Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο σίριαλ Anne !

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο σίριαλ  Anne !

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου

 

27ο επεισόδιο

Η  Μελέκ είναι θυμωμένη με τη Ζεïνέπ γιατί  πιστεύει  ότι  αυτή φταίει που τη χώρισαν από τον αδερφό της , έτσι το σκάει. Η  Ζεïνέπ και η Γκιονούλ τρέχουν πίσω της αλλά δεν μπορούν να την πιάσουν. Από την άλλη , ο Τζενγκίζ πιστεύει ότι ο Χασάν δεν είναι γιος του και  θέλει να τον πουλήσει για να βγάλει χρήματα. Η  Σουλέ, τον ικετεύει να μην το κάνει αλλά δεν καταφέρνει να μεταπείσει τον Τζενγκίζ .

 

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

 

28o επεισόδιο

Η Mελέκ  και η  Ζεïνέπ περνούν το χρόνο τους μαζί στο σπίτι της Γκιονούλ, ενώ  η Σουλέ την ψάχνει. Τελικά εισβάλλει στο σπίτι της Γκιονούλ και αφού δεν μπορεί να τους βρει εκεί, αναγκάζεται να φύγει. Ωστόσο, η αστυνομία ψάχνει ακόμα τα παιδιά. Η  Ζεïνέπ κινδυνεύει να φυλακιστεί αν τα βρουν μαζί της . Γι ‘αυτό, ψάχνει μια οριστική  λύση για το κοριτσάκι  και τον αδερφό της, αλλά μέχρι τότε πρέπει να είναι προσεκτική λόγω της δύσκολης θέσης που έχει βρεθεί.

 

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

 

29o επεισόδιο

O Τζενγκίζ θεωρεί υπεύθυνο τον Σινάν  για όλα τα άσχημα που συμβαίνουν στη ζωή του συμπεριλαμβανομένου και του κλεισίματος του μπαρ-εστιατορίου και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Έτσι  απαγάγει την  Ζεïνέπ . Η Γκιονούλ δεν βρίσκει πουθενά την κόρη της και αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Σινάν.  Ωστόσο, ο τελευταίος δεν έχει ιδέα για το πού είναι  και  αρχίζει αμέσως την έρευνα. Δεν μπορεί όμως να βρει ούτε ένα στοιχείο για το που βρίσκεται η Ζεïνέπ.

 

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

 

30o επεισόδιο

Ο Σινάν , χωρίς να ενημερώσει κανένα, πηγαίνει στην αποθήκη , εκεί όπου ο Τζενγκίζ κρατάει  όμηρο τη  Ζεïνέπ. Ο Σινάν κάνει αυτό που του λέει ο Τζενγκίζ για  να μην θέσει τη ζωή της  γυναίκας του σε κίνδυνο.  Αλλά η σκηνή που βλέπει μπροστά του τον τρελαίνει καθώς η  Ζεïνέπ κάθεται σε μια καρέκλα με μια θηλιά στο λαιμό της. Καθώς ο Σινάν  προχωράει προς την  Ζεïνέπ, ο Τζενγκίζ,  τον χτυπάει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στο έδαφος.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος