Μοναδικό Dealber Πακέτο Περιποποίησης Σώματος ...μόνο με €19!

Μοναδικό Dealber Πακέτο Περιποποίησης Σώματος ...μόνο με €19!

Σήμερα, η καθημερινότητα μας κατακλύζεται από γρήγορους ρυθμούς, ανεβασμένες τιμές, ακρίβεια, πίεση και άγχος. Οι περισσότεροι από εμάς τείνουμε να παραμελλούμε τους εαυτούς μας και να μην τους χαρίζουμε τις στιγμές χαλάρωσης που τους αξίζουν... Γι’ αυτό η Dealber, που προσπαθεί να κάνει πάντα το καλύτερο για εσάς, σας φέρνει τις καλύτερες προσφορές της αγοράς! Για να κερδίζετε χρήμαχρόνο αλλά και ποιότητα...

Η Dealber φέρνει ακόμη μια καταπληκτική προσφορά για εσάς:

  • 19€ από 115€ (Έκπτωση 83%) για μια Περιποίηση Σώματος που περιλαμβάνει ένα Body Scrub με εκχυλίσματα χρυσού, ένα Full Body Massage και ένα Hammam 75 λεπτών, από το «Morjana Spa» πολύ κοντά στο Μετρό Ευαγγελισμού!

Αφεθείτε ηδονικά στην αναζωογονητική επίδραση των υδρατμών, χαλαρώστε με το άρωμα του ευκαλύπτου και παραδοθείτε στην απόλυτη ευεξία. Το ανατολίτικο χαμάμ μπορεί να μας προσφέρει την κάθαρση και την ηρεμία που μας έχει κάνει να ξεχάσουμε ο δυτικός τρόπος ζωής.

 

Οι γυναίκες της Ανατολής, της Μεσογείου και του Βοσπόρου, που γνωρίζουν καλά τις πολλαπλές αρετές του χαμάμ, παραδίδονται συχνά στην αναζωογονητική απόλαυσή του. Το χαμάμ, διαστέλλοντας τους πόρους, πραγματοποιεί έναν πραγματικό και εις βάθος καθαρισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τόνωση του σώματος και την ανάταση της ψυχής. ''Παγιδευμένα'' στη ζέστη, νεύρα και μύες χαλαρώνουν, τα σημεία πίεσης αποφορτίζονται, ενώ ο αυχένας και η πλάτη που υποφέρουν από την καθιστική ζωή ηρεμούν.

Πως να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας

1. Αγοράστε το κουπόνι σας. Το κουπόνι είναι ατομικό

2. Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας επικοινωνείτε απευθείας με την επιχείρηση

    Στοιχεία επιχείρησης: Morjana Spa

    Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109244077

    Διεύθυνση: Βασ. Κων/νου 46-Πλησίον μετρό Ευαγγελισμού

3. Απαραίτητη η χρήση του μοναδικού κωδικού που αναγράφεται στο κουπόνι σας!

4. Συγχαρητήρια! Απολαύστε την προσφορά σας!

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper