Κόβουν την ανάσα τα νέα επεισόδια του Πάνου Κοκκινόπουλου με την εκδοχή του Κόκκινου Κύκλου !

Κόβουν την ανάσα τα νέα επεισόδια του Πάνου Κοκκινόπουλου με την εκδοχή του Κόκκινου Κύκλου !

Το «Ου φονεύσεις» θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Epsilon. Ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή συναντάνε εκ νέου τον Πάνο Κοκκινόπουλο. 
Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και μέσα από τα social media μας δείχνουν μια ελάχιστη γεύση από όσα θα δούμε. Όσον αφορά τις ιστορίες που θα δούμε και αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές, είναι ,σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Μytv, οι εξής:

Μία μητέρα μαζί με την έφηβη κόρη της αποφασίζουν να μετακομίσουν από την επαρχία στην Αθήνα, ώστε η πρώτη να θάψει το παρελθόν που την καταδίωκε. Όμως, η μοίρα της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους. Ένας μεσήλικας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον αναγκάζει να ανασύρει κάποια σκοτεινά κομμάτια του. Παράλληλα, μια νεαρή γυναίκα ψάχνει για εργασία και καταλήγει να δουλεύει στο πλευρό του. Μόνο που εκείνη έχει άγνοια κινδύνου...

kokkinopoulos7

Μία άλλη ιστορία που θα παρακολουθήσουμε αφορά μια παρέα νέων ανθρώπων οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να ζήσουν τα πάντα στο... κόκκινο και γι' αυτόν τον λόγο δεν είναι λίγες οι φορές που ξεπερνούν τα όριά τους. Οι κάτοικοι μιας γειτονιάς προσπαθούν να ξεπεράσουν ένα άσχημο γεγονός που έχει συμβεί, ενώ η άφιξη ενός νέου μέλους δρομολογεί μια σειρά δραματικών εξελίξεων. Ένας 35χρονος γιατρός έχει κουραστεί από την οικογενειακή του ζωή και έτσι επιχειρεί να κάνει μία παράλληλη σχέση με μία συνάδελφο του. Μόνο που αυτή η σχέση έχει καταστροφικές συνέπειες, αλλά και παράπλευρες απώλειες για τις οικογένειες τους.

Ανάμεσα στα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε θα δούμε, επίσης, πώς ένα τραγικό γεγονός διαλύει ψυχολογικά τους ανθρώπους και τους οδηγεί να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να κάνουν πράγματα που ποτέ δεν φαντάζονταν, πώς η απελπισία για την επιβίωση οδηγεί έναν άνθρωπο να φέρει στην επιφάνεια τα πιο άγρια ένστικτα του, ιστορίες ενδοοικογενειακής βίας ή ακόμη και πράξεις που το θύμα μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνει θύτης.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper