Τάνια Τρύπη : Επανασύνδεση μετά τον χωρισμό της !

Τάνια Τρύπη : Επανασύνδεση μετά τον χωρισμό της !

Πολύ... δυνατός, λοιπόν, για να πεθάνει αποδείχθηκε πως ήταν ο έρωτας της Τάνιας Τρύπη και του Πάνου  Οικονόμου  οι οποίοι, μετά από αρκετές «φουρτούνες» στη σχέση τους, είναι και πάλι μαζί! Η ηθοποιός και ο πρώην προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού Αστέρα, μετά από μια συγκατοίκηση που μόνο προβλήματα έφερε ανάμεσά τους και η οποία οδήγησε στον χωρισμό τους, αποφάσισαν να κάνουν ακόμα μια προσπάθεια για να σώσουν τον έρωτά τους.

Φαίνεται πως τα συναισθήματα που νιώθουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ δυνατά και γι’ αυτό, παρά τις σοβαρές κρίσεις που έχουν περάσει ως ζευγάρι, θέλησαν να ξαναδοκιμάσουν. Και τις τελευταίες ημέρες όλα δείχνουν να είναι τέλεια ανάμεσά τους, όπως ακριβώς συνέβαινε τον πρώτο καιρό της σχέσης τους. Μάλιστα, οι δυο τους εθεάθησαν πριν από μερικά βράδια σε γνωστό στέκι της Κυψέλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου απολάμβαναν το δείπνο τους.

Οσοι γνωρίζουν το ζευγάρι και τους είδαν εκείνο το βράδυ, μετά την αρχική τους έκπληξη, μιας και τους θεωρούσαν χωρισμένους, διαπίστωσαν πως συμπεριφέρονταν σαν να μην είχε μεσολαβήσει καμία κρίση ανάμεσά τους. «Εδειχναν να έχουν πολύ καλή διάθεση και ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος που τους είδε εκείνο το βράδυ, επιβεβαιώνοντας πως η περίοδος που έζησαν χωριστά δεν κατάφερε να τους αποξενώσει. Η πρώτη «φουρτούνα» στη σχέση τους ήρθε λίγο καιρό μετά τη συγκατοίκησή τους την περασμένη άνοιξη. Ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη και συγκεκριμένα σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Παγκράτι, μαζί με τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από προηγούμενους γάμους τους.

Ομως, μετά από περίπου τέσσερις μήνες, η Τάνια αποφάσισε να επιστρέψει στο ιδιόκτητο διαμέρισμά της στην Αγίου Μελετίου, κάτι που σήμανε και το τέλος της σχέσης της με τον σύντροφό της. Οχι όμως για πολύ, αφού οι δυο τους διαπίστωσαν σύντομα πως εκείνα που τους έδεναν ήταν πολύ περισσότερα από όσα τους κρατούσαν μακριά. Πλέον επαναπροσδιορίζουν όλα όσα έχουν να κάνουν με τη σχέση τους και δείχνουν αποφασισμένοι και οι δύο να κάνουν αυτή την επανασύνδεση να πετύχει. Αυτόν τον καιρό η Τάνια Τρύπη διανύει μια πολύ δημιουργική φάση, αφού βρίσκεται σε πρόβες για την παράσταση «Εγκλημα στο Οριεντ Εξπρές», που σκηνοθετεί ο Αντώνης Καλογρίδης και θα ανέβει στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», με πρωταγωνιστές την ίδια και την Κάτια Δανδουλάκη, τον Δάνη Κατρανίδη, την Ταμίλα Κουλίεβα, τη Λένα Δροσάκη και την αγαπημένη Τζένη Ρουσσέα.

Επίσης, έχει δοθεί αυτόν τον καιρό και στην άλλη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, κάνοντας περιορισμένες εμφανίσεις σε μικρές μουσικές σκηνές και μπουάτ σε διάφορα μέρη της Αθήνας αλλά και της επαρχίας, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια του παρελθόντος.

πηγή gossip tv


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper