Σπύρος Παπαδόπουλος - Λαζόπουλος και οι υπόλοιποι μνηστήρες για τον ρόλο του Σεφερλή στο " Ζητείται Ψεύτης " !

Σπύρος Παπαδόπουλος - Λαζόπουλος και οι υπόλοιποι μνηστήρες για τον ρόλο του Σεφερλή στο  Ζητείται Ψεύτης  !

Το όνομα του Λάκη Λαζόπουλου έπαιξε νωρίς, αφού ο ηθοποιός έχει ήδη συνεργασία με την εταιρία που διαχειρίζεται το Παλλάς. Είναι η ίδια εταιρία που διαχειρίζεται και το θέατρο Ήβη, στο οποίο σκηνοθετεί ο Λαζόπουλος. Ο άνθρωπος αυτό το Σαββατοκύριακο το πέρασε στην Ελβετία, όχι για διακοπές, αλλά για ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα. Ο ίδιος, όπως μαθαίνω, δεν τρελένεται να μπει σ΄αυτή τη φάση της ζωής του στο ρόλο του "αντικαταστάτη", αλλά και η επιχείρηση δεν είναι σίγουρη ότι ο Λαζόπουλος μπορεί να γεμίζει το Παλλάς σε ένα όχι τόσο εμπορικό έγο.

Το ονόμα του Γιάννη Μπέζου, ακούστηκε και να δείτε που θα το παίξουν σήμερα και σε εκπομπές. Ο Μπέζος πρωταγωνιστεί ήδη στο "Υπάρχει και Φιλότιμο" των Σακελλάριου - Γιαννακόπουλου, πάει πολύ καλά και θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Όποιος ξερει άλλωστε λιγάκι τον Μπέζο, μπορεί να αποφανθεί ότι ως "αντικαταστάτης" και μάλιστα του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιάννης Μπέζος δε θα πήγαινε ακόμα και να μην είχε να φάει.

Ο Γιωργος Καπουτζίδης στο ρόλο του "ψεύτη"; Έχει γραφτεί αλλά δυστυχώς έως αυτή την ώρα που γράφω αυτές τις αράδες, κανένας από την θεατρική επιχείρηση δεν έχει καλέσει στο τηλέφωνο τον Γιώργο Καπουτζίδη. Θυμίζω ότι το ήξεραν από τις 26 Οκτωβρίου.

Πάμε τώρα στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Το "Δείπνο Ηλιθίων" συνεχίζεται για τρίτη χρονιά στο θέατρο Κάππα, μετά από δύο χρόνια πολύ μεγάλης επιτυχίας και sold out παραστάσεων. Φέτος ξεκίνησε πριν μόλις ένα μήνα και έχει δωθεί αρχικά ως τελική ημερομηνία η 30η Δεκεμβρίου. Χρονικά και με πολύ προσπάθεια κι από τις δύο πλευρές, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπορεί να το κάνει (κι αν με ρώτάτε του ταιριάζει γάντι ο ρόλος). Έχει όμως και τα γυρίσματα της τηλεοπτικής του εκπομπής "Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά" που είναι εβδομαδιαία, αλλά ξεκινούν περίπου επτά το απόγευμα και τελειώνουν 2-3 το πρωί. Φαίνεται ως ο μόνος επικρατέστερος, αλλά έως τώρα, όπως μαθαίνω, ραντεβού σε γραφείο δεν έχει γίνει. Οπότε...


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper