Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Η κόντρα συνεχίζεται : Η Τίνα Μεσσαροπούλου δε παίρνει τίποτα πίσω απο όσα είπε για τον άνθρωπο που ζήτησε την απόλυσή της !

Η κόντρα συνεχίζεται : Η Τίνα Μεσσαροπούλου δε παίρνει τίποτα πίσω απο όσα είπε για τον άνθρωπο που ζήτησε την απόλυσή της !

Στην ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη απάντησε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία αποκάλυψε μάλιστα πως ο παρουσιαστής και ηθοποιός, την πήρε τηλέφωνο και στη συνέχεια της έστειλε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα.
«Η αφορμή δόθηκε από μια συνέντευξη που έδωσα την Κυριακή. Όπου όταν ερωτήθηκα αν έχω δεχτεί τηλεφώνημα για κάποια κριτική που έχω γράψει, είπα πως δε με ενοχλεί να με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Με ενοχλεί πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη μου, όπως για παράδειγμα κάποιος παίρνει τηλέφωνο και ζητάει να απολυθώ. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν κατονόμασα ποτέ τον κύριο Καπουτζίδη.

Και βλέπω πως μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο και να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά, θεωρώντας πως είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι με πολύ ωραίο τρόπο, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα απειλητικά και υβριστικά. Με απείλησε πως θα ακολουθήσει νομική οδό. Εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και ούτε πρόκειται να πω», είπε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε γράψει χθες σε ανάρτησή του για τη δημοσιογράφο: «Ένα χρόνο μετά, πάλι στο πρωινό του Mega, η κυρία Μεσσαροπουλου, άφηνε, με κάθε ευκαιρία ομοφοβικους υπαινιγμούς και σχόλια. Αντέδρασα και σε αυτό. Εξήγησα στο διευθυντή μας ότι είναι ντροπή να ακούγονται στον αέρα απόψεις που σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα απαγορεύονταν. Η κυρία Μεσσαροπουλου το πληροφορήθηκε, ίσως να της έγινε και σύσταση, και νομίζει ακόμα και σήμερα ότι ζήτησα να την απολύσουν. Όπως και ο κύριος Ουγγαρέζος, φοβήθηκε ότι θα του κόψουν την εκπομπή. Ωστόσο, ούτε η εκπομπή του κόπηκε, ούτε η κυρία Μεσσαροπουλου έχασε τη δουλειά της. Γιατί το ζητούμενο ποτέ δεν ήταν αυτό. Το ζητούμενο ήταν να αντιδράσει κάποιος! Το ζητούμενο είναι να αντιδρούμε. Στο πρώτο ομοφοβικό ή ρατσιστικό σχόλιο που ακούμε, οποίο κι αν είναι το εργασιακό ή το κοινωνικό μας περιβάλλον».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος