Η απίστευτη μεταμόρφωση του συντρόφου της Britney Spears, μόλις σε 6 μήνες! Ζύγιζε 130 κιλά!

Η απίστευτη μεταμόρφωση του συντρόφου της Britney Spears, μόλις σε 6 μήνες! Ζύγιζε 130 κιλά!

H Britney Spears και ο Sam Asghari τον τελευταίο ενάμισι χρόνο είναι ζευγάρι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο βίντεοκλιπ για το τραγούδι «Slumber Party», ενώ ο Sam είναι πλέον γνωστός για τα workout βίντεο που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί ο ίδιος τώρα να ασχολείται επαγγελματικά με την γυμναστική, ωστόσο στο παρελθόν είχε πολλά παραπανίσια κιλά, ενώ ήταν καταθλιπτικός, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του. Έκανε τρείς δουλειές για να επιβιώσει και έκανε πολύ κακή διατροφή.

Δείτε εδώ πιο παλιά φωτογραφία του - https://www.instagram.com/p/BS7Vf6EhNKe/?taken-by=samasghari

Και το τώρα....

Συγκεκριμένα, έτρωγε Doritos για πρωινό, fast foods και πολύ ζάχαρη. Εντούτοις, το 2013 και ενώ έβλεπε ένα αγώνα ποδοσφαίρου κατάλαβε ότι ήθελε να αλλάξει τη ζωή του. «Ήμουν απογοητευμένος από τον εαυτό μου και ήθελα να αλλάξω τα πάντα. Να γυρίσω στο παλιό μου εαυτό», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Men’s Health. Μιλώντας για την δραματική απώλεια βάρους του, είπε ότι έχασε 45 κιλά, μόνο σε έξι μήνες. Μάλιστα, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την γυμναστική και να αφήσει τις δουλειές που έκανε, γυμναζόταν καθημερινά για δύο ώρες.

Επιπλέον, αναθεώρησε τη διατροφή του εστιάζοντας κυρίως σε άπαχες πρωτεΐνες, λαχανικά και σύνθετους υδατάνθρακες, ενώ κατανάλωνε 1.500 θερμίδες, ενώ έκαιγε στο γυμναστήριο 3.000 έως 4.000 θερμίδες τη μέρα. Σε έξι μήνες, ο πρώην ποδοσφαιριστής έχασε σχεδόν 45 κιλά και μείωσε το σωματικό του λιπος στο 3% Ο Sam Asghari τώρα καταναλώνει περισσότερες θερμίδες στη διατροφή του και τώρα έχει 9% σωματικό λίπος. Ο ίδιος με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση με το νέο του εαυτό, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling και την υποκριτική. Γεγονός που τον οδήγησε να πάρει τον ρόλο στο βίντεο της συντρόφου του -πλέον- Britney Spears και να την γνωρίσει.

Ο personal trainer είπε ότι η καλή του τον παρακινεί μέσα από την μουσική της, όταν προπονείται. Επιπλέον πρόσθεσε ότι το τραγούδι της Britney Spears «Stonger» είναι το αγαπημένο του. «Βάζω τα ακουστικά μου και συγκεντρώνομαι στην γυμναστική μου. Αυτό είναι θεραπεία για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper