Λυκουρέζου – Μπονάτσου: Συνάντηση στο θέατρο για θεία και ανιψιά ! Ούτε κουβέντα δεν είπαν και δεν έβγαλαν μια φωτό !

Λυκουρέζου – Μπονάτσου: Συνάντηση στο θέατρο για θεία και ανιψιά  ! Ούτε  κουβέντα δεν είπαν και δεν έβγαλαν μια φωτό  !

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου το βράδυ της Τρίτης πήγε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πανικός στο υπουργείο» και εκεί ήταν και η ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου.

Μετά τον χαμό της Ζωής Λάσκαρη και τα δημοσιεύματα πώλησης του σπιτιού της αλλά και για τη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έχουν γραφτεί διάφορα για τη σχέση της οικογένειας μετά την απώλεια.


«Η αδερφή μου δεν είναι πατέρας της. Είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν έχουμε συζητήσει για το πώς το βλέπει η Μάρθα. Αλλά δεν έχει και κάποιο λόγο αν θες τόσο πολύ. Μας έχουν φερθεί άψογα οι γονείς μας… Δεν έχω κανένα λόγο εγώ και κανένα δικαίωμα να μην είμαι δίπλα στους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει τόσα χρόνια και είναι το αίμα μου, η οικογένειά μου..», είχε δηλώσει η Μαρία Ελένη για τη Μάρθα Κουτουμάνου σχετικά για τη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την Νατάσα Καλογρίδη.

Η Ζένια Μπονάτσου μάλιστα είχε δηλώσει για το πώς είναι η μητέρα της μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη. «Η μητέρα μου προσπαθεί να είναι καλά. Είναι ψύχραιμη και έχει πολύ υπομονή. Της βγάζω το καπέλο. Είναι στρατιώτης στον πόλεμο! Κανονικά…χωρίς όπλα!…Βοήθεια μπορεί να χρειαζόμαστε σε κάποια θέματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παλεύουμε να το προσπαθήσουμε μόνοι μας. Από κει και πέρα αν κάποιος από μόνος του δεν δίνει τη βοήθεια δεν μπορείς να του το ζητήσεις και να του το επιβάλλεις».

Ενώ είχε σχολιάσει και τη σχέση του παππού της: «Σχετικά με τη σχέση του παππού μου να σου πω ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει; Δεν θα το πω… Νομίζω ότι υπάρχουν και όρια σε κάποιες καταστάσεις και δεν είναι θέμα του τι κάνεις, αλλά πώς το δείχνεις. Είναι θέμα σεβασμού προς κάποιες καταστάσεις που συνέβησαν πρόσφατα. Κατά τη γνώμη μου, αν θες να κάνεις το επόμενο βήμα, το κάνεις λίγο πιο ήπια και λίγο πιο ήσυχα. Δεν χρειαζόταν τόσος ντόρος γι’ αυτή τη σχέση μετά τον θάνατο της γιαγιάς μου. Κρατάω απόσταση από τον παππού μου για το θέμα της σχέσης του, δεν θέλω να συζητάω αυτό το θέμα».

Με τη Μαρία Ελένη να γράφει ένα μήνυμα στο instagram με πολλούς να λένε ότι ήταν απάντηση στην ανιψιά της.

«Ευγνωμοσύνη ευγνωμοσύνη ευγνωμοσύνη  κ να μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ ανθρώπους που μας στήριξαν…..μακριά απο «πολέμους κ όπλα»…. μόνο ΑΓΑΠΗ Κ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.. Κ ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε χωρίς να περιμένουμε τίποτα από κανέναν….Να είμαστε ελεύθεροι. ΜΟΝΟ ΦΩΣ».

Οι δύο κυρίες δεν φωτογραφήθηκαν μαζί και αυτό προκάλεσε ερωτηματικά για τη σχέση τους σήμερα καθώς αν και η Ζένια δεν λατρεύει τους φωτογράφους ωστόσο, πάντα πόζαρε με μέλη της οικογένειάς της στο παρελθόν.  Η Μαρία Ελένη από τότε που γεννήθηκε η Ζένια την είχε σαν κόρη της και έκαναν πολύ παρέα οι δυο τους.

 

Η Ζένια πήγε με τον συνοδό της και δυσανασχέτησε όταν είδε τους φωτογράφους ενώ η Μαρία Ελένη πόζαρε χαμογελαστή με συντελεστές της παράστασης αλλά και ηθοποιούς που είχαν πάει στην πρεμιέρα. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper