Θέμος Αναστασιάδης : Έτσι τον αποχαιρέτησαν εκλεκτοί συνάδελφοι του και άτομα της τηλεόρασης !

Θέμος Αναστασιάδης : Έτσι τον αποχαιρέτησαν εκλεκτοί συνάδελφοι του και άτομα της τηλεόρασης !

Τα social media γέμισαν μηνύματα θλίψης από ανθρώπους που είχαν γνωρίσει και συνεργαστεί με τον Θέμο Αναστασιάδη. Μηνύματα θρήνου για εκείνον που έφυγε και συμπαράστασης για την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα παιδιά του.

 

 

Αντίο, Θέμο. Τεράστιο το κενό που αφήνεις. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Συλλυπητήρια στην Βασιλική και τα παιδιά.

 
 

 

 

 

Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Ο Θέμος Αναστασιάδης. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

 
 

 

 

Καλο ταξίδι ρε Θέμο...
Θα μας λείψεις. Σε όλους εμάς που σε γνωρίσαμε,δουλέψαμε μαζι, γελάσαμε, κάναμε πλάκες.

 
 

 

 

 

Στην ανάρτησή του, ο Σταμάτης Μαλέλης δεν θυμήθηκε μόνο τις τηλεοπτικές επιτυχίες που έκανε ο Θέμος Αναστασιάδης αλλά και το πόσο του είχε σταθεί στις δύσκολες στιγμές του. “Σ’ αγαπάω πολύ, θα μου λείψεις” ήταν οι λέξεις που “έκλεισαν” το μήνυμά του και ράγισαν καρδιές.

 

Αντίο Δεν θα θα ξεχάσω πόσα περάσαμε.Δεν θα ξεχάσω την πρώτη εκπομπή στον Σκαι. Το νοκ αουτ! Τις μπίλιες , το Ολα ,το αστείρευτο χιούμορ σου , τον σαρκασμό ,αυτοσαρκασμό σου, την πραγματική φιλιά σου που μου έδωσες σε πολύ δύσκολες εποχές .
Σ αγαπάω πολύ! Θα μου λείψεις.

 
 

 

 

Α ρε Θεμο. Τοσο νεος, τοσο εφυης. Καλο παραδεισο. Κουραγιο στους δικους του ανθρωπους.

 
 

 

Η Λίζα Δουκακάρου θυμήθηκε τα βράδια στη Φωκυλίδου “με γέλια και φωνές”, ενώ η Ειρήνη Νικολοπούλου πως τον έπεισε να βγει στην τηλεόραση, κάποτε στο Mega.

 

Μνημες απο τα παλιά ,δημιουργικες βραδυες καπου εκεί στη Φωκυλίδου με γελια,φωνες και την Βασιλική πάντα στο πλάι σου Καλο παραδεισο Θέμο!Κουραγιο στην οικογένεια του!

 
 

 

 

Αντε γειά Θέμο Αναστασιάδη ... Τον έπεισα να βγεί πρώτη φορά στο Mega Channel διευθ στην «Καθημερινή « Θα συναντήσει τη Ρίκα Βαγιάνη Συμπαρουσίαζα τότε την πρωινή εκπομπή Ήρθε σχολιαστής της επικαιρότητας δεν φανταζόμουν οτι θα εκανε καριέρα στην τηλεόραση τόσο χιούμορ!!!

 
 

 

Ο Θέμος Αναστασιάδηs άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα. Ήταν 61 ετών.

Τους τελευταίους μήνες, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα πάλευε με τον καρκίνο. Έδωσε μάχη για να νικήσει την αρρώστια και εξαιτίας της είχε σταματήσει την αρθρογραφία του στο Πρώτο Θέμα, ενώ είχε ταξιδέψει εκτός από την Ελβετία και στις ΗΠΑ.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper