Ξεσπά η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη: «Ήξερα ότι το κρανίο ανήκει στην κόρη μου»

Ξεσπά η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη: «Ήξερα ότι το κρανίο ανήκει στην κόρη μου»

Τέλος δόθηκε σήμερα στο θρίλερ με το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα, καθως οι εξετάσεις DNA «μίλησαν» και έδειξαν ότι ανήκει στην άτυχη Αγγελική Πεπόνη, που από το 2010 είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στη συγκεκριμένη περιοχή.

Δραματική κατάληξη είχε η συγκλονιστική υπόθεση με το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών από ιδιωτικό συνεργείο στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.
Το μεσημέρι της Δευτέρας  γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση. Η ελληνική Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το ανθρώπινο κρανίο ανήκει στην 25χρονη Αγγελική Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται εδώ και οχτώ χρόνια.

Η εξαφάνιση της νεαρής είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ πριν από 8 περίπου χρόνια. Η 25χρονη είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

«Ήξερα ότι κρανίο ήταν του παιδιού μου»
«Δεν περίμενα αποτελέσματα γιατί το ήξερα. Με το που βρέθηκε το κρανίο ήξερα ότι ήταν το παιδί μου. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι είχε φύγει η κοπέλα μου, είχε πάει κάπου αλλού, χωρίς να με ειδοποιήσει, ποτέ», ξεσπά η μητέρα της άτυχης Αγγελικής στον Ant1, η οποία εδώ και 8 χρόνια περίμενε κάποιο νέο για το παιδί της.

«Δεν είχαμε καμία ελπίδα από την αρχή. Είχαμε μιλήσει για εγκληματική ενέργεια απλά τότε δεν είχαμε εισακουστεί από κανέναν», ανέφερε στο STAR η αδερφή της Αγγελικής, Κατερίνα.
Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε ωτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της, ενώ από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Ο ίδιος μόλις πληροφορήθηκε ότι το κρανίο που βρέθηκε στην τάφρο, ανήκει στην Αγγελική, μίλησε στο STAR. Μάλιστα, είπε «και τι μου το λέτε εμένα;» λέγοντας στη συνέχεια ότι είναι πολύ στεναχωρημένος για την τραγική κατάληξη της φίλης του. 

«Να ανοίξει κυρία μου να ανοίξει, επιβάλλεται να ανοίξει ο φάκελος», υποστήριξε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper