Ο DJ Βαλεντίνο στην πιο ανατρεπτική συνέντευξη του: Tηλεόραση, μουσική και η προσωπική του ζωή μπαίνουν στο μικροσκόπιο...

Ο DJ Βαλεντίνο στην πιο ανατρεπτική συνέντευξη του: Tηλεόραση, μουσική και η προσωπική του ζωή μπαίνουν στο μικροσκόπιο...

- Κεφάλαιο μουσική: Eίναι όλη σου η ζωή;

Κίνητρο ζωής. Είναι η πρώτη αυθόρμητη ατάκα που μου έρχεται να σου πω.

- Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το αντικείμενο αυτό και πόσες κλωτσιές έχεις δεχτεί;

Ασχολούμαι απο τα 17 μου χρόνια και σήμερα είμαι 38 ετών. Επειδή ήμουν σε πολλούς΄χώρους πριν μπλέξω με την δημιουργία παραγωγής δίσκων πέρασα απο πολλά σκαμπανεβάσματα όσο αφορά τις τρυκλοποδιές που με ρώτησες. Ραδιόφωνο, νύχτα, τηλεόραση. Καταλαβαίνεις οτι επειδή τα πέρασα όλα, τα είδα και όλα. Αλλά πιστεύω οτι όποιος κάνει καλά την δουλειά του και σέβεται τον όρο επαγγελματίας, τότε φτάνει ψηλά. Πάλεψα και κατέκτησα οτι εχω κάνει. Δε μου χαρίστηκε τίποτα.

-  Η τηλεόραση σου άνοιξε πόρτες στην καριέρα σου;

 Ασφαλώς και μου άνοιξε. Απο την Ρούλα Κορομηλά και στη  συνέχεια με την Ελένη Μενεγάκη. Και ως αναγνωρισημότητα και ως σχολείο εφοδιάστηκα με πολλά στοιχεία. Πήρα πράγματα για την ζωή μου απο αυτές τις δυο κυρίες που μου έμαθαν πως πρέπει να δουλεύω.

- Φτάνουμε στο σήμερα που είσαι διευθυντής στον Sfera 102.2 και φτάσατε και στην πρώτη θέση.

Με πολύ κόπο και με σκληρή δουλειά το καταφέραμε αυτό και μπορεί να το φωνάζουμε λίγο παραπάνω αλλά νομίζω αξίζει όταν γίνεται μια τέτοια προσπάθεια και ο κόσμος το αναγνωρίζει.

- Είσαι δύσκολος στα ακούσματά σου. Καταλαβαίνεις την επιτυχία εύκολα;

 Κανείς δεν είναι θεός σίγουρα. Αλλά νομίζω πως ναι. Έχω το αυτί να πω αυτό θα σκίσει. Για να πετύχεις στην ζωή σου πρέπει να δουλεύεις  ομαδικά. Και με τον Νίκο Σουλιώτη και με τον Βασίλη και με την Ράνια Κωστάκη και βέβαι με την έγκριση του κυρίου Πολίτη φτάνουμε στον στόχο μας πιο εύκολα και έτσι αποφεύγω να λειτουργώ ως μονάδα.

- Μπορείς να σκεφτείς τον εαυτό σου χωρίς ραδιόφωνο;

΄'Οχι γιατί όταν μου το λέγανε οτι θα είναι σαν παιδί μου δε το πίστευα. Δέθηκα και είμαι εδώ πολλές ώρες την ημέρα. Μου δίνει μιοα ελευθερία μαγική και μια επικοινωνία απίστευτη γιατί δεν έχει εικόνα. Είναι μια μαγεία απο την στιγμή που υπάρχει φαντασίωση για κάποιον που δε σε ξέρει και απλά σ ακούει και σε θαυμάζει.

- Ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση; Ειδικά αν ερχόταν πρόταση απο την Ελένη Μενεγάκη σκέφτεσαι;

Το χω λησμονήσει πολλές φορές και το έχω πει μάλιστα στην Ελένη. Αλλά έχω βρει το δικό μου λιμάνι και ο δρόμος μου είναι καθαρά μουσικός. Δημιουργώ και κάνω κομμάτια. Πάιζω μουσική. Ο δρόμος μου ειναι ο τομέας μουσική και προχωράμε....

- Ο Χριστόδουλος Σιγανός για σένα τι είναι;

Είναι ο φύλακας άγγελός μου. Είναι το φιλαράκι μου...

- Πια είναι η πιο δυνατή συνεργασία που έκανες με τον Χριστόδουλο και απο πια δουλειά πήρατε περισσότερα πράγματα ψυχολογικά και υλικά;

Αν σου πω ψυχολογικά οτι δεν έχουμε πάρει τα κέρδη που θέλουμε θα με πιστέψεις; Υλικά πάντως είναι διαφορετικά τα μέτρα σύγκρισης. Θυμάμαι όμως το " Έχω πονέσει γι αυτή" του Πάνου Κιάμου που ήταν απο τις πρώτες επιτυχίες μας και ήταν το μεγάλο μπαμ για εμάς. Επίσης με την Έλενα Ππαπαρίζου με το Οκ στην Γιουροβίζιον ήταν δυνατή στιγμή για εμάς. Έχουμε στιγμές καλές αλλά έρχονται πολλά και θέλουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Το μυστικό της επιτυχίας μας ειναι οτι αντιμετωπιζουμε το ανύπαρκτο όνομα  το ίδιο όπως πχ την Άννα Βίσση . Δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο και στόχος είναι πάντα η κάλή και σοβαρή δουλειά.

- Έχει τύχη να χτυπήσετε πόρτα καλλιτέχνη με τους συνεργατες σου για να δώσεις κομμάτια και να σας έχουν κλείσει την πόρτα;

Και σε ποιον δεν έχει τύχει. Όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης. Και μάλιστα σε μια-δυο περιπτώσεις έχει έρθει αυτός ο άνθρωπος και μας ζήτησε απο μόνος του να του γράψουμε.

- Ποιον καλλιτέχνη θαυμάζεις;

Θα σου πω την Άννα Βίσση που είναι πολύ καλή μου φίλη. Είναι οικογένεά μου η Άννα Βίσση. Έχω περάσει πολλές στιγμές μαζί της και αναφέρω την Άννα επειδή ξέρει ο κόσμος πόσο την αγαπάω. Θέλω να σου πω όμως μιας και με ρώτησες κάτι τέτοιο οτι το καπέλο φέτος το βγάζω στον Βασίλη Καρρά που ζω άλλα πράγματα και καταστασεις και θα σου πω κάτι για πρώτη φορά. Έκλαψα μέσα στο καμαρίνι του και μάλιστα του φίλησα και το χέρι. Είναι σπάνιες οι φορές που έχω κλάψει και αυτός ο άνθρωπος που έχω την τιμή να είμαι μαζί του φέτος στο Teatro είναι ένας μύθος. Επίσης η Πάολα είναι ένα παιδί που καμία σχέση δεν έχει με όσα έχουν γράψει και ακουστεί. Φοβήθηκα φέτος με αυτά τα " τέρατα"  που δουλεύω αλλά κάνοντας μια κουβέντα με τον Κώστα Μπερτάκη που τον σέβομαι απίστευτα δε μετάνιωσα την συνεργασία αυτή. Δε μπορούμε να βρούμε ούτε εμείς τραπέζι να καθήσουμε και αξίζει να ζούμε αυτές τις στιγμές με σημαντικούς καλλιτέχνες και με επιχειρηματίες όπως ο Κώστας που ξέρουν καλά την δουλειά τους.

- Στην Δέσποινα Βανδή θα έγραφες κομμάτι;

 Στην " γουρουνίτσα" ; Ασφαλώς. Έτσι την αποκαλώ πάντα την Δέσποινα για να μην παρεξηγηθώ. Εχω άψογες σχέσεις και την γουστάρω πολύ.

- Ερχόμαστε στην επικαιρότητα με την γιουροβίζιον και θέλω να μου πεις πιο κομμάτι σ αρέσει.

Κανονικά ο παραγωγός δε πρέπει να έχει άποψη γιατί αναγκαστικά παρασύρει το κοινό. Αλλά στο πρώτο άκουσμα το ιδανικό που έχει πολλούς λόγους να έχει τύχη στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον είναι αυτό του Αγάθωνα και των COZA Mostra. Ξέρουμε καλά τον διαγωνισμό και έχουν πιθανότητες αρκετές. Η Αγγελική Ηλιάδη απο την άλλη πλευρά δέχτηκε σκληρή κριτική. Το κομμάτι της είναι καλό και στην Ελλάδα αλλά κοιτάμε το συμφέρον μας. Επίσης θα σου πω οτι το πιο ραδιοφωνικό κομμάτι ειναι αυτό της Τζωρτζίνας.

- Θέλω να μου πεις για τους Knock out . Mήπως αυτή η πολύ γρήγορη επιτυχία είναι κίνδυνος για ένα συγκρότημα;

Επικύνδινο σε κάτι που ανεβάζει ο κόσμος ; Εγκέφαλος σ αυτό είναι ο Χριστόδουλος. Ο Ρήγας και ο Ζαν κάνουν τρομερή δουλειά. Ήμουν σίγουρος για το ανέβασμα αυτό. Τους αρέσει και το παλεύουν πολύ τα παιδιά και θα γίνουν πολλά και ωραία πράγματα. Θέλουμε την διάρκεια. Καλή και αποδεκτή η επιτυχία αλλά αυτό που παίζει ρολο ειναι η σταδιακή και αργά αργά ανοδική πορεία.

- Κλείνω με την προσωπική σου ζωή... Περνάς καλά με την Σάσα; Και συγνώμη που μπαίνω απότομα σε μια τέτοια ερώτηση αλλά δεν είναι κοινό μυστικό

Είμαι σε μια πολύ καλή φάση. Προσπαθω να γίνω χίλια κομμάτια για να είμαι σωστός με τον άνθρωπό μου. Όταν είσαι ύσηχος στην προσωπική σου ζωή και όταν έχεις ένα λιμάνι να ηρεμείς πιστεύω οτι μπορείς να αντέξεις τα πάντα. Και νομίζω να σε κάλυψα πως νίώθω με τον άνθρωπο που έχω επιλέξει να έχω δίπλα μου.

- Κρύβεστε απο τους φωτογράφους; Σε φοβίζει όλο αυτό το κυνηγητό για μια φωτογραφία σε ένα περιοδικό για εσένα και την κοπέλα σου;

Ποτέ . Άν κρύβεσαι τότε δεν οφελεί να έχεις δίπλα σου κάποιον. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν ενοχλούμαι καθόλου και ειδικά μετά απο μια συζήτηση που έκανα με την Σάσα το καλοκαίρι, δεν υπάρχει λογος να δίνω κανένα δικαίωμα και να επιδιώκω κάτι.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper