H πιο καυτή και αποκαλυπτική συνέντευξη στην καριέρα της...Η Ίνα Λαζοπούλου αποκαλύπτεται στο Newspistol

- Τι χαμός είναι αυτός στο facebook; Η φωτογράφηση που έκανες σάρωσε.
 
Καταρχάς δεν είμαι του facebook καθόλου και με ενημέρωσαν γι αυτό που έγινε και χάρηκα ως γυναίκα. Κάναμε μια φωτογράφηση για έναν συγκεκριμένο σκοπό φιλανθρωπικό στο Λονδίνο για την PETA ( μια οργάνωση για τα ζώα που έχουν φωτογραφηθεί ο Μπέκαμ, η Μπιγιονσέ και πολλοί άλλοι επώνυμοι που έχουν όμως τατουάζ). Mια αμερικανίδα με είδε απο την Κρήτη και αμέσως μου έγινε αυτή η πρόταση να κάνω αυτές τις λήψεις αφού πέρασαν απο επιτροπή και έδωσαν το πράσινο φως να εκπροσωπήσω την Ελλαδα σε μια τέτοια φωτογράφηση. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να κάνω γυμνό και ένιωσα όμορφα. Έτσι ήρθαν αυτά τα 18.000 like και πραγματικά εντυπωσιάστηκα γιατί ο κόσμος έδειξε οτι μ αγαπάει και του άρεσε το αποτέλεσμα.
 
 
- Ένιωσες καλά που "βγήκες" έξω απο τα ρούχα σου;
 
Δεν ένιωσα άσχημα. Έχω κάνει πολλά σέξι εξώφυλλα και αυτό ειδικά που είχε και μουσικά μηνύματα με την κιθάρα μου ήταν καθαρά το στοιχείο μου. Πολύ καλό αποτέλεσμα και φοβερό το επιτελείο της φωτογράφησης. Είναι η Ίνα 100% αυτό που είδατε.
 
- Θυμάσαι την πρώτη γυμνή φωτογράφηση σου;
 
Ήταν στο περιοδικό MAX πριν 8-9 χρόνια περίπου. Έκανα αργά αισθησιακές φωτογραφήσες εγώ στο μόντελινγκ μιας και ήθελα να το αφήσω και να μπω στο τραγούδι στο 2000 με τον Νίκο Κουρκούλη. Δε μου άρεσε να λένε να μια κοπέλα που εκμεταλλέυεται την ομορφιά για να τραγουδήσει. Έκανα γενικά πολλά σέξι εξώφυλλα και είχαν μεγάλη πέραση απο ότι θυμάμαι. Ο κόσμος με ξέρει ως μοντέλο όλα αυτά τα χρόνια και θέλω να ξέρει το κοινό οτι κάνω μεγάλη προσπάθεια και κατάφερα πλέον να με βλέπουν ως τραγουδίστρια. Δεν ήθελα ποτέ να με βλέπουν ως sex symbol και ήθελα να το αποποιηθώ.
 
- Αυτή η υπερβολή στην σέξι εικόνα σου δηλαδή σου έκανε κακό;
 
Με πήγε πολύ πίσω και έκανα επτά χρόνια να αφήσω πίσω όλο αυτό το παρελθόν. Πλήρωσα το σεξ απήλ και την εικόνα που ήθελαν τα μέσα να περάσουν για μένα.
 
- Πόσο σέξι νιώθεις στην καθημερινότητά σου;
 
Δε νιώθω καθόλου σέξι. Είμαι νταλικέρης και φίλες μου , μου λένε πότε θα γίνω γυναίκα. Μόνο στις φωτογραφήσεις μεταμορφώνομαι. Στην ζωή μου ποτέ δεν ήμουν σέξι κορίτσι και οι άνδρες πάντα με φοβόντουσαν να με πλησιάσουν. Και εγώ βέβαια απο την πλευρά μου ως πουριτανή που είμαι, δεν έχω πλησιάσει ποτέ άνδρα.
 
- Σε αγχώνει που στην προσωπική σου ζωή είσαι μόνη σου;
 
Καθόλου. Είναι επιλογή μου και είμαι περίπου 1,5 χρόνο μόνη μου. Είχα οχτώ χρόνια σχέση και τον έκρυβα να φανταστείς και το μάθανε όλοι όταν χώρισα. Άν δεν είναι κάτι πολύ πολύ δυνατό δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω σχέση ή μια αρπαχτή απλά για να περάσω καλά, Με ενδιαφέρει το παιδί μου, το τραγούδι και τα μαθήματα zumba που κάνω και με γεμίζουν απόλυτα. Θέλω επίπεδο, χιούμορ, εξυπνάδα και κοιλιακούς στον άνδρα που θα έχω στο πλάι μου.
 
- Μετανιώνεις που έχεις κάνει ένα γάμο;
 
Όχι γιατί απέκτησα ένα παιδί που υπεραγαπω. Όλα ήταν γραφτό να γίνουν, άλλο αν εγώ αργώ για να ωριμάσω σαν γυναίκα και σαν μητέρα. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.
 
- Θέλω να μου μιλήσεις για το νέο σου εγχείρημα που έμεινε μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας
 
Διδάσκω zumba και είναι πρωταθλητισμός αυτό για μένα μιας και πρέπει να κοιμάμαι, να γυμνάζομαι και να έχω καθαρό μυαλό για τις δύο ώρες που κάνω την ημέρα. Αερόβια γυμναστική και μεγάλη πειθαρχία. Αυτή η συνεργασία με γνωστά γυμναστήρια που διδάσκω είναι μια σταθερή οικονομικά δουλέιά που μου αποφέρει ένα εισόδημα. Το τραγούδι δε το έχω σταματήσει και έχω την μπάντα μου που κάνω live εμφανίσεις σε Αθήνα και σε ολόκληρη Ελλάδα. Έχω φύγει απο τα μπουζούκια γιατί μ αρέσει να χορεύω. Πήρα το δίπλωμα χορού την περσινή σεζόν και χαίρομαι που κάνω μάθημα σε παιδιά, σε γυανίκες και σε άτομα που έρχονται για να χαλαρώσουν. Γέμισα ψυχολογικά 100% με την νέα μου δραστηριότητα.
 
- Γιατί Ίνα το τραγούδι και το μόντελινγκ έχουν πάρει φθήνουσα πορεία;
 
Είναι πολύ απλό. Η διάσκέδαση ήταν μια πολυτέλεια και γι αυτό πήρε την κατηφόρα. Ακόμη και τα νύχια να κάνεις ή ένα κομμωτήριο να πας είναι πολυτέλεια για την σημεριν΄λη εποχή. Άρα δε μπορείς να περιμένεις να ζήσεις απο αυτά μόνο. Το σουβλάκι δε θα σταματήσει ποτέ να πουλάει όμως. Εγώ δύσκολα θα πάω να διασκεδάσω σε μπουζούκια και αν το κάνω θα είναι στα πλαίσια της υποχρέωσης για την δουλειά μου. Άλλωστε τα ακούσματά μου είναι r&b και πιο rock καταστάσεις.
 
- Tι χαρακτήρας είσαι τελικά;
 
Με αντιπροσωπεύει που μου είπες νωρίτερα οτι με λένε μαγκάκι. Αυτό ναι , μου ταιριάζει. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχαν άνθρωποι που θέλησαν ναεκμεταλλευτούν και δυστηχώς για εκείνους δε τα κατάφεραν. Θα ήμουν αλλού αν είχα κάνει πράγματα που μου έλεγαν απο τα 14 μου χρόνια. Να φανταστείς σε δισκογραφική εταιρία μεγάλη πριν κάποια χρόνια είχα κάνει συμβόλαια έτοιμα για υπογραφή και μεγάλο όνομα που την "έπεσε" και αμέσως έσκισα το συμβόλαιο και τους παράτησα και έφυγα αμέσως. Τους τα πέταξα στην μούρη και έφυγα. Είμαι low profil άτομο και ποτέ στην ζωή μου δε θα έκανα κάτι τέτοιο για να πετύχω.
 
- Τα χρόνια περνάνε. Φοβάσαι την εικόνα μπροστά στον καθρέπτη;
 
Δεν αγχώνομαι και νιώθω πολύ μικρή ακόμη. Είμαι 23 και έτσι νιώθω ( χαμογελάει). Γι αυτό και δε λέω ποτέ την ηλικία μου. Να φανταστείς οι άνδρες που μου ΄κάνουν καμάκι είναι μεταξύ 25-30 ετών. Δε πιστεύω στις ηλικίες για να σου μιλήσω σοβαρά. Υπάρχει τρομερή ανωριμότητα και ωριμότητα σε ηλικίες που δε το πιστεύω πολλές φορές. Και για να δου ολοκληρώσω αυτό που ρώτησες, δε λέω ποτέ την ηλικία μου γιατί στην Ελλάδα είναι πολύ αυτό το κουτσομπολίστικο με το πόσο είσαι κλπ. Άν ήμουν στην Αμερική θα το έλεγα. όταν αρχίσει να αλλοιώνεται η εικόνα μου θα τα πούμε.
 
- Κεφάλαιο πλαστικές επεμβάσεις: Eχεις κάνει;
 
Έχω διαβάσει οτι έχω κάνει στην γάμπα μου , στον γλουτό μου , στο δάχτυλό μου, στα χείλη μου. Είναι δυνατόν να απαντήσω σε τέτοια πράγματα; Να έρθουν να με δουν απο κοντά και να μου πουν αν έχω κάνει κάτι. Εγώ φοβάμαι να πάω στον γιατρό για τα δόντια μου ή να κάνω μια γυναικολογική εξέταση και θα πάω να κάνω ένεση για να φτιάξω τα χείλη μου; Άς σοβαρευτούμε λίγο.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper