Αθηνά Οικονομάκου: Την όμόρφυνε η εγκυμοσύνη; Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της και πόσα δεν έχει χάσει;

Αθηνά Οικονομάκου: Την όμόρφυνε η εγκυμοσύνη; Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της και πόσα δεν έχει χάσει;

Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε, μεταξύ άλλων και για τα κιλά της εγκυμοσύνης της αλλά και τα δύσκολα ωράρια της δουλειάς της.

Πώς είναι δυνατόν να μοιάζεις έτοιμη για φωτογράφιση μετά από τόση κούραση;

«Έχω μάθει στη ζωή μου να δουλεύω πολύ, διαθέτω τρομερές αντοχές. Εξάλλου πριν δούλευα δεκαπέντε ώρες την ημέρα και τώρα δεκαεπτά. Μικρό το κακό! Αντέχω να κοιμάμαι λίγες ώρες, ή και καθόλου, μπορώ να φτιάξω τα μαλλιά μου και να βαφτώ μόνη μου – και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Έχω ένα μωρό πάρα πολύ καλό και ήρεμο, που δεν με κουράζει καθόλου, οπότε κι αυτό είναι βοηθητικό. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο για όλους να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της καθημερινότητάς μου, κάποιοι μπορεί να πέσουν κάτω από την κούραση, αλλά εγώ είμαι λίγο Τιραμόλα» λέει.

Aν και πήρε πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη της κατάφερε να επανέλθει στην fit σιλουέτα της πολύ άμεσα. 

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πήρα 23 κιλά. Τα έχασα σχεδόν όλα δύο μήνες μετά, χωρίς καμία προσπάθεια. Έχουν μείνει δύο που δεν θα ήθελα να τα χάσω, αφού τώρα είμαι 54 κιλά» λέει. «Είμαι υπερκινητική από τη φύση μου και ο μεταβολισμός μου λειτουργεί πολύ καλά. Από την ημέρα που γέννησα έχω κάνει μία φορά γυμναστική, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνω να φάω», ομολογεί.

Πώς της φαίνονται οι αλλαγές στη ζωή της τα τελευταία χρόνια;

 «Οι αλλαγές που έγιναν στη ζωή μου έγιναν πολύ συνειδητά. Και ο Φίλιππος κι εγώ θέλαμε πολύ να παντρευτούμε και να κάνουμε οικογένεια. Αν και είμαι τρομερά αυθόρμητη σε πολλές αποφάσεις μου, πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος πριν κάνεις πράξη κάποια πράγματα. Διαφορετικά, δημιουργούν πρόβλημα και σε σένα και στους άλλους, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την αρχή μιας νέας ζωής».

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper