Νext 96.1 : Η επιστροφή του Γιώργου Χαριζάνη στα ερτζιανα με ρεκόρ ακρόασης.

  • 15/02/2013 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Νext 96.1 : Η επιστροφή του Γιώργου Χαριζάνη στα ερτζιανα με ρεκόρ ακρόασης.

 

"Hello Next listeners! Καλωσήρθατε στην επίσημη έναρξη του πιο φρέσκου ραδιοφώνου της πόλης" ...

Με αυτά τα λόγια του Γιώργου Χαριζάνη (Διευθυντής προγράμματος του Next 96.1) ξεκίνησε επίσημα την Κυριακή 3.2.13 το πλέον πολυαναμενόμενο ραδιόφωνο στην Θεσσαλονίκη!

O Next 96.1 είναι το νέο μέλος του ομίλου του Ράδιο Θεσσαλονίκη. Το  νεανικό μουσικό ραδιόφωνο  που περίμενε η πόλη !

Ο Next 96.1 είναι γεμάτος με επιτυχίες, αποκλειστικότητες, διαγωνισμούς, δώρα, avant premiere, events, συνεντεύξεις και σε λιγότερο από 15 μέρες χωρίς ακόμη να έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα του, πάνω από 10.000 ακροατές έγιναν "θαυμαστές" του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook δείχνοντας την μεγάλη δυναμική του!

Ήδη ο Next 96.1 παρουσίασε σε πανευρωπαϊκή αποκλειστικότητα το Watch Next. Οι ακροατές μας μπαίνοντας στην σελίδα μας στο internet (http://www.nextfm.gr/) μπορούν να βλέπουν το video του τραγουδιού που μεταδίδεται εκείνη την στιγμή στον αέρα και παράλληλα να ακούνε τον παραγωγό που κάνει εκπομπή. Έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνουν για να βρούνε τα videos των αγαπημένων τους επιτυχιών αφού μπορούν να τα απολαμβάνουν παράλληλα με την αγαπημένη τους εκπομπή, on air! Είναι μία μεγάλη αποκλειστικότητα από τον Next 96.1 και επαναπροσδιορίζει την σχέση του ακροατή/θεατή με το αγαπημένο του ραδιόφωνο.

Ο Νext 96.1 ξεκίνησε δυναμικά και σε επίπεδο διαγωνισμών χαρίζοντας 3.000 ευρώ, στον ακροατή που θα μάντευε σωστά ποιο θα ήταν το πρώτο τραγούδι που θα μεταδίδονταν στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του .

Από την Δευτέρα 4.2.13 ξεκίνησε το θρυλικό παιχνίδι Mystery Sound καλώντας τους ακροατές να μαντέψουν τον ήχο που ακούνε για λίγα δευτερόλεπτα και να κερδίσουν μετρητά. Κάθε μέρα το ποσό αυξάνεται κατά 50ευρώ!

Στο πρόγραμμα του Next 96.1 συμμετέχουν οι πλέον γνωστοί και δημοφιλείς ραδιοφωνικοί παραγωγοί:

Ο Γιώργος Mr music Χαριζάνης, ο Νίκος Περέτ, η Mαίρη Αργυριάδου, η Μάγδα Ζουλίδου, η Κρίστυ Γιαλδώρη, ο Αιμίλιος Καλπακτσής, η Μαριάννα Καρέζη, ο Πλάτωνας Μουρατίδης. Είναι η πλέον δυναμική και αγαπημένη ομάδα

ραδιοφωνικών παραγωγών που ξέρει να ψυχαγωγεί την νεολαία και να μεταδίδει θετική διάθεση για μία πιο συναρπαστική ζωή στην Θεσσαλονίκη!

Ο ΝEXT 96.1,είναι πλέον κοντά μας, με την καλύτερη ξένη μουσική,με νέες  καινοτόμες ιδέες και προτάσεις  και φυσικά το κοινωνικό προφίλ που χαρακτηρίζει όλες τις εταιρείες της οικογένειας του  ‘’Ράδιο Θεσσαλονίκη Α.Ε.’’.

Stay tuned !!!!!!!

Πρόγραμμα καθημερινών εκπομπών του Next 96.1:

8.00-11.00 “NEXT MORNING SHOW”

Νίκος Περέτ

Mαίρη Αργυριάδου

Πλάτωνας Μουρατίδης

11.00-2.00 “NEXT CAFE'

Mάγδα Ζουλίδου

2.00-5.00 “CHRISTY AND THE CITY”

Κρίστυ Γιαλδώρη

5.00-8.00 “MR MUSIC SHOW”

Γιώργος Χαριζάνης

8.00-10.00 “NEXT BEAT”

Aιμίλιος Καλπακτσής

10.00-1.00 “TOGETHER”

Mαριάννα Καρέζη


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper