Κωνσταντίνος Αργυρός : " Ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ανήκουν στους ανθρώπους που με κάνουν να περνώ καλά " !

Κωνσταντίνος Αργυρός :  Ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ανήκουν στους ανθρώπους που με κάνουν να περνώ καλά  !

Πως είναι, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος αυτή την περίοδο;

Δημιουργικά θα έλεγα! Ετοιμάζω τον επόμενο δίσκο μου και αυτό είναι κάτι που το προετοιμάζω τον τελευταίο ένα – ενάμιση χρόνο… άλλωστε και ο προηγούμενος μου δίσκος έκανε τρία χρόνια να ετοιμαστεί διότι δεν μου αρέσει να βγάζω ένα δίσκο και να λέω «οκ, έχω δέκα τραγούδια, άντε βγαίνουνε». Μου αρέσει να δίνω σε κάθε τραγούδι την δική του προσωπικότητα, το δικό του ύφος και στυλ. Να του δίνω μια προσεγμένη εικόνα και μια ενορχήστρωση ώστε να αποκτήσει ενδιαφέρον. Θέλω να προσθέτω στο κάθε τραγούδι την δική του ταυτότητα, αυτό προσπαθώ και γι’ αυτό αφιερώνω τόσο πολύ χρόνο!

Είναι γεγονός πάντως πως ήδη τα πρώτα τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο σου άλμπουμ και μας τα παρουσίασες έχουν κάνει επιτυχία.

Χαίρομαι που μου το λες αυτό! Μέχρι στιγμής αυτός ο δίσκος έχει ξεκινήσει με τα «Ξημερώματα», συνεχίσαμε με τα «Ψέματα» και κυκλοφόρησε και ένα ντουέτο που κάναμε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ένα κλασικό ζεϊμπέκικο, το οποίο θα σου αποκαλύψω πως το είχα γράψει πριν 5 – 6 χρόνια. Το άκουσε η Νατάσα, της άρεσε και έτσι προχωρήσαμε αυτή την συνεργασία… Αυτή την περίοδο συνεχίζουμε με το νέο μας τραγούδι «Λιώμα»!

Τα «Ξημερώματα» λοιπόν δεν ταρακουνήσαν μόνο εσένα αλλά ολόκληρη την Ελλάδα κι όχι μόνο. Το περίμενες αυτό;

Όχι, δεν το περίμενα στο βαθμό που έγινε! Δεν την περίμενα τέτοια επιτυχία. Βέβαια να σου πω την αλήθεια, όταν μπήκα στο studio με τον Παναγιώτη Μπρακούλια, που κάνουμε μαζί τις ενορχηστρώσεις και τις παραγωγές, καταλάβαμε ότι θα είναι ένα επιτυχημένο τραγούδι αλλά όχι ότι θα έφτανε τόσο ψηλά. Να προσθέσω βεβαίως πως άξιος συγχαρητηρίων είναι και ένας άνθρωπος που πραγματικά έχω βάλει στη ζωή μου και με έχει βοηθήσει στο να σκέφτομαι λίγο διαφορετικά, ο σκηνοθέτης Γιάννης Δημολίτσας, ο οποίος είναι πάρα πολύ ευφυής και πάρα πολύ ικανός και ταλαντούχος σ’ αυτό που κάνει. Δίνει προσωπικότητα και στην εικόνα πλέον ενός τραγουδιού διότι και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Όλα αυτά τα πράγματα, οφείλω να ομολογήσω, μου δίνουν την ελευθερία της έμπνευσης και της αγάπης που χρειάζεται να αισθανθεί ένας καλλιτέχνης ώστε να λειτουργήσει. Επίσης η εταιρεία μου η Panik Records και οι συνεργάτες μου συνδράμουν φυσικά σε όλο αυτό. Έχει δέσει όμορφα η ομάδα, ελπίζω να πορευόμαστε κατά αυτό τον τρόπο και να βγάλουμε πολλά ακόμη τραγούδια. Όπως σου προανέφερα, ετοιμάζουμε τον καινούργιο μου δίσκο που θα κυκλοφορήσει τέλη Σεπτεμβρίου και αυτός που θα κρίνει αν αυτή η δουλειά αρέσει ή δεν αρέσει είναι μόνο ο κόσμος!!! Όλα γίνονται με σεβασμό στον ακροατή. Προσπαθούμε – τουλάχιστον εγώ με τα τραγούδια και τη μουσική μου- να τους κάνουμε παρέα και να μπούμε έστω και λίγο στις στιγμές της ζωής τους.

Το νέο σου τραγούδι, «Λιώμα» πραγματικά απ’ την ώρα που κυκλοφόρησε έχει αγαπηθεί πολύ! Το έχεις γράψει ο ίδιος μαζί με τον ταλαντούχο Λευτέρη Κιντάτο…

Ο Λευτέρης, όπως και ο Πέτρος Ιακωβίδης, ανήκουν στους ανθρώπους που με κάνουν να περνώ καλά όχι μόνο όταν συνεργαζόμαστε αλλά γενικότερα σαν δικοί μου άνθρωποι. Όταν το βρίσκω αυτό στους ανθρώπους, τους κρατάω στη ζωή μου. Μ΄ αυτούς θα κάνω τα επόμενά μου βήματα! Στον επόμενο δίσκο θα υπάρχουν τραγούδια που κάναμε και με τον Πέτρο και με τον Λευτέρη. Θα υπάρχουν και άλλα, λίγο διαφορετικά πράγματα… όπως δύο τραγούδια που θα ακούσετε σε λίγο καιρό και μου τα εμπιστεύτηκε ο φίλος μου, ο Νίνο.

Απόσπασμα απο την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Σοφία Μπεκιάρη στο tralala.gr 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper