Απίστευτο παρασκήνιο για την ακύρωση της παράστασης με τον Μάρκο Σεφερλή. Στα δικαστήρια θα δοθούν απαντήσεις !

Απίστευτο παρασκήνιο για την ακύρωση της παράστασης με τον Μάρκο Σεφερλή. Στα δικαστήρια θα δοθούν απαντήσεις !

Η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που θα ανέβαινε στο θέατρο Παλλάς ακυρώθηκε!

Το πρωινό μετέφερε πρώτο την είδηση και ο Άρης Καβατζίκης! 
Ο Άρης είπε: «Ξαφνικά χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν μια επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές η οποία επιστολή ανέφερε πως «είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δημήτρη Ψαθά Ζητείται Ψεύτης, για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια…Τα ζητήματα έχουν να κάνουν με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλαν απαιτήσεις που δεν υπήρχαν στα συμβόλαια, μπορεί να ήταν και οικονομικές. Επίσης, υπήρξαν απαιτήσεις σε ότι αφορά στη μαρκίζα, υπήρξαν και προβλήματα με την παράκληση της παραγωγής να μην υπάρξουν εμφανίσεις σε θέατρα της Αθήνας για το διάστημα Δεκέμβρης – Γενάρης, ώστε να μπορέσουν να κάνουν πρόβες…».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στην πορεία της συμφωνίας από τον περσινό Φεβρουάριο: «Ο Μάρκος Σεφερλής συμφωνεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, να αφήσει τα θέατρά του και να δουλέψει στο Παλλάς… Το Φεβρουάριο αποφασίζουν να συμφωνήσουν για την επόμενη χρονιά».

Και τόνισε: «1η Αυγούστου έγινε το σημαντικό ραντεβού που συμφώνησαν πολλά πράγματα. Δεν υπογράφουν συμβόλαιο και κάνουν προσύμφωνο. Πριν μία εβδομάδα έρχεται στις Θεατρικές Σκηνές επίσημο έγγραφο από το δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή έγγραφο, που ζητά:

1) Να έχει στη μαρκίζα άποψη για το εικαστικό, αλλά και δική του αφίσα μόνο με τον ίδιο.

2) Η οικονομική πρόταση που είχε ήταν μισθός συν ποσοστά. Τον Αύγουστο ζήτησε προφορικά 50.000 ευρώ ως εγγύηση. Το ίδιο ζήτησε και γραπτώς, αλλά και κάτι παραπάνω.

3) Ζητά να πρωταγωνιστήσει ο ίδιος Δεκέμβρη-Γενάρη στο Θέατρο Περοκέ σε παιδική παράσταση. Πρόκειται για δύο εβδομάδες πριν το «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς.

4) Αφού το βράδυ θα ήταν στο Περοκέ, ζήτησε οι πρόβες να γίνονται πρωί».

Ενώ ο Αργύρης Αγγέλου είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»:

«Δεν μου αρέσει να ακούω ότι οι ηθοποιοί ζήτησαν και απαίτησαν. Μη λένε γενικά οι ηθοποιοί… Δεν είναι μία δουλειά που στήθηκε ούτε πάνω σε εμένα, ούτε πάνω στην κ. Δραγούμη, ούτε στους άλλους ηθοποιούς. Είναι μία δουλειά που στήθηκε πάνω στον κ. Σεφερλή. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για τον κ. Σεφερλή»!

πηγή gossip tv


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper