Αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη!

Αστρολογικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη!

Κριός
Ο Ερμής στο Ζυγό επηρεάζει τις εμπορικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες, καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Οι πλέον φιλόδοξοι από εσάς θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και να προσεγγίσετε πολύ μεθοδικά τους στόχους σας. Αισθηματικά θα πρέπει να περιμένετε μερικές ημέρες ακόμα για να πάρετε τις οριστικές αποφάσεις στο θέμα που σας απασχολεί.

Ταύρος

Προσωπικά και κοινωνικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Δείτε από άλλη οπτική τα εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο σας και φανείτε περισσότερο αποφασιστικοί στην αντιμετώπισή τους. Κάποιο οικονομικό ζήτημα μπορεί να εξυπηρετηθεί με έναν ελιγμό ή με μια μικρή παράταση. Αισθηματικά βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Δίδυμοι
Είστε αναγκασμένοι να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, αλλά κάποιοι άνθρωποι σας βοηθούν με τη στάση τους να ξεφύγετε από ότι σας ενοχλεί. Ένα μικρό ταξίδι είναι πιθανό να προκύψει στα ξαφνικά, ενώ τα οικονομικά σας χρειάζονται λίγη μεγαλύτερη πειθαρχία εκ μέρους σας. Οι αλλαγές που διαφαίνονται στην εργασία θα σας ωφελήσουν με τον καιρό.

Καρκίνος
Απαλλαγείτε από την ανασφάλεια που σας καλλιεργεί το περιβάλλον και βρείτε τον καλύτερο τρόπο να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και το έργο σας. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες κινήσεις τακτικής, να καλύψετε τα κενά στα καθήκοντά σας και να διατηρήσετε ακμαία τη μαχητικότητά σας. Ξεχάστε την ξεκούραση γι’ αυτήν την εβδομάδα εάν θέλετε να ξεπεράσετε εμπόδια και αντιδράσεις.

Λέων
Θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας αλλά και θέματα που αφορούν στην σταδιοδρομία σας. Μια επιτυχία προβλέπεται να σας ενθουσιάσει, αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να την διατηρήσετε. Χρειάζεστε περισσότερους συμμάχους, επιστρατεύστε λοιπόν τους καλούς σας τρόπους και την πειθώ που διαθέτετε για να ωφεληθείτε από τις περιστάσεις.

Παρθένος
Τα οικονομικά σας, η διαχείριση της περιουσίας σας, οι σχέσεις σας και οι διαφορές σας με τους άλλους που εμπλέκονται σε αυτά, θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 5 του μήνα σας αναγκάζει να αναδιπλώσετε τις φιλοδοξίες σας και να περιμένετε πιο κατάλληλο περίοδο για να κινηθείτε δραστικά.

Ζυγός
Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στη διαχείριση του συναισθήματός σας γιατί τις περισσότερες φορές, είστε εσείς που πληρώνετε τον λογαριασμό. Η Πανσέληνος στον Κριό, την Πέμπτη, δημιουργεί περίεργες εντάσεις στα αισθηματικά σας και είναι πολύ πιθανό να αντιδράσετε υπερβολικά σε προκλήσεις που δημιουργούνται λόγω συγκυριών και εκατέρωθεν υποχρεώσεων.

Σκορπιός
Κάποιες μακρόχρονες επαγγελματικές προσπάθειες αποδεικνύουν τη χρησιμότητά τους και δικαιώνουν την επιμονή σας. Χρειάζονται μόνο κάποιες μικρές προσαρμογές των μεθόδων για να φτάσουν οι επιδιώξεις σας στο τέλος τους. Αισθηματικά μπορείτε να επανορθώσετε κάποια άστοχη συμπεριφορά σας και μπορείτε να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη στη σχέση σας.

Τοξότης
Είναι η περίοδος που θα δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά σας, που θα δεχτείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και που θα διευθετήσετε κάποιες μικρο διαφορές με το περιβάλλον σας. Αισθηματικά, όλα δείχνουν περισσότερο ευνοϊκά από άλλες φορές και θα πρέπει να επωφεληθείτε από την Πανσέληνο στον Κριό για να εκφραστείτε όπως σας αρέσει.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις για την επαγγελματική σας πρόοδο. να βρείτε τον τρόπο που θα υποστηρίξετε τις επιλογές σας αλλά και τον τρόπο που θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις κάθε είδους σχέσεις σας. Διαπιστώνετε με ανακούφιση ότι οι κόποι σας δεν πήγαν χαμένοι, αλλά και ότι τώρα ξεκινά μια νέα προσπάθεια, από θέση ισχύος, για καλύτερη ζωή και περισσότερη ευημερία στο μέτρο του δυνατού!

Υδροχόος
Αλλάζουν λίγο οι ισορροπίες γύρω σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά στις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιλογές. Η επιμονή σε αδιέξοδα θέματα δεν σας ωφελεί και θα πρέπει να προσαρμόσετε τις επιδιώξεις σας στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Αισθηματικά θα συναντήσετε δυσκολίες στην προσπάθειά σας να κερδίσετε περισσότερο προσωπικό χώρο.

Ιχθύες
Γίνετε περισσότερο αποφασιστικοί στα οικονομικά σας και μην αφήνετε το συναίσθημα να γιγαντώνει κάποιες αναστολές σας. Είστε πιο ευνοημένοι μετά τις πρόσφατες αντιθέσεις και δυσκολίες στην εργασία. Ευνοείστε όσοι επιδιώκετε μια δόση ανεξαρτησίας και όσοι απομακρύνεστε από τις αγκυλώσεις των «πρέπει» σας. Φανείτε αντάξιοι των προκλήσεων που θα σας βγάλουν από την στατική καθημερινότητα.

Πηγή: oroskopos.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper