Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα του για το μεγάλο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών !

Σάκης Τανιμανίδης: Το μήνυμα του για το μεγάλο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών !

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή. Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο Σύνταγμα. Όμως η χρήση χημικών και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη οδήγησαν στο να διαλυθεί σταδιακά η συγκέντρωση. Ο γνωστός παρουσιαστής το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θέλησε να πει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος. Σημείωσε πως νιώθει αισιοδοξία που βλέπει ότι ο κόσμος συμμετέχει ενεργά σε ένα εθνικό ζήτημα.

Από την άλλη πλευρά δηλώνει απογοητευμένος με τους πολιτικούς και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν ένα τόσο σημαντικό θέμα. Έτσι προτρέπει τον κόσμο να ενημερώνεται, να παίρνει θέση ή να ψηφίσει όταν χρειαστεί για το καλό της χώρας. Συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα και έγραψε: “Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Έλληνες κάθε ηλικίας που χθες πήγαν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος (πλην των άναρχο-φασιστών που έθεσαν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους ειρηνικούς διαδηλωτές)! Είμαι πολύ αισιόδοξος και χαρούμενος που βλέπω την ενεργή συμμετοχή του κόσμου σε ένα εθνικό ζήτημα. Η αδιαφορία και το «έλα μωρέ» δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα και δεν βελτίωσε καμία κατάσταση.

Από την άλλη είμαι εξοργισμένος και απογοητευμένος από τα «μεγάλα μυαλά της χώρας», τους πολιτικούς μας, που ενώ θα έπρεπε όλοι μαζί γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι να συζητάνε υπέρ του εθνικού συμφέροντος για ένα τόσο σημαντικό θέμα επιδιώκοντας την Εθνική Συναίνεση, αυτοί καταναλώνουν ενέργεια και χρόνο για το ποιος θα κυριαρχήσει για να παραμείνει ή να αποκτήσει την εξουσία! Αν, λοιπόν, θέλετε μια καλύτερη Ελλάδα (και δεν αναφέρομαι μόνο στο Μακεδονικό), μην μένετε αμέτοχοι..ενημερωθείτε, πάρτε θέση, ψηφίστε όταν έρθει η ώρα και σε ένα ιδανικό σενάριο δημιουργήστε ή γίνετε εσείς οι πολιτικοί που ονειρεύεστε για την χώρα μας. #MacedoniaIsGreek photo by @miltoskamb”.


 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper