Ποιά είναι η αστρολόγος Β.Π που έβγαλε πολλά λεφτα στο εξωτερικό - "Όχι εγώ" λέει η Παγιατάκη

Ποιά είναι η αστρολόγος Β.Π που έβγαλε πολλά λεφτα στο εξωτερικό - Όχι εγώ λέει η Παγιατάκη

όνομά της με τη λίστα των φοροφυγάδων.

Σάλος έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την αποκάλυψη ότι το ΣΔΟΕ έχει στα χέρια του λίστα με Έλληνες που έχουν βγάλει στο εξωτερικό περισσότερα από 500,000 ευρώ ο καθένας τους, χρήματα που δεν δήλωσαν ποτέ στις φορολογικές τους δηλώσεις. Αν και η λίστα αυτή κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό από τις αρμόδιες αρχές προκειμένουν να κάνουν τις δέουσες έρευνες, εντούτοις ορισμένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ανάμεσά τους είναι και γνωστοί αστρολόγοι. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα μιλούσαν για ένα πρόσωπο με τα αρχικά Β. Π. Τα συγκεκριμένα αρχικά εύλογα παραπέμπουν στη γνωστή και καταξιωμένη Βίκυ Παγιατάκη, με αποτέλεσμα να γεμίσει το διαδίκτυο με σχόλια εναντίον της.Η πασίγνωστη αστρολόγος ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Espresso και τον Γρηγόρη Μελά. "Εγώ δεν ονομάζομαι ούτε Βασιλική, ούτε Βένια, ούτε κάτι άλλο. Το Βίκυ είναι χαϊδευτικό. Το κανονικό μου όνομα ξεκινάει από Φ, όπως Φερενίκη και βεβαίως η εφορία και η τράπεζα δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις λογαριασμό με χαϊδευτικό, ούτε βέβαια το ΑΦΜ είναι με το χαϊδευτικό, αλλά με το πλήρες όνομά σου. Δεν είμαι εγώ το πρόσωπο με τα αρχικά Β. Π.".

Σε ερώτηση για το αν η ίδια έχει βγάλει χρήματα στο εξωτερικό, η Βίκυ Παγιατάκη ξεσπάει: "πριν από ένα χρόνο στις προβλέψεις μου έγραφα "Πολύς κόσμος μέσα στο φόβο του για μια πιθανή κατάρρευση του ευρώ και χρεωκοπία της Ελλάδος, θα σπεύσει να βγάλει τα χρήματά του έξω. Συμβουλεύω να μην το κάνετε γιατί η Ελλάδα μπορεί στην ουσία να έχει χρεοκοπήσει, αλλά τυπικά δεν θα συμβεί αυτό και ούτε θα καταστραφούμε". Δεν θα μπορούσα λοιπόν ποτέ αυτά που λέω να μην κάνουν οι άλλοι, να τα έκανα εγώ. Σας διαβεβαιώνω μάλιστα πως δεν είχα ποτέ έξω ούτε ένα ευρώ,ούτε μία δραχμή σε καμία χώρα του εξωτερικού και σε καμία τράπεζα".

Η αστρολόγος δεν διστάζει να ξεκαθαρίσει πως "ένας αστρολόγος που δεν ασχολείται με διάφορα άλλα, αλλά καθαρά με την αστρολογία δεν μπορεί να κερδίζει τέράστια ποσά, όπως είδαμε και το να δηλώνει 20 ή 30 χιλιάδες ευρώ το χρόνο δεν είναι απλός κλέφτης, είναι και θεομπαίχτης".


Προέλευση:

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper