Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων 3Κ: Οι διαβεβαιώσεις ΑΣΕΠ, ΥΠΕΣ

Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων 3Κ: Οι διαβεβαιώσεις ΑΣΕΠ, ΥΠΕΣ

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του epoli.gr για την Προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ και την έκδοση των οριστικών πινάκων, με την διαδικτυακή ομάδα «3κ/2018 Ενωμένοι Υποψήφιοι» “να έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια της”, προκειμένου, τελικά, να γίνει γνωστή, η έστω κατά προσέγγιση έκδοση των, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων, με τους άμεσα εμπλεκόμενους στη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση στο ΥΠΕΣ, και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών [φωτο], ο κ. Κώστας Πουλάκης διαβεβαίωσε τους υποψηφίους της 3Κ/2018 ότι, πράγματι τον Σεπτέμβριο, τα στελέχη του ΑΣΕΠ είχαν ορίσει τα οριστικά αποτελέσματα για τέλος Νοεμβρίου κάτι που το πίστευαν τότε και το δήλωσαν και οι ίδιοι στη συνάντησή τους με τους υποψηφίους. Πρόσθεσε επίσης ότι, θα διέθεταν 30 υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικών για βοήθεια στο ΑΣΕΠ, το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από το Συμβούλιο, λόγω του ότι, θα χρειαζόταν χρόνος, για να τους εκπαιδεύσουν.

Τέλος, ο γ.γ. του ΥΠΕΣ διασφάλισε στους υποψηφίους ότι, σε περίπτωση που η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων συμπέσει με την περίοδο “παγώματος” των προσλήψεων στο Δημόσιο, το ΥΠΕΣ θα λειτουργήσει υπέρ τού να προσληφθούν οι επιτυχόντες.

 [φωτο, συνάντηση με γγ ΥΠΕΣ]

 

Η συνάντηση με το ΑΣΕΠ

Το epoli.gr στα πλαίσια των αποκλειστικών ρεπορτάζ του για τις εξελίξεις με την 3Κ, επικοινώνησε με την κα Χριστίνα Καλαμπαλίκη, δημιουργό της διαδικτυακής ομάδας «3κ/2018 Ενωμένοι Υποψήφιοι», η οποία μας δήλωσε αποκλειστικά για τις συναντήσεις, με το ΑΣΕΠ:

«Όπως μας δήλωσαν, ο έλεγχος ολοκληρώνεται τμηματικά, περνώντας από στάδια τα οποία εξασφαλίζουν με τον πλέον αδιάβλητο τρόπο τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων.

Ο βασικός λόγος της προσπάθειας και τελικά της επίτευξης της συνάντησης της ομάδας με το ΑΣΕΠ, ήταν η πεποίθηση ότι,  τα οριστικά αποτελέσματα είναι έτοιμα από τα μέσα Νοεμβρίου εξαιτίας της δέσμευσης των παραβόλων των υποψηφίων.

Τελικά, με βάση την ενημέρωση που είχαμε από τα ανώτατα στελέχη του ΑΣΕΠ έγινε αντιληπτό ότι, αυτό ήταν το προτελευταίο στάδιο το οποίο περιελάμβανε τον έλεγχο της ύπαρξης της εκτυπωμένης αίτησης και της δέσμευσης του παραβόλου της, εφόσον αυτό ήταν σωστό.

Όπως δήλωσαν τα στελέχη, από τα μέσα του Νοεμβρίου ξεκίνησε το τελικό στάδιο της διαδικασίας και τέλος Νοεμβρίου είχαν ολοκληρώσει τον έλεγχο των 8.166 προσωρινά επιτυχόντων, ενώ συμπλήρωσαν ότι τώρα ο έλεγχος πραγματοποιείται με γρηγορότερους ρυθμούς.

Πρόσθεσαν δε ότι, τα λάθη και οι ελλείψεις δικαιολογητικών πράγματι είναι ένα μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων.»

Τέλος, η κα Χριστίνα Καλαμπαλίκη, μας δήλωσε ότι, με βάση τις αναλυτικές τοποθετήσεις των στελεχών του ΑΣΕΠ και κατά τη δική της εκτίμηση, υπολογίζοντας το χειρότερο σενάριο, ότι πέρασαν περίπου 2.000 από τους 8.166 - όπως αναφέρουν πληροφορίες ΜΜΕ - αντιλαμβάνεται χρονικά ότι, κάθε 15νθήμερο βρίσκονται 2.000 επιτυχόντες, με αποτέλεσμα, το ανώτερο όριο να είναι η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στις 15 Ιανουαρίου 2019.

Επίσης, ευχαριστεί εκ μέρους των υποψηφίων της διαδικτυακής ομάδας «3κ/2018 Ενωμένοι Υποψήφιοι» τα ανώτατα στελέχη του ΑΣΕΠ για την αναλυτικότατη ενημέρωση και την απόλυτη κατανόηση των υποψηφίων.


Προέλευση: epoli.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper