«Celebrity Travel»: Ο Νίκος Κοκλώνης στο Σάο Πάολο με τον Μουτσινά! Τι θα δούμε στο δεύτερο μέρος;

«Celebrity Travel»: Ο Νίκος Κοκλώνης στο Σάο Πάολο με τον Μουτσινά! Τι θα δούμε στο δεύτερο μέρος;

Η περιήγηση του Mr Travel Νίκου Κοκλώνη με το Νίκο Μουτσινάσυνεχίζεται στο Σάο Πάολο και αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Open TV.

Αυτή την εβδομάδα ακολουθούν τα χνάρια των θρύλων της πόλης . Δύο ονόματα που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στον τομέα τους σε όλο τον κόσμο. Κάνουν βουτιά στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και του βασιλιά Πελέ και βρίσκονται «μαγικά» στις κερκίδες του τελικού μουντιάλ του 1958. Μ’ έναν καλεσμένο βέβαια σαν το Νίκο Μουτσινά, η βόλτα στο μουσείο Ποδοσφαίρου αποκτά ένα lifestyle άρωμα. 

Θρύλων συνέχεια… αλλαγή κατηγορίας και αύξηση ταχύτητας σε μια αναμέτρηση αυστηρά για τολμηρούς. Νίκος Κοκλώνης & Νίκος Μουτσινάς μπαίνουν σε μονοθέσια kart για έναν αγώνα επικράτησης μέσα στη νύχτα … μέχρι να πέσει η καρό σημαία , κάποιος όμως είχε πρόβλημα με τα γκάζια.

Κυριακάτικη βόλτα με χιλιάδες Παουλίστας στην πιο κεντρική λεωφόρο της πόλης εκεί όπου η ατμόσφαιρα θυμίζει πάρτυ. Είσοδος στα άδυτα ενός από τα σημαντικότερα μουσεία του νοτίου ημισφαιρίου του MASP για να θαυμάσουμε από κοντά σημαντικά έργα κορυφαίων καλλιτεχνών. Από αυτό το ταξίδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα περίφημα βραζιλιάνικα ψητά, με τον εστέτ τρόπο όμως που τα απολαμβάνουν στο κοσμοπολίτικο Σάο Πάολο.
Ο Νίκος Μουτσινάς μαθαίνει να φτιάχνει καϊπιρίνια από τον Πάολο, έναν μαίτρ του είδους και άριστο γνώστη του τοπικού ποτού, της περίφημης Cachaca. Αν ήταν καλός μαθητής θα αποδειχθεί στην οθόνη.
Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης ο Νίκος Κοκλώνης προκαλεί τον Νίκο Μουτσινά σ’ έναν απολαυστικό σχολιασμό των προσώπων της τηλεόρασης και των φαινομένων που έχουν κατακλύσει την οθόνη…
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η νέα ενότητα της εκπομπής με τον Νίκο Μουτσινά σ’ ένα μεθυστικό challenge για καλό σκοπό.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper