Θέλξη: " Ποτέ δεν υπήρξα στην πρώτη γραμμή. Πατάω στις δικές μου δυναμεις". Αποκαλυπτική και καυστική η όμορφη τραγουδίστρια.

Θέλξη:  Ποτέ δεν υπήρξα στην πρώτη γραμμή. Πατάω στις δικές μου δυναμεις. Αποκαλυπτική και καυστική η όμορφη τραγουδίστρια.

- Νέο έτος και θέλω να μου πεις πως σε βρίσκει....

Είμαι δόξα το θεό καλά και ολοκλήρωσα απο το Πάσχα τις εμφανίσεις μου με τον Χρηστο Χολίδη στο Romeo. Πέρασα πολύ όμορφα και ήμουν απο τις τυχερές που είχα και δουλειά για να λέμε και αλήθειες. Πλέον νιώθουμε τύχη όσοι έχουμε βρει το τετράφυλλο τριφύλλι όσοι έχουμε βρει δουλειά. Είναι απίστευτο απο συμβαίνει..

- Ο Γιάννης Πλούταρχος μου είπε πριν λίγες εβδομάδες οτι ένας καλλιτέχνης είναι τυχερός πλέον και όταν πληρώνεται. Συμφωνείς;

Είναι σοφή κουβέντα αυτή που είπε ο Γιάννης και θα συμπληρώσω οτι το κασέ μας είναι αυτό που θα πάρουμε και οχι αυτό που θα συμφωνήσουμε.

- Έχει τύχει να κάνεις μια συναυλία κάπου και να μην έχεις πληρωθεί;

Δόξα το θεό ακόμη οχι. Αλλά δε ξέρω τι θα έκανα αν μου συνέβαινε αυτό και αν ήξερα κιόλας οτι ο κόσμος πλήρωσε να σε δει και έχει γεμίσει τον χώρο που εμφανίζεσαι. Είναι μια ερώτηση οχι δύσκολη στο να γίνει και στην πράξη αλλά δε μου έχει τύχει και ομολογώ δε γνωρίζω πως θα αντιδρούσα.

- Πόσο χείρότερα μπορεί να πάει " η νύχτα" και το επάγγλμά του τραγουδιστή;

Θεέ μου δε μπορώ να το σκεφτώ καθόλου και φοβάμαι να σου πω την αλήθεια. Και τελευταία που παραλολουθώ και το ρεκόρ αύξησης στην ανεργεία, θα ήμουν αχάριστη να λέω αν θα σκεφτώ πόσο χειρότερα μπορεί να πάει ο κλάδος μας. Πες οτι εγώ είμαι και μόνη μου και οι υποχρεώσεις μου είναι συγκεκριμένες. Άρα όταν κάποιοι δεν εχουν να φανε δε υπάρχει η πολυτέλεια να λέμε δε ξέρω τι θα κάνω του χρόνου.

- Πολύς ο ανταγωνισμός φέτος αυτός που ξεκίνησε και υπάρχει ακόμη στην νυχτερινή Αθήνα.

Απίστευτος πράγματι. Και απορώ πως οι επιχειρηματίες τόλμησαν μέσα σε τόσο μεγάλη οικονομική στενότητα να ανοίξουν τόσα πολλά μπουζούκια. Το μόνο καλό που είδα στην όλη ιστορία είναι οτι επιστρατεύτηκαν πολοοί καλλιτέχνες του χθες και έδωσαν μια άλλη πνοή. Βγήκαν πολλά νέα παιδιά και πυροτεχνήματα και τους στέρησαν μεροκάματα και μια μεγάλη ιστορία. Και τώτα έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και φτιάχνει τουλάχιστον λίγο την φήμη τους. Απο την άλλη μεριά μακάρι να υπάρχει δουλειά και να δίνει την σκυτάλη ο μέτριος ή ο κακός στον καλύτερο.

- Σε εξέπληξε που μια καλλιτέχνης πολύ αγαπημένη μας όπως η Πέγκυ ζήνα ξεκίνησε στην Αθήνα και κόπηκε μέσα σε είκοσι μέρες το πρόγραμμά της;

Πάρα πολύ και μάλιστα με ενημέρωσες εσύ και εντυπωσιάστηκα. Δόξα το θεό όμως έσκισε στην Θεσσαλονίκη και ξεκινάει τώρα με τον Γιάννη Πλούταρχο. Θα πρέπει να μην σοκαριζόμαστε όμως με τέτοια πράγματα και καταστάσεις γιατί όλοι μας μπορεί να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

- Χρόνο και όρεξη έχεις να πας να δεις συναδέλφους σου σε άλλα μαγαζιά;

 Όχι δεν έχω. Τυγχάνει και δουλεύω ίδιες μέρες. Θα ήθελα να δω κάποια σχήματα όπως αυτο του Βασίλη Καρρά  και της Πάολα. Είναι ένα απο τα σχήματα που γουστάρω να δω.

- Η εξέλιξη που έχεις όλα αυτα τα χρόνια σε ευχαριστεί;

Βάση της εποχής νομίζω οτι κάνω μια καλή προσπάθεια και μια καλή συντήρηση. Έχω δουλειά, κάνω τα extra μου και κάνω απλά τον σταυρό μου.

- Σε αγχώνει να είσαι σε επίπεδο ανταγωνισμού;

Ποτέ δεν ήμουν στην πρώτη γραμμή. Ποτέ δεν ήμουν απο τα χρυσά παιδιά που έζησε την χρυσή εποχή του τραγουδιού. Είναι επιλογή μου να απέχω απο το σύστημα και να κάνω αργά ένα ένα βήμα. Να νιώθω δηλαδή σαν Θέλξη οτι πατάω στα πόδια με αξιοπρέπεια. Ξεκίνησα το 2007 και αμέσως ήρθε η κρίση στην δισκογραφία. Πέρασα απο καλές εποχές με συνεργασίες όπως Κοκκίνου- Ζήνα-Μαζωνάκη- Μακρόπουλο-Πετρέλη- Παπαρίζου αλλά δε πρόλαβα να είμαι μπροστά. Ίσως αν είχα βγει 10 χρόνια πιο πριν να ήταν αλλιώς,

- Τι μπορεί να κάνει έναν καλλιτέχνη να εκτοξευτεί και τάχιστα να κάνει ένα μπαμ;

Δε ξέρω να το απαντήσω αυτό. Χαίρομαι να υπάρχει επιτυχία και να είναι μεγάλη. Αλλά τα φαινόμενα απατούν. Ούτε αυτό που λές το έζησα. Μυαλό χρειαζόμαστε και επικοινωνία. Όχι ντίβες.

- Είναι ατού δικό σου η εμφάνιση;

Η εμφάνιση όπως σου έχω πει και σε φιλικό επίπεδο είναι καλό συστατικό Αλλά μπορεί να σου κάνει και κακό. Το χω πληρώσει οτι είμαι 1.84 ύψος. Προσπάθησα να αποδείξω οτι ξέρω να τραγουδάω και δεν ήρθα εδώ ως μοντέλο .

- Έχεις πληγωθεί πιο πολύ επαγγελματικά ή προσωπικά στα όσα χρόνια σε γνωρίζουμε;

Νομίζω και τα δυο. Αλλά είμαστε τα λάθη μας. Δε μετανιώνω με τί[ποτα. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω τα ίδια πράγματα και τις ίδιες επιλογές θα είχα και σε φιλίες και σε συντρόφους και στην δουλειά μου.

- Η σέξι Θέλξη είναι κάτι διαφορετικό απο το στυλ που έχεις βγάλει προς τα media;

Είμαι το ίδιο ακριβώς . Δεν αλλάζει κάτι. Είμαι δωτικό άτομο και επικοινωνιακό. Δεν είμαι κάτι άλλο. Οι άνθρωποι που εγώ αγαπώ και εκτιμώ, αυτοί με λατρεύουν.

- Σου έχουν ρίξει "λάσπη" πίσω απο την πλάτη σου.

Σίγουρα. Για όλους λένε κάτι. Αλλά δε πέφτω ψυχολογικά. Αλλά γενικά με σεβάστηκαν οι δημοσιογράφοι. Και μιας και μου δίνεται η ευκαιρία έχω να πω οτι καμία απο τις σχέσεις που μου έχουν καταλογίσει, δεν ίσχυε.Με έχουν βγάλει το κορίτσι που είχε σχέσεις με ποδοσφαιριστές. Ποτε μα ποτε δεν έκανα σχέση με ποδοσφαιριστή για να στο πω και χύμα. Ίσως πουλούσε κάποτε και χρησιμοποιούσαν εμένα σαν δόλωμα σε όλο αυτό.

- Τελειώνω με την ερώτηση για το αν θες να παντρευτείς αν και είσαι ελεύθερη απο ότι ξέρω.

Νομίζω οτι το σκέφτομαι όλο και πιο πολύ και είμαι σε μια περίοδο που δε θα έλεγα όχι. Ας κάνουμε παιδιά γιατί δε θα έχουμε δουλειά λέω μέσα και αστειεύομαι. Μεγάλωσα με αγάπη και το οφείλω στους γονείς μου να δουν εγγόνια και την απόλυτη ευτυχία μου. Όλα θα πανε καλά , αλλά έυτυχώς είμαι μικρή ακόμη. Δε θέλω παιδία αλλά οικογένεια. Το τονίζω.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper