Έλενα Παπαβασιλείου: Ρομαντική κρουαζιέρα με τον αγαπημένο της!

Έλενα Παπαβασιλείου: Ρομαντική κρουαζιέρα με τον αγαπημένο της!

 Η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου και ο σύντροφός της, ο επιχειρηματίας Γιάννης Λεονάρδος, προ ημερών απόλαυσαν μία μοναδική κρουαζιέρα στις Κυκλάδες με τελικό προορισμό την όμορφη Κύθνο.

Ενοικίασαν σκάφος και έφυγαν για να ζήσουν οι δυο τους μία αξέχαστη εμπειρία μακριά από όλους και όλα. Και επειδή για κάποιους έχει αξία το ταξίδι και όχι ο προορισμός, οι δύο ερωτευμένοι περιηγήθηκαν μεταξύ Σερίφου και Τζιας, για να καταλήξουν στην Κύθνο, όπου και επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ, βουτιές αλλά και ατελείωτες χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

«Πέρασαν υπέροχα. Μοιράστηκαν πολύτιμο χρόνο μαζί και απόλαυσαν σαν μικρά παιδιά τον ήλιο και τη θάλασσα», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της ξανθιάς καλλονής και συνεχίζει: «Η Ελενα είχε χρόνια να νιώσει έτσι για έναν άντρα. Ο Γιάννης είναι ο φύλακας άγγελός της. Είναι πάντα δίπλα της, το στήριγμά της. Εχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου, που την κάνουν να νιώθει πλήρης και μοναδική».

Η επιστροφή τους στην Αθήνα και στο όμορφο σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό, όπου συζούν εδώ και λίγους μήνες, τους βρήκε ακόμα πιο ευτυχισμένους και ερωτευμένους από ό,τι πριν. Η Ελενα δεν θέλει να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή, καθώς πάντα απέφευγε να μιλάει για αυτήν ειδικά τα τελευταία χρόνια που απέχει από τον χώρο.

Ωστόσο, τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν η ίδια που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media την πρώτη κοινή της φωτογραφία με τον αγαπημένο της, καθιστώντας σαφές πως ο Γιάννης σημαίνει πολλά για εκείνη. Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό, με τους followers της Ελενας να της εύχονται τα καλύτερα για το κοινό τους μέλλον. Από τότε η παρουσιάστρια «ανεβάζει» συχνά φωτογραφίες μαζί του, αποδεικνύοντας και εμπράκτως πως αυτή η σχέση, παρόλο που μετράει λιγότερο από έναν χρόνο, είναι σταθμός στη ζωή της.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι από το πρώτο κιόλας εξάμηνο του δεσμού τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, χωρίς, μάλιστα, να έχουν κανέναν ενδοιασμό για αυτό το τόσο σημαντικό, αλλά και εξαιρετικά γρήγορο, βήμα στη σχέση τους.

Σε ό,τι αφορά τώρα τα επαγγελματικά τους, η Έλενα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδόσεων και δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει και την πρώτη επιχειρηματική της απόπειρα -από κοινού με τον σύντροφό της- στον τομέα της καλής ζωής και της ευεξίας.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper