Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Η παράνομη σχέση Ελληνίδας παρουσιάστριας με τον κατά δέκα χρόνια νεότερό της άντρα, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τη δημοσιότητα

Η παράνομη σχέση Ελληνίδας παρουσιάστριας  με τον κατά δέκα χρόνια νεότερό της άντρα, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τη δημοσιότητα

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του εδώ και περίπου δύο χρόνια, αλλά έχει μείνει κρυφός χάρη στις απαραίτητες προφυλάξεις τους, ειδικά από την πλευρά της παρουσιάστριας!

Το μεγάλο πρόβλημα στη σχέση τους είναι ένας... άλλος άνδρας! Πρόκειται για τον επιχειρηματία σύζυγο της ερωτοχτυπημένης κυρίας, με τον οποίο είναι παντρεμένη πολλά χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Μάλιστα, ο γάμος τους είχε περάσει κρίση, όπως η ίδια έχει παραδεχτεί στον στενό κύκλο της και όχι μόνο, ενώ πηγή από το κοντινό περιβάλλον της υποστηρίζει ότι τα τελευταία χρόνια η σχέση της με τον σύζυγό της δεν βρίσκεται στα καλύτερά της και τη διατηρεί «για τα μάτια του κόσμου». Ο... «τρίτος άνθρωπος», που είναι περίπου μία δεκαετία μικρότερος στην ηλικία από εκείνη και με δεκάδες κατακτήσεις στο ενεργητικό του, έχει επίσης βγει πριν από αρκετά χρόνια από έναν γάμο, αλλά έκτοτε δεν τον έχουμε δει με άλλη γυναίκα! Ο δεσμός τους πλημμυρίζει από πάθος και η διαφορά ηλικίας δεν είναι αισθητή, καθώς η εν λόγω κυρία είναι εξαιρετικά καλοδιατηρημένη και διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της showbiz.

Το ειδύλλιο μετρά περίπου δύο χρόνια και το «φιτίλι» του έρωτά τους άναψε όταν η παρουσιάστρια βρέθηκε σε κάποιο από τα γνωστά κοσμικά καλέσματα γνωστού pr manager. Εκεί βρισκόταν κι εκείνος και μπορεί η γνωριμία τους να μετρούσε χρόνια από κοινωνικής πλευράς, ωστόσο, εκείνη τη βραδιά κάτι άλλαξε. Ξεκίνησαν οι πρώτες συναντήσεις, αρχικά σε φιλικό επίπεδο, οι οποίες άρχισαν σταδιακά να πυκνώνουν και να γίνονται ερωτικές. Ο έρωτας της παρουσιάστριας με τον άνθρωπο της μόδας φουντώνει όσο περνάει ο καιρός, με αποτέλεσμα η μυστική σχέση τους να γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτή και να συζητιέται ήδη στους καλλιτεχνικούς κύκλους.

Σε συγκεντρώσεις

Αυτό συμβαίνει γιατί εμφανίζονται πάντοτε μαζί στις κοσμικές συγκεντρώσεις, κυρίως εκείνες που διοργανώνει ο γνωστός pr manager. Μάλιστα, επειδή ο τελευταίος έχει αναλάβει και την προώθηση ξενοδοχείων σε νησιά της Ελλάδας, το ζευγάρι απολαμβάνει με αυτή την αφορμή και κοινές διακοπές σε πολυτελή συγκροτήματα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

πηγή Εφημερίδα Espresso 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος