Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Η Μικαέλα Φωτιάδη ποζάρει με τον γιο της μετά την αποχώρηση της από το GNTM!

Η Μικαέλα Φωτιάδη ποζάρει με τον γιο της μετά την αποχώρηση της από το GNTM!

Στο επεισόδιο της Τρίτης  του Greece’s Next Top Model παρακολουθήσαμε τις διαγωνιζόμενες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη φωτογράφηση αποχώρησης, στην οποία θα έπρεπε να μπουν στο αυτοκίνητο με τον Κώστα Στεφανή και κατά τη διάρκεια μιας αγωνιστικής βόλτας να βιντεοσκοπήσουν ένα κοινωνικό μήνυμα για τη ζώνη ασφαλείας.

Στη συνέχεια να κατέβουν από το αμάξι και να ποζάρουν σέξι κοντά σε αυτό. Μάλιστα, το κορίτσι που θα είχε το καλύτερο βίντεο θα κέρδιζε “ασυλία” και δεν θα κινδύνευε να αποχωρήσει από το σπίτι του ριάλιτι. Τα κορίτσια βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, οι οποίοι αρχικά ανακοίνωσαν πως την ασυλία κέρδισε η Μαριάννα Παινέση και στη συνέχεια σχολίασαν τις φωτογραφίες τους. Η Μικαέλα Φωτιάδη δεν άκουσε θετικά σχόλια από τους κριτές και σε συζητήσεις της με την Εύη Ιωαννίδου εξέφρασε την ενόχληση της. Μάλιστα, τόνισε αρκετές φορές πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς ήταν η μόνη που άκουσε αρνητικά σχόλια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως είχε εκνευριστεί με τις κριτικές που άκουγε για τα υπόλοιπα κορίτσια, τα οποία είχαν πολύ καλές φωτογραφίες. Την καλύτερη φωτογραφία την είχε η Εβελίνα Σκίτσκο, ενώ τις δύο χειρότερες είχαν η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου. Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα δύο κορίτσια πως από το Greece’s Next Top Model αποχωρεί η Μικαέλα Φωτιάδη. Τα κορίτσια φανερά συγκινημένες αγκαλιάστηκαν, ενώ η Μικαέλα πριν αποχωρήσει πέταξε τα “καρφιά” της λέγοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνεχίζει η Άννα Αμανατίδου στο παιχνίδι και όχι αυτή.

Το μοντέλο το βράδυ της Τετάρτης (5/12) δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της μετά την αποχώρηση από το GNTM. Πόζαρε με τον μπέμπη της δίπλα σε μια εικόνα και στη λεζάντα, έγραψε: «Ευχαριστώ τον Θεό που βρήκα τον γιο μου υγιέστατο. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μπορμπόκη που βρήκα τον γιο μας ευτυχισμένο. Ευχαριστώ τη γιαγιά Μπορμπόκη που βρήκα τον γιο μας μεγαλωμένο (μάλλον έτρωγε το φαγάκι του) Ευχαριστώ όλη την οικογένεια για όλη την αγάπη που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινά στον μικρό μας πρίγκιπα. Θεέ μου ευχαριστώ».

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος