Ελίνα Ακριτίδου : " Έχω δουλέψει σε γύρισμα που ο συνάδελφός μου ήταν άπλυτος με λιγδωμένα μαλλιά " !

Ελίνα Ακριτίδου :  Έχω δουλέψει σε γύρισμα που ο συνάδελφός μου ήταν άπλυτος με λιγδωμένα μαλλιά  !

Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του Alpha «Τατουάζ», Ελίνα Ακριτίδου, μιλάει για πολλά στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Μεταξύ αυτών αναφέρεται και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου.

Ο Νίκος Φώσκολος, με τον οποίο δούλευες επί σειρά ετών, είχε φήμη δύσκολου συνεργάτη. Ήταν όντως έτσι;

Ο Νίκος Φώσκολος ήταν μεγάλος δάσκαλος, πολύ δίκαιος και ο τέλειος επαγγελματίας. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, σε μια από τις πρώτες μας συνεργασίες, είχα να γυρίσω μια σκηνή με έναν πολύ σπουδαίο ηθοποιό. Είμαι διαβασμένη, σε αντίθεση με εκείνον, που δεν έχει μάθει τα λόγια του και με απαξιώνει. Μας ειδοποιεί ο κ. Φώσκολος ότι το γύρισμα διακόπτεται και ζητά να μιλήσει με τον συνάδελφό μου. Του εξηγεί ότι δεν έχει σημασία αν είμαι 18 χρόνων κι αν είμαι ακόμα στη σχολή και ότι πρέπει να με σέβεται. Αμέσως μετά μας κάλεσε και τους δύο, τον υποχρέωσε να μου ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του, και του έδωσε ένα τέταρτο για να μελετήσει, για να κάνουμε πρώτα την πρόβα και μετά το γύρισμα. Στη συνέχεια ζήτησε από την παραγωγή να του κάνει επίπληξη για τη συμπεριφορά του. Αυτά δεν γίνονται πια. Στο παρελθόν, όσοι ασχολούνταν με την τηλεόραση γνώριζαν το αντικείμενο. Αυτό που μπορώ να πω για τον Νίκο Φώσκολο είναι ότι με δίδαξε πώς να είμαι επαγγελματίας. Είναι πράγματα που προσπαθώ να εξηγήσω τώρα σε νέα παιδιά και δεν τα καταλαβαίνουν. Όταν ένας ηθοποιός πήγαινε στο γύρισμα ήταν αυτονόητο ότι θα είχε μαζί του σε μια τσάντα εσώρουχα σε όλα τα χρώματα και καλσόν, γιατί δεν είναι υποχρεωμένος ο στιλίστας να έχει μαζί του τα πάντα. Είναι αυτονόητο ότι, όταν πας στο γύρισμα, πρέπει να είσαι διαβασμένος και καθαρός, αλλά δυστυχώς αυτό δεν το σέβονται όλοι οι συνάδελφοι.

 

Έχεις δουλέψει με ηθοποιό που ήρθε στο γύρισμα άπλυτος;

Φυσικά. Έχω συνεργαστεί με συνάδελφο που ερχόταν στο γύρισμα με λιγδωμένα μαλλιά και απαιτούσε να του κάνουν και πιστολάκι! Ε, εκεί έρχεσαι και λες ότι ο άλλος δεν είναι επαγγελματίας, γιατί για μένα δεν αρκεί ο ηθοποιός να βάζει μόνο το ταλέντο του.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper