Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η δασκάλα ξέχασε κλειδωμένα δύο παιδιά στην τάξη

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η δασκάλα ξέχασε κλειδωμένα δύο παιδιά στην τάξη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου σε Δημοτικό Σχολείο του Περάματος, σύμφωνα με την καταγγελία μίας μητέρας, η οποία υποστηρίζει ότι περίμενε επί 20 λεπτά για να πάρει το παιδί της, όμως δεν είχε φανεί.

Όταν τελικά το είδε μπροστά της, ξαφνιάστηκε με όσα τις διηγήθηκε για το πώς κατάφερε να βγει από την αίθουσα. Η ίδια η μητέρα κατήγγειλε στο  protothema.gr τα εξής:

«Θέλω να καταγγείλω πως σήμερα το μεσημέρι, η δασκάλα της τάξης του γιου μου, μάλλον δύο δασκάλες μαζί, μια δασκάλα δημοτικού και μια δασκάλα της ένταξης, έφυγαν από την αίθουσα και δεν έλεγξαν αν είχαν φύγει όλα τα παιδιά.

Αποτέλεσμα ήταν να κλειδώσουν τον γιο μου και ένα κοριτσάκι μέσα. Εγώ περίμενα επί είκοσι λεπτά να πάρω το παιδί μου και το παιδί μου δεν το έβλεπα… ούτε και την δασκάλα του έβλεπα.» 

Η μητέρα πρόσθεσε ταραγμένη ότι: «Σαν γονιός ταράχτηκα. Κάποια στιγμή κατεβαίνουν τα δύο παιδιά κλαίγοντας και η δασκάλα έρχεται και μου λέει το εξής περιστατικό. Πως κλειδώσαμε την τάξη και ξεχάσαμε μέσα τα παιδιά, αλλά όλα καλά, δεν έγινε κάτι σοβαρό.

Και έριξε την ευθύνη στο επτάχρονο χρόνο παιδί μου γιατί λέει δεν ήταν στην γραμμή του. Δηλαδή, αναρωτιέμαι, εκείνη δεν μέτρησε τα παιδιά της γραμμής; Της τάξης της; Δηλαδή έριξε την ευθύνη στο παιδί μου;

Μέσα στην τάξη έμειναν δυο παιδάκια, πήρανε ένα ψαλίδι και προσπάθησαν να ανοίξουν μόνα τους την πόρτα, να την παραβιάσουν προκειμένου να ελευθερωθούν καθώς χτυπούσαν και φώναζαν και δεν τους άκουγε κανείς.

Αυτό βέβαια η δασκάλα δεν το παραδέχεται αλλά ο γιος μου είχε ψαλίδι στην κασετίνα του. Αφού δεν τα κατάφεραν τα δύο παιδάκια πήγαν στα παράθυρα της τάξης τους, στον πρώτο όροφο παρακαλώ και χτυπούσαν τα τζάμια για να τους δουν από κάτω. Και κάπως έτσι τους είδαν και κατάλαβαν ότι βρίσκονται παιδιά μέσα στην αίθουσα.»  

Η μητέρα, που έκανε την καταγγελία υπογραμμίζει το γεγονός πως ίδιο περιστατικό είχε γίνει και σε σχολείο της Γλυφάδας με άσχημο τέλος για ένα παιδάκι που έπεσε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου. 


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος