαστικοί στα καθήκοντά σας απέναντι στην οικογένεια.

Tip: Δώστε προσοχή στη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων και βρείτε τρόπο να νιώσετε πιο ασφαλείς.

Καρκίνος

Είναι καλό διάστημα για να τακτοποιήσετε τις σχέσεις με τους άμεσους συγγενείς και το σύντροφό σας. Η σοβαρότητά σας θα εκτιμηθεί και θα σας ανοίξει πόρτες στην εργασία, καθώς επίσης και η εμπειρία σας, η οποία σας προφυλάσσει από κακοτοπιές και βιαστικές κινήσεις. Οικονομικά είναι η εποχή της σποράς και πρέπει να ενεργήσετε με μέθοδο, προγραμματισμό και υπομονή. Νέες δραστηριότητες απαιτούν έμπνευση και δημιουργικότητα, αλλά το πλεονέκτημά σας είναι η πειθώ που διαθέτετε.

Tip: Η αισθηματική ζωή χρειάζεται θετική αντιμετώπιση. Καιρός να αναλάβετε ευθύνες που θα τηρήσετε!

Λέων

Παρασύρεστε από τις εντυπώσεις που σας προκαλούν κάποιοι άνθρωποι και καταλήγετε σε αυθαίρετα συμπεράσματα, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να φανείτε πιο προσεκτικοί και να μην περιμένετε ότι οι άλλοι θα συμπλεύσουν με τις επιθυμίες και τα συμφέροντά σας. Χρειάζεται λίγος κόπος ακόμα μέχρι να ξεπεραστούν κάποιες περιστασιακές δυσκολίες στην εργασία, στη συνεννόηση και στην ευνοϊκή ρύθμιση νομικών εκκρεμοτήτων.

Tip: Σε κάποια θέματα που χρονίζουν, εκτός από μεθοδική εργασία, δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο.

Παρθένος

Η αισθηματική ζωή σάς απασχολεί έντονα, καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες για βελτίωση και ουσιαστική προώθηση της συνεννόησης. Ευνοούνται συζητήσεις, κοινές αποφάσεις, ιδιαίτερες στιγμές και σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά μπορείτε να διευθετήσετε εκκρεμότητες, να προσεγγίσετε στόχους αλλά και να περιορίσετε κάποια έξοδα τα οποία επιβάρυναν σημαντικά τον προϋπολογισμό σας.

Tip: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα στην εργασία και αναζητήστε νέους τομείς δράσης.

Ζυγός

Η εβδομάδα εξυπηρετεί τις οικονομικές σας ανάγκες και σας επιτρέπει να ελπίζετε σε μια σχετική ενίσχυση από ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Προσοχή χρειάζεται όμως στον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε τις ικανότητές σας, τα άτομα στα οποία απευθύνεστε και οι προτεραιότητες που δίνετε στην καθημερινότητά σας. Κάποιοι χρειάζονται τη συμπαράστασή σας ή τη συναισθηματική σας επιβεβαίωση.

Tip: Στα επαγγελματικά δείξτε μετριοπάθεια και περιμένετε καλύτερες συνθήκες για να πάρετε πρωτοβουλίες!

Σκορπιός

Κάποιες από τις επαγγελματικές σας προσπάθειες βρίσκονται σε καλό δρόμο και θα πρέπει να δώσετε βάρος σε ό,τι μπορεί να εξυπηρετήσει τους στόχους σας. Προσοχή χρειάζονται οι οικονομικές συμφωνίες και οι αντίστοιχοι διακανονισμοί, γιατί ό,τι επιτευχθεί τώρα θα έχει μακροχρόνια ισχύ. Αισθηματικά διορθώστε πρώτα τα δικά σας λάθη, προσαρμοστείτε στις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζετε και μην προτρέχετε των εξελίξεων.

Tip: Αποφύγετε συμβουλές από πολλούς. Ακολουθήστε μόνο τις υποδείξεις κάποιου που εμπιστεύεστε!

Τοξότης

Είναι φανερό ότι δεν ενθουσιάζεστε με τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά σας, αλλά το αποτέλεσμα θα σας είναι χρήσιμο. Είναι η περίοδος που ευνοούνται περισσότερο οι άλλοι, τόσο στην οικογενειακή όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Αισθηματικά φροντίστε να μην πάρετε αποφάσεις και αφήστε λίγα περιθώρια χρόνου σε ό,τι σας ενοχλεί, γιατί το πιθανότερο είναι ότι έχετε κουραστεί από όλα!

Tip: Εξηγήστε τις θέσεις σας στην εργασία και μείνετε μακριά από διεκδικήσεις που δεν σας εξυπηρετούν!

Αιγόκερως

Αισθηματικά ενδιαφέρουσα προβλέπεται η εβδομάδα που ακολουθεί με πολλές πιθανότητες επιτυχίας και συνεννόησης με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι ευνοείστε ακόμα περισσότερο στις προσπάθειές σας να δημιουργήσετε μια ουσιαστική σχέση, αρκεί να δείξετε την προσαρμοστικότητα σας στις συνθήκες που δημιουργεί ο νέος άνθρωπος που θα μπει στη ζωή σας. Οικονομικά μπορείτε να προχωρήσετε τώρα σε διακανονισμούς και διευθετήσεις.

Tip: Δείξτε το καλό σας πρόσωπο και υιοθετήστε πιο ευέλικτη συμπεριφορά για να πετύχετε!

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας σε όλους τους τομείς. Είναι αλήθεια ότι αυτά που θέλετε να αλλάξετε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή εξακολουθούν να προβάλλουν αντίσταση και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να δείξετε διπλωματία, υπομονή και επιμονή. Αισθηματικά μην αφήνετε τα γεγονότα να σας επηρεάζουν και μην απογοητεύεστε όταν είναι δύσκολη η συνεννόηση με το σύντροφό σας. Βασιστείτε στο ένστικτο και την καλή σας προαίρεση.

Tip: Φροντίστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Μη φοβάστε το χρόνο και ό,τι μπορεί να σας φέρει!

Ιχθύες

Οικονομικά θέματα προκύπτουν στην καθημερινότητά σας και πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Φανείτε συνετοί στα έξοδα και προνοητικοί στη διαχείριση των περιουσιακών σας. Η οικογένεια χρειάζεται τη συμπαράστασή σας και με κάποιον τρόπο επεμβαίνει λίγο άκομψα στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να καθησυχάσετε το άμεσο περιβάλλον σας ότι οι φόβοι του δεν ευσταθούν. Αισθηματικά υπάρχει κίνδυνος μικροπαρεξηγήσεων.

Tip: Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από εντάσεις που δεν σας αφορούν.

Πηγή: Oroskopos.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper