Κωνσταντίνα Σουλτάτη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks !

Κωνσταντίνα Σουλτάτη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks !

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη αποχώρησε από το My Style Rocks στο Gala της περασμένης Κυριακής. Η νεαρή fashion και beauty blogger τους τελευταίους μήνες παρουσίαζε καθημερινά τις ενδυματολογικές της επιλογές και κρίθηκε για το στυλ της. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο παιχνίδι ξεχώρισε με το χιούμορ και την προσωπικότητά της.

Παρότι πολλές φορές απογοητεύτηκε με τις κριτικές που άκουσε για κάποια look που παρουσίασε και ήρθε σε αντιπαράθεση με συμπαίκτριες της, σίγουρα έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία από την οποία θα έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Η 20χρονη Κωνσταντίνα έχει σπουδάσει αισθητική και μένει στη Γλυφάδα όπου έχει δικό της ινστιτούτο αισθητικής με την μητέρα της. Επίσης είναι ερωτευμένη με τον δάσκαλο yoga και personal trainer πολλών επωνύμων της εγχώριας showbiz, Ίωνα Μάγκο. Μάλιστα σε κάποια επεισόδια του My Style Rocks ο Ίων συνόδευσε την Κωνσταντίνα και ήταν δίπλα της για να την στηρίξει. Μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σουλτάτη θέλησε ένα στείλει ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει, τις σκέψεις της αναφορικά με την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας. Παράλληλα αναφέρθηκε στις συμπαίκτριες της, με τις οποίες πέρασε πολλές ώρες στα γυρίσματα του παιχνιδιού. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks σε ανάρτησή της έγραψε: “Πείτε μου πόσοι (including me) ζήσαμε για να δούμε την αποχώρηση μου από το @grmystylerocks. Ήρθε και εμένα η σειρά μου, και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είναι εκεί που λες ότι σε ρίχνει ψυχολογικά πρέπει να το αποφεύγεις. Χαίρομαι τόσο πολύ που είχα την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό. Μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη.

Ένα ταξίδι που τελειώνει τόσο γρήγορα, όπως λέει και ο κ. @stelioskoudounaris με το που θα μπεις, καλώς ήρθατε και γεια σας φεύγεις. Γελάσαμε, κλάψαμε, χορέψαμε, χαμό κάναμε απ’ όλα είχε. Μέσα σ’ όλο αυτό ελπίζω να περάσατε και εσείς ωραία γιατί αυτό έχει σημασία !!! Να πω και κάτι τελευταίο. Αγαπώ τις συμπαίκτριες μου και ξέρω ότι με αγαπούν και εκείνες. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτεί γερό στομάχι και θέληση. Μαζί με εμάς κατά κάποιο τρόπο το ζείτε και εσείς. Το θεωρώ όμως αδιανόητο κάποιοι να «παθιάζεστε» τόσο πολύ και να αφήνετε όλη σας την αρνητική ενέργεια, τα πικρόχολα σχόλια, να λέτε πράγματα που δεν θα τολμούσατε να πείτε ούτε στον χειρότερο σας εχθρό. Και όλα αυτά γιατί? Για ένα παιχνίδι που αφορά τον συνδυασμό ρούχων? Την φαντασία? Το ταλέντο? Από μικρούς μας διδάσκουν την ευγένεια, το να αγαπάμε αλλήλους, την συμπόνια.

Το ότι μας δόθηκε η δυνατότητα λόγω την εξέλιξης να κρατάμε ένα κινητό στο χέρι , ας το αξιοποιήσει ο καθένας για κάτι καλό for once ! Δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο το να αφήσεις ένα κακό σχόλιο στην @eva_basi, @christinapapadellis, @super.foteini, @ioanna__siampani,@_heavensgonnaburnyoureyes_, @patriciakorfa,@marialeka_____ , @rosieken1, @beautyqueenks. Γιατί μετά από τόσες ώρες γυρίσματος να πηγαίνουμε σπίτια μας και να λαμβάνουμε όλη αυτή την επίθεση σε Instagram, YouTube, Twitter? Επειδή υποστήριξε κάποια από εμάς μια που δεν συμπαθείτε εσείς? Επειδή δεν φορέσαμε τα ιδανικά ρούχα? Επειδή δεν έχουμε τις τέλειες αναλογίες σε πρόσωπο και σώμα? Επειδή δεν σπουδάσαμε όλες μόδα? Γιατί να υπάρχει το ψυχολογικό bullying και κανένας να μη μιλάει για αυτό? Να γράφεις αρνητικό σχόλιο και να το επικροτούν! Αυτό θα μεταδώσουμε η νεολαία στα παιδιά μας. Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να φύγω τρέχοντας. Ας νικήσει η πιο δυνατή που δε θα λυγίσει λοιπόν”

Πηγή: https://freegossip.gr/konstantina-soyltati-to-proto-minyma-meta-tin-apochorisi-tis-apo-to-my-style-rocks/ | freegossip.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper