Μεταφέρθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων στην οδό Ληλαντίων

Μεταφέρθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων στην οδό Ληλαντίων

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, συμπεριλαμβανομένων των Γραφείων Δημάρχου και Αντιδημάρχων στο νέο κτήριο επί της οδού Ληλαντίων ( φωτό) , το οποίο έχει είσοδο από την οδό Μεγασθένους.

Στο νέο κτήριο λειτουργούν ήδη οι Διευθύνσεις (με το Γενικό Πρωτόκολλο, στον 2ο όροφο), Προσόδων (στον 2ο και 3ο όροφο), Οικονομικών (στον 3ο όροφο), Τεχνικών Υπηρεσιών (στον 4ο όροφο) και Προγραμματισμού και Πληροφορικής (στον 5ο όροφο).

Στο ίδιο κτήριο θα υπάρχουν Γραφεία Δημάρχου (στον 4ο όροφο), Γενικού Γραμματέα (στον 4ο όροφο) και Αντιδημάρχων (στον 1ο όροφο), καθώς και αίθουσα συσκέψεων (στον 5ο όροφο).

Στο κτήριο Κότσικα, στην παραλία της Χαλκίδας, θα μεταφερθεί, εντός των ημερών, το σύνολο της Διεύθυνσης Πολεοδομίας,  που μέχρι σήμερα στεγαζόταν σε  τρία διαφορετικά σημεία (στο κτήριο Κότσικα, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας και στα γραφεία στην οδό Αθηνάς).

Επίσης στο ίδιο κτήριο θα στεγάζεται επίσης και η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών, όπως και η Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου, η Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας και ο Συμπαραστάτης του Δημότη.

Παράλληλα, η απελευθέρωση χώρων, δρομολογεί και τη στέγαση των Δημοτικών παρατάξεων. Ο Δήμος υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή του, ότι: «Το εμβληματικό διατηρητέο κτήριο επί της οδού Φαρμακίδου, με μέτωπο στη θάλασσα, παραμένει η έδρα του Δήμου. Το νέο κτήριο αποτελεί παράρτημά του».

Εμείς απλώς να σημειώσουμε ότι εφόσον η κεφαλή του Δήμου, δηλαδή ο Δήμαρχος, θα έχει το γραφείο του στην Ληλαντίων, μοιραία στη συνείδηση του κόσμου με τον καιρό θα θεωρείται έδρα του Δήμου αυτό το κτήριο και παράρτημα το κτήριο Κότσικα.

Άλλωστε αυτό είναι και το λογικό. Εκεί που στεγάζεται ο επικεφαλής, εκεί βρίσκεται και η έδρα ενός οργανισμού, είτε είναι Δήμος, είτε Όμιλος επιχειρήσεων, είτε... στρατιωτικός σχηματισμός.


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper