Η Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη και το διαφορετικό πρόσωπό της σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη...

Η Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη και το διαφορετικό πρόσωπό της σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη...

- Μετά τον τίτλο θέλω να μου πεις ποσο άλλαξε η ζωή σου...
 
 
Δεν μπορω να πω πως υπήρξε τρομακτική αλλαγη..Προφανώς και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας. Απο την άλλη, δε θα αρνηθώ, ότι λόγω του τίτλου ανοίχτηκαν κάποιες πόρτες και υπαρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση.
 

 
- Έκανες ταξίδι στο Λας Βέγκας και έζησες μια εμπειρία μεγάλη. Στεναχώρήθηκες που δεν έφερες τίτλο στην Ελλάδα;
 
Η εμπειρία στον παγκόσμιο διαγωνισμό στο Λας Βέγκας ήταν από μόνη της αξέχαστη και μοναδική! Πέρασα όμορφες στιγμές και καινούριες εμπειρίες, γνώρισα νέα μέρη, άτομα, κουλτούρες, έζησα καταστάσεις απο τις οποίες φρόντισα να απορρόφησω ο,τι θετικό μπορούσα και να μάθω κάτι απο αυτές. Αναμφίβολα, θα ήταν πιο ευτυχές να επέστρεφα με έναν τίτλο στα χέρια μου. Το ήθελα πολυ. Μην ξεχνάμε, ομως, πως όλες ως νικήτριες πήγαμε εκει και ως νικήτριες φύγαμε.
 
- Συνεχίζεις να έχει πίστη και να πιστεύεις οτι με τόσα προβλήματα στην Ελλάδα οτι μπορεί ένα μοντέλο να κάνει καριέρα;
 
Είμαι απο τη φύση μου αισιόδοξο άτομο και έχω πίστη μέσα μου! Οπότε ναι, πιστεύω και σε αυτο. Θεωρω πως ενα μοντέλο με μεθοδικότητα και σωστές κινήσεις, μπορει να ανελιχθεί και να καταξιωθεί στο χώρο στην Ελλάδα. Αν θέλει, όμως, να ανεβει ακόμα ψηλότερα και, ενδεχομένως, να απογειωθεί πρέπει να επεκταθεί και στο εξωτερικό.
 

 
- Το εξωτερικό το σκέφτεσαι για να φύγεις;
 
Στο εξωτερικό έχω ήδη βγει, όπως Μιλανο, Κωνσταντινούπολη -με την μεχρι τώρα βοήθεια της μάνατζερ μου στη θεσσαλονικη, κ.Παπαδοπουλου-. Θέλοντας ή μη, αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τον χώρο πρέπει να το κανει. Ειδικα αυτόν τον καιρο, θεωρω μονόδρομο αυτο το βήμα. Επομένως, ναι, ειναι στο προγραμμα, στοχεύω σε αυτο και με τις νέες συνεργασίες σε μεγαλύτερα βήματα.
 

 
- Τι είναι αυτό Βασιλική που δε σ αρέσει απο τον χώρο της σόουμπιζ όσο έχεις μάθει αυτό το διάστημα και απο όσα ακους;
 
O  χώρος αυτος στα ματια πολλων φαινεται λαμπερος και γκλαμουρατος, αλλα κρυβει παγιδες, γ αυτο οφειλεις να κανεις προσεκτικα βηματα και να μην παρασυρθεις απο τη λαμψη του. Καλο θα ηταν να προβαλλεται κατα κυριο λογο η δουλεια καποιου στα φωτα και φυσικα να υπαρχουν ορια στην εκθεση του.
 

 
- Η προσωπική σου ζωή δεν εμεινε μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας με το που πηρες τον τίτλο. Αυτό σε ενόχλησε;
 
Ποτε δεν αρνήθηκα τα οσα γράφτηκαν για τα προσωπικα μου. Εάν, πάνω απο ολα, σέβομαι τον εαυτο μου, δε θα μπορούσα να κανω διαφορετικα άλλωστε. Απο εκει και πέρα αν υπαρχει πίεση και επιμονή σε αυτο το θέμα, εκει με ενοχλεί. Επιλέγω κάποια κομμάτια μου να τα προστατεύω και να τα κρατώ για τον εαυτο μου. Εξάλλου, προτιμώ να σχολιάζομαι για τη δουλειά μου, παρά για τα προσωπικα μου.
 

 
- Τι είναι αυτό που σου είπε ο σύντρόφός σου μετά την μαγική βραδιά;
 
Και μόνο το βλέμμα του που θα μπορούσε να μεταφραστεί σε χίλιες λέξεις, έκανε τη διάφορα και μου ήταν αρκετο.
 
- Τι σχέση έχεις με το twitter και το facebook και πως αντιμετωπίζεις μια κακή κριτική που μπορεί να σου κάνει ένας θαυμαστής ή δημοσιογράφος;
 
Πλέον, έχω μια απλα καλη σχέση. Εχει ξεφτισει αυτη η περιέργεια και το κόλλημα που έχουμε περάσει όλοι στην αρχη και δεν ειναι κατι που θα απορροφήσει πολυ απο το χρονο μου. Δεν αμφισβητώ και τη χρησιμότητα που μπορει να προσφέρει ενίοτε.
Οσον αφορα την αρνητική κριτική, ειναι κατι που δεν μπορει να αποφύγει κανεις. Δε γινεται να αρέσουμε σε όλους, αλλα σίγουρα δεν ειναι ευχάριστο να ακούμε αρνητικά σχόλια που μας αφορούν. Προσωπικα, κοιτάω να ειμαι σωστή στη δουλεια μου και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις και αν προκύψει κατι τέτοιο, προσπαθώ να το προσπερναω και να μη με αγγίζει.
 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper