Λίλα Κουντουριώτη : " Έχω πάει καλεσμένη σε ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά δεν ήμουν ο εαυτός μου " !

Λίλα Κουντουριώτη :  Έχω πάει καλεσμένη σε ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά δεν ήμουν ο εαυτός μου  !

Η ίδια η Λίλα Κουντουριώτη περιέγραψε στο People τις εμπειρίες της από το ανδροκρατούμενο περιβάλλον του αθλητικού ρεπορτάζ, τη γνωριμία με τον σύζυγό της και αποκαλύπτει γιατί δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να περάσει στην ψυχαγωγία.

Τι γινόταν στο γραφείο όταν ήσουν έγκυος; Έτρεχαν όλοι;

Ήταν πολύ προστατευτικοί. Ειδικά όταν τελείωνα αργά από την εκπομπή, με είχαν έννοια, αλλά είχα μια πολύ χαλαρή εγκυμοσύνη που σχεδόν ούτε καν φαινόταν. Πολλοί από τους τηλεθεατές δεν το πήραν χαμπάρι, γιατί γέννησα Μάιο, όταν τελείωνε το Πρωτάθλημα.

Όταν ο τηλεθεατής βλέπει κάποιον στο γυαλί και τον συμπαθεί, τον θεωρεί πολύ οικείο, κάποιες φορές δικό του άνθρωπο. Τον σύζυγό σου τον ενοχλεί αυτό;

Παρατηρώ γυναίκες συναδέλφους από πρωινές ζώνες που τους σταματούν στο δρόμο και τους κάνουν κομπλιμέντα. Το δικό μας κοινό δεν είναι τόσο εκδηλωτικό. Οι άντρες είναι πιο εγκρατείς, δεν θα έρθουν να σου μιλήσουν. Μπορεί και να μην καταλάβεις πως σε ξέρουν και στο τέλος μιας σύντομης συνομιλίας να σου πουν ότι σε έχουν δει στην τηλεόραση. Ο σύζυγός μου το διασκεδάζει μέχρι ένα σημείο. Δεν ασχολείται με αυτά, δεν με ήξερε όταν γνωριστήκαμε.

Πώς γνωριστήκατε;

Από προξενιό. Κοινή φίλη, συμμαθήτριά μου, είχε την έμπνευση να μας γνωρίσει. «Αυτόν πρέπει να σου γνωρίσω» μου είχε πει και έτσι βγήκαμε. Φαντάζομαι ότι του είχε γνωρίσει και κάποιες ακόμη πριν από εμένα. (γέλια)

Και τι συνέβη;


Δεν δώσαμε καμία σημασία ο ένας στον άλλο. Ήταν Χριστούγεννα και θα έφευγα ταξίδι για τη Νέα Υόρκη. Έτυχε να βρεθούμε και πάλι έπειτα από τρεις μήνες. Και από τότε είμαστε συνεχώς μαζί. Ήρθε και το παιδί σχετικά γρήγορα αφού ήμασταν και οι δύο στην ίδια φάση. Το θέλαμε πολύ. Νομίζω πως πλέον έτσι συμβαίνει στην εποχή μας.


Θα επέλεγες να πας σε ένα άλλο είδος τηλεόρασης που θα ήταν πιο απαιτητικό για σένα;

Έχω αγαπήσει τα αθλητικά και είμαι «σχεσάκιας» – ακόμη και στη δουλειά δεν κοιτάζω δεξιά κι αριστερά. Πίστευα πως αγαπούσα την ενημέρωση, αλλά ήμουν πολύ σοβαρή και στιλιζαρισμένη, ενώ στα αθλητικά έχω βρει τον τηλεοπτικό εαυτό μου. Είναι ό,τι πιο κοντά σε μένα.

Η κουμπάρα σου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δεν σου έκανε ποτέ πρόταση, για παράδειγμα;

Δεν θα σου πω ψέματα, κάποια στιγμή είχα κάνει μια σχετική συζήτηση για να κάνω μια μετάβαση τέτοιου τύπου. Όχι πρόταση, μια διερευνητική επαφή. Έχω πάει ως καλεσμένη σε τέτοιες εκπομπές και ένιωθα ότι δεν θα ήμουν ο εαυτός μου. Στο τελείως ψυχαγωγικό κομμάτι νιώθω και λίγο άβολα. Ίσως να απαιτείται περισσότερο τσαχπινιά, σκέρτσο και νάζι, που εγώ δεν μπορώ να βγάλω. Αυτή την αίσθηση έχω. Πλέον, δεν μπορώ να με φανταστώ εκτός αθλητικών.

Φαίνεται πάντως ότι έχεις και μια έντονη αγορίστικη πλευρά…

Ναι, είναι γεγονός. Όταν ήμουν μικρή, ήμουν και λίγο αγοράκι. Έπαιζα πολύ με τα αγοράκια, ήμουν καπετάν φασαρίας, το παιδί που ο μπαμπάς το πάει στο γήπεδο, είχα άντρες φίλους, σε οτιδήποτε είχε να κάνει με αθλητισμό ήμουν πάντα μέσα.

Πηγή people


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper