Βόμβες Λιάγκα προς ΑΝΤ1 απο την ραδιοφωνική του εκπομπή !

Βόμβες Λιάγκα προς ΑΝΤ1 απο την ραδιοφωνική του εκπομπή !

Ο Γιώργος Λιάγκας καθημερινά κάνει πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή με τη Μάρτζυ Λαζάρου στον Party fm. Ο παρουσιαστής ο οποίος δε μασάει τα λόγια του και δεν φοβάται να μιλήσει τόσο για τους άλλους όσο και για τον εαυτό του άνοιξε ξανά το κεφάλαιο «ΑΝΤ1».

«Αν ο ΑΝΤ1 δεν έχει κάποια εκπομπή για εμένα, μετά τον Ιανουάριο, όπως έλεγε στη συνέντευξη τύπου δε θα αποδειχθεί ότι ο ΑΝΤ1 έλεγε ψέματα; Γιατί έχετε δεδομένο ότι αποκλείεται το κανάλι να λέει ψέματα; Αν δε μου δώσει εκπομπή τον Ιανουάριο τελικά δε θα με έχει αδικήσει;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής και εν συνεχεία ξεκίνησε να περιγράφει τα όλα όσα έχουν ακολουθήσει από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και αφορούν στη συνεργασία του με το σταθμό.
«Έστειλα πάρα πολλά e-mails με τα οποία ζητούσα δουλειά. Ή σε περίπτωση που δεν υπήρχε δουλειά ζητούσα να με αποδεσμεύσουν. Ζήτησα σε περίπτωση που δεν υπήρχε δουλειά, αποδέσμευση. Να χωρίσουμε τα τσανάκια μας. Οι υπεύθυνοι μου ζήτησαν μια διορία κάποιων ημερών – εβδομάδων για να μου απαντήσουν. Και μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια εξήγησε πως για έναν παρουσιαστή είναι πολύ κακό να βρίσκεται στον πάγο για την επαγγελματική του υπόσταση κι ας πληρώνεται. «Τους είπα ότι αυτό μου κάνει κακό. Δεν είναι καλό για ένα παρουσιαστή να μένει σε ένα κανάλι, όντας τιμωρημένος, να μην αξιοποιείται. Και για το κανάλι δεν είναι ωραίο», πρόσθεσε λέγοντας πως δεσμεύτηκαν να τον αξιοποιήσουν μετά τα Χριστούγεννα.

«Σε ποια εκπομπή;», ρώτησε η Μάρτζυ Λαζάρου με τον Γιώργο Λιάγκα να γελάει και λέει πως δεν γνωρίζει.


Ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γ.Λ.: Εγώ είμαι στον ΑΝΤ1 και περιμένω από το κανάλι μου αυτά που δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου να τα τηρήσουν, να λάβουν σάρκα και οστά.

Μ.Λ.: Να ξέρεις πως σε αυτή την περιβόητη συνέντευξη τύπου εγώ ρώτησα για σένα (σ.σ. το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου για να ανακοινωθεί το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και ο διευθυντής προγράμματος Τζωρτζ Ποφάντης δεν ανέφερε τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη δημοσιογράφο να αναρωτιέται το λόγο)

Γ.Λ.: Εκεί που είχε μιλήσει απαξιωτικά για μένα…Πέραν της πλάκας, για να μη γίνομαι κουραστικός, εγώ έχω πει πολλές φορές ότι ανήκω στον ΑΝΤ1, τον αγαπώ τον ΑΝΤ1, έχω κάνει πολλές επιτυχίες εκεί…

Μ.Λ.: Είσαι από τους λίγους που αγαπάς τον ΑΝΤ1…

Γ.Λ.: Κοίτα να δεις τον αγαπάω…. Αν δεις τα τελευταία πέντε χρόνια που βρίσκομαι στον ΑΝΤ1 έχω προσφέρει τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού με τα projects που έχω κάνει. Επίσης, στη late night ζώνη, και άθλια να ήταν η εκπομπή, έκανε τα μεγαλύτερα νούμερα από όλα τα late night που είναι στον αέρα. Αυτή τη στιγμή είμαι εκτός γιατί αυτό ήθελε ο σταθμός και ήθελα να το σεβαστώ. Είναι ένας σταθμός που πληρωνόμουν και πληρώνομαι, είναι ένας σταθμός που μου έχει δώσει τη δυνατότητα να βγάλω χρήματα όπως του την έχω δώσει κι εγώ με όσα έχω προσφέρει.

Ενώ λίγο πριν κλείσει την αναφορά στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας έκανε και την κριτική του στον τηλεοπτικό σταθμό μιλώντας πάλι με ειλικρίνεια. «Θέλω να είμαι ειλικρινής, ο ΑΝΤ1 φέτος δεν πάει καλά, στεναχωριέμαι που είναι τέταρτο κανάλι. Δεν του αξίζει. Ο ΑΝΤ1 πρέπει να είναι 1ος-2ος. Εγώ δεν έχω δουλέψει στον ΑΝΤ1 που είναι τέταρτος εγώ είχα μάθει αλλιώς. Κι ένας παρουσιαστής και μια εκπομπή έχουν διαφορετική δυναμική σε ένα σταθμό που είναι 1ος και διαφορετική δυναμική σε ένα σταθμό που είναι 4ος. Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να είσαι πρώτος», ανέφερε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper