Newspistol Συνέντευξη: Επισκεφτήκαμε μια σχολή Οδηγών και μαθαίνουμε αλήθειες και μυστικά για τα διπλώματα και οχι μόνο !

Newspistol Συνέντευξη: Επισκεφτήκαμε μια σχολή Οδηγών και μαθαίνουμε αλήθειες και μυστικά για τα διπλώματα και οχι μόνο !

Ο ιδιοκτήτης της σχολής Οδηγών Λάμπρος στα Νέα Λιόσα μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol και μας δίνει χρηστικές πληροφορίες για το πως μπορούμε να αποκτήσουμε ένα δίπλωμα οδήγησης αλλά και για το αν ειναι οικονομικό να το πάρουμε στα χέρια μας μετά τα θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα . Ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος σε μια πολύ πρακτική και ουσιαστική κουβέντα που κάναμε με αφορμή την απόκτηση του νέου διπλώματος  ( κάρτα ) απαντάει σε όλα και θα είναι στην δική σας διάθεση σε όποια πρακτικά ερωτήματα μας στείλετε στο info@newspistol.com

- Η οικονομική κρίση έχει εμποδίσει τους νέους να βγάζουν διπλώματα οδήγησης;

Η οικονομική κρίση δεν έχει έπηρεασει τους νέους στο να βγάζουν Διπλωμα απλά ένα μεγάλο ποσοστό βγάζει ως πρώτο διπλωμα μηχανή που σχετικά είναι πιο φτηνό όπως φτηνό είναι και σαν μεταφορικό η "μηχανή"

 

- Η σχολή σου τι είναι αυτό που έχει ως ατού και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου;

Για τη Σχολη μας πρωταρχικός παράγοντας είναι ο μαθητής τελειώνοντας να μπορεί να οδηγήσει αμέσως και όχι κατά προσέγγιση! Για αυτό κάνουμε παραπάνω μαθήματα με προσομοιώσεις σε πραγματικές συνθήκες " εθνική οδό " κεντρικά σημεία με αυξημένη κίνηση "πέρα απο τα προβλεπόμενα μαθήματα σε δρόμους με υπια κύκλοφορια !αυτο θεωρώ πως είναι και το ατού μας !

 

Σε πιο πρακτικά θέματα πάμε τώρα. Τι χρειάζεται για να βγάλει σήμερα ένας νέος οδηγός το δίπλωμά του;

Για να βγάλει Διπλωμα ένα νέος χρειάζεται αρχικά να έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του! εφόσον έχει συμπληρωθεί μετά πάμε στο διαδικαστικό κομμάτι όπου ο υποψήφιος χρειάζεται 4 φωτό -φωτ. Ταυτότητας και έλεγχο σε οφθαλμίατρο παθολόγο συμβεβλημένο με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ αμέσως μετά δημιουργείται καρτέλα μαθητή στο υπουργείο και ξεκινάμε τα μαθήματα!21ωρες θεώρητικα και 25 ώρες πρακτικά!μετα προγραμματίζονται εξετάσεις πρώτα στο θρωρητικο σκέλος και τέλος στο πρακτικό εφόσον ο μαθητής πέρασει το θεωρητικές εξετάσεις και παρακολουθήσει όλα τα πρακτικά μαθήματα προγραμματίζονται πρακτικές εξετάσεις !εφοσον ολοκληρώσει και το πρακτικό μέρος των εξετάσεων με επιτυχία παραλαμβάνει μέτα απο ένα εύλογο διάστημα το Διπλωμα του !!

- Σε περίπτωση που χαθεί ή σκιστεί ένα δίπλωμα ή μια άδεια κυκλοφορίας τι κάνει ένας οδηγός;

Σε περίπτωση που χαθεί σκιστεί η κλαπεί ένα Διπλωμα υπάρχει αντίστοιχη αίτηση του υπουργείου μεταφορών όπως και το αντίστοιχο παράβολο υπέρ του δημοσίου και προσκομίζοντας τα ο πολίτης βγάζει καινούργιο Διπλωμα !(2 - 4φωτος. Ανάλογα - φωτ.ταυτοτητας και φωτ.του παλιού διπλώματος αν υπάρχει)  Σε περίπτωση ειδικά κλοπής χρειάζεται αποδεικτικό απο αστυνομία !

- Βάση στατιστικών πιστεύεις οτι ο Έλληνας είναι καλός οδηγός;

Ο Έλληνας οδηγός έχει αναπτύξει καλύτερη οδήγικη συμπεριφορά ειλικρινά λόγο οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια παράτηρειται άνοδο των μέσων μαζικής μεταφοράς όπου απο μόνο του αυτό επηρεάζει τα στατιστικά για τα τροχαία δυστυχήματα

Διεύθυνση - τηλέφωνιο επικοινωνίας 

Highlights info row image
21 0262 9656


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper