Δημήτρης Παπανώτας : " Είναι πολύ κακό ότι μπορούν να βρουν βήμα άνθρωποι που πουλάνε φασιστικές και ρατσιστικές ιδέες " !

Δημήτρης Παπανώτας :  Είναι πολύ κακό ότι μπορούν να βρουν βήμα άνθρωποι που πουλάνε φασιστικές και ρατσιστικές ιδέες  !

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός σχολίασε επίσης τι του αρέσει και τι του λείπει από την μικρή οθόνη.

Αν και βγαίνουν νέα πρόσωπα, παραμένουν σταθεροί οι παλιοί παρουσιαστές! Τι πρέπει να διαθέτει κάποιος για να έχει διάρκεια; 
«Πρέπει να έχει δουλέψει σκληρά πριν εμφανιστεί, και αυτό δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν τα νέα παιδιά. Νομίζουν ότι, εφόσον βγήκαν, πολύ εύκολα θα παραμείνουν. Έχω δει, όμως, γενιές ολόκληρες να περνάνε από την τηλεόραση και να εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού. Για να διατηρηθεί κάποιος, πρέπει να υπάρχει λόγος: να είναι παραγωγικός, να τον αγαπάει ο κόσμος, να προσφέρει».

Τι σας αρέσει στην τηλεόραση του σήμερα και η σας λείπει;
«Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές καινούργιες παραγωγές. Εγώ παρακολουθώ περισσότερο δελτία ειδήσεων και εκπομπές λόγου, όμως ρίχνω και μια ματιά σε όλα τα υπόλοιπα γιατί πρέπει να έχω προσωπική άποψη. Υπάρχουν και μερικά σκουπίδια, αλλά για να τα ζητάει ο κόσμος και να τα παρακολουθεί έχουν λόγο ύπαρξης. Μου λείπουν πολύ τα ντοκιμαντέρ που αφορούν κυρίως την επιστήμη, την τεχνολογία και άλλα θέματα».

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δύναμη. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του. Είναι θετική εξέλιξη; 
«Είναι άλλο η ελευθερία του λόγου και άλλο η ελευθεριότητα του λόγου. Δυστυχώς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανθεί η ελευθεριότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που ξεσπούν τα κόμπλεξ τους και δείχνουν την πιο βρόμικη, την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους πίσω από ψεύτικα προφίλ. Βωμολοχούν, κριτικάρουν, πουλάνε ρατσιστικές και φασιστικές ιδέες. Είναι πολύ κακό ότι μπορούν να βρουν βήμα άνθρωποι αυτού του επιπέδου».

Τι σημαίνει για σας το ραδιόφωνο;
«Είναι η μεγάλη μου αγάπη. Κάτι που το νιώθω πολύ δικό μου. Η τηλεόραση είναι κάτι πιο ψυχρό, πιο ομαδικό, πιο στημένο. Στο ραδιόφωνο βγάζεις την ψυχή σου και το εισπράττει ο κόσμος. Γίνεται η παρέα σου», λέει στο MY TV.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper