Η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου σε προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε για τις αισθητικές παρεμβάσεις!

Η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου σε προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε για τις αισθητικές παρεμβάσεις!

Αδιαμφισβήτητα, η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο τα πάει περίφημα. Όπως ήδη γνωρίζετε η αγαπημένη ηθοποιός, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Μύκονο, με τον εκλεκτό της καρδιάς της Φίλιππο Μιχόπουλο, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι. Η ίδια το απόγευμα της Τρίτης (17/10) βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της και για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. «Μου έκανε πρόταση γάμου, πριν μείνω έγκυος.

Όταν μου έκανε πρόταση δεν το πίστεψα αρχικά γιατί γέλαγα και  στο τέλος του λέω: “Πες αλήθεια, θα πάρω τον πατέρα μου γιατί αν είναι ψέματα θα το μετανιώσεις. Δεν μπορείς να το πάρεις πίσω πια”. Δεν το πίστευα και ήταν όλο αυτό το μαγικό που αισθάνεσαι ότι ο άνθρωπός σου θέλει γάμο», είπε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς είχα μανικάκι, είχα λαιμό, δεν μπορούσα να κρυώσω. Ωστόσο στην αρχή είχα αντίληψη της κατάστασης και συναίσθηση. Και κολυμπώντας να μου έλεγες να πάω εκείνη την ώρα θα πήγαινα… Αλλά από το σημείο του πρώτου χορού και μετά έχω απώλεια μνήμης!

Δεν θυμάμαι τίποτα! Μαζευτήκαμε έξι η ώρα στο δωμάτιο και λέω “Παιδιά δεν πέταξα την ανθοδέσμη”. Από τη χαρά μου πέρασα σε άλλη διάσταση. Έφυγε η άμυνά μου και βγήκε μία απελευθέρωση… Δεν κρύωσα ποτέ! Χόρεψα μέχρι και με τον τελευταίο καλεσμένο». Η ηθοποιός μετά τον ερχομό του μικρού Μάξιμου, επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στη τηλεοπτική σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου, ενώ έχει την πλήρη επίβλεψη της εταιρείας κοσμημάτων που διατηρεί.

Μάλιστα, η ίδια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ο προσωπικός της λογαριασμό στο Instagram, ακολουθείτε από περίπου 800.000 χρήστες και η ίδια θέλησε να το γιορτάσει δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: « ➡︎800.000 ⬅︎ 🅵🅻🅻🆆🅴🆁🆂 !!!» Ωστόσο, στην εν λόγω φωτογραφία, δέχτηκε ένα προσβλητικό σχόλιο, στο οποίο μάλιστα δεν δίστασε να δώσει μια αποστομοτική απάντηση. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης έγραψε: «Τόσο πολύ ωραίο πρόσωπο… Δεν χρειάζεται “παρεμβάσεις”… ή τουλάχιστον να μην είναι εμφανείς…», και η ηθοποιός απάντησε: «Φάνηκε το mini lifting; Oh no #denpamekala».

oikonomakou post


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper