Βαρύς ο πέλεκυς για τον βιαστή της Δάφνης . Ποινή 42 ετών και θα μείνει στην φυλακή 25 !

Βαρύς ο πέλεκυς για τον βιαστή της Δάφνης . Ποινή 42 ετών και θα μείνει στην φυλακή 25 !

Διεστραμμένο και σατανικό τον χαρακτήρισε η εισαγγελέας - Απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης - Ο βιαστής της Δάφνης δεν ήταν παρών στην ανακοίνωση της απόφασης - Ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο

Αυλαία στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ποινή κάθειρξης 42 ετών κατά συγχώνευση (εκτιτέα τα 25 χρόνια) επιβλήθηκε  στον επονομαζόμενο 53χρoνο βιαστή της Δάφνης. Η δίκη, η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ολοκληρώθηκε σήμερα με την καταδίκη του κατηγορουμένου για τα αδικήματα της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκάσει την παθούσα σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, του βιασμού κατά εξακολούθηση, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά εξακολούθηση και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 

Την καταδίκη του κατηγορουμένου ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας, η οποία τον χαρακτήρισε διεστραμμένο και σατανικό. Παράλληλα, δεν έκανε δεκτό ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει και να τη δέσει και φιμώσει, όπως και τη βρήκαν οι αστυνομικοί. 

Επίσης η εισαγγελέας απέρριψε το αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης καθώς όπως ανέφερε: «Η παθούσα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της»..

Ο 53χρονος δεν ήταν παρών στην ανακοίνωση της απόφασης καθώς ζήτησε να μην μεταχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το Μάιο του 2017 όταν οι αστυνομικοί κάνοντας έφοδο στο «κολαστήριο» της Δάφνης αντίκρισαν ένα σοκαριστικό θέαμα. Η 23χρονη βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη. Αμέσως συνέλαβαν τον 53χρονο και μετέφεραν το θύμα στο νοσοκομείο.

Τον Μάιο του 2017 οι γονείς της νεαρής φοιτήτριας είχαν δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή της, αναφέροντας ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα βοηθούσε έναν ανάπηρο άνδρα που διέμενε στη Δάφνη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι του 53χρονου και έφτασαν στα ίχνη του.

Πηγή: newsit.gr

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper