Τι δείχνουν τα άστρα για τον Ριχάρδο; Το αν είναι ένοχος ή αθώος, βέβαια, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη.

Τι δείχνουν τα άστρα για τον Ριχάρδο; Το αν είναι ένοχος ή αθώος, βέβαια, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη.

Η εξάρθρωση του κυκλώματος λαθρεμπορίας του χρυσού έκανε ακόμη πιο… κατανοητό, το πώς την ίδια στιγμή που κάποιοι συμπολίτες μας ζουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, κάποιοι άλλοι  κολυμπούν στα πλούτη «ξεπλένοντας» μαύρο χρήμα.

Με… γουρλωμένα μάτια είδαμε να παρελαύνουν στις οθόνες μας χρυσός ασήμι, λίρες, κοσμήματα και χιλιάδες ευρώ κι αυτά βέβαια είναι μόνον τα φανερά!

Η μεγάλη επιτυχία των διωκτικών αρχών είχε βέβαια και την «στήριξη» του Πλούτωνα, που, όπως έγραψα πρόσφατα, μέχρι τις αρχές του 2020 έχει να βγάλει ακόμη πολύ… πράμα!

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ο πολύ γνωστός στο πανελλήνιο, Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς ή κατά κόσμον «σκέτο» Ριχάρδος, που χρόνια τώρα διαφημίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του, έχοντας ανοίξει μια αλυσίδα ενεχυροδανειστηρίων σε όλη την επικράτεια.

Σκορπιός (γεν 15/11/1967), με σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα και την Σελήνη να βρίσκεται πιθανά στον Ταύρο, απέναντι από τον Ερμή (κι αυτός στον Σκορπιό) αξιοποίησε και… με το παραπάνω την «προσήλωση» του συγκεκριμένου ζωδιακού άξονα στο χρήμα, τόσο το δικό του, όσο και των άλλων.

Το αν είναι ένοχος ή αθώος, βέβαια, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη και όχι η Αστρολογία, ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει ώρα γέννησης. Γιατί αυτή ορίζει το σε ποια κατεύθυνση λειτουργεί ο έντονος Ποσειδώνας, αν δηλαδή είναι «φιλάνθρωπος» ή «απατεώνας» ή και τα δύο μαζί.

Αν πάλι χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική η προγενέθλια Νέα Σελήνη του, έχοντας τον Ποσειδώνα στον Ωροσκόπο, τα Φώτα στον 12ο οίκο και τον Δία στο Μεσουράνημα, αυτή κλίνει σαφώς προς την εκδοχή μιας παράνομης δράσης που αποφέρει κέρδη αλλά κι εδώ είναι ζητούμενο το κατά πόσον ο Ριχάρδος βαδίζει στα αχνάρια του «συλλογικού» του χάρτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο διελαύνων Ουρανός δίνει τον τόνο μιας ανατροπής, που τεχνικά η αφετηρία της είναι στην Σεληνιακή Έκλειψη του καλοκαιριού, αφού «έπιασε» τον γενέθλιο Ερμή του.  

Όσο για τις ενδείξεις στα προοδευτικά συστήματα παραπέμπουν σε μια τελική κρίση, σε δύο περίπου χρόνια, για την ώρα πάντως φαίνεται πως η διελαύνουσα Δήμητρα στον Σκορπιό έκανε την… δουλίτσα της, στα πλαίσια φυσικά μιας αρνητικής δημοσιότητας.

astrology.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper