Γιατί μίλησα στην εκπομπή της Ζήνας για τον Παντελή Παντελίδη. Μοιράζομαι μαζί σας σκέψεις...

Γιατί μίλησα στην εκπομπή της Ζήνας για τον Παντελή Παντελίδη. Μοιράζομαι μαζί σας σκέψεις...

Σήμερα Πέμπτη βρέθηκα φιλοξενούμενος στην εκπομπή μιας γυναίκας που εκτιμώ, σέβομαι και έχω ζήσει απίστευτα πράγματα μαζί της στον ΑΝΤ1 , στο ALTER και στον Alpha. Η Ζήνα Κουτσελίνη με την εκπομπή της " Αλήθειες με την Ζήνα " είναι η μοναδική που μετά απο δέκα μήνες συνεχίζει και ενημερώνει τον κόσμο για την υπόθεση Παντελίδη. Σεβάστηκε πράγματα και καταστάσεις και ποτέ μέχρι σήμερα στην καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί της δε με ρώτησε κάτι για να το βγάλει στην εκπομπή της. Μετά το Happy Day στις 19 Φεβρουαρίου και την εκπομπή του Θέμου στα τέλη Μαρτίου δεν βγήκα πουθενά να μιλήσω και να πω πράγματα που με στεναχωρούσαν ή με έθιγαν. Και ξέρεις κάτι φίλε αναγνώστη; Όταν σε αποθεώνουν όλα είναι ωραία , αλλά όταν έχεις 8-9 άτομα να σπηλώνουν καταστάσεις και ευαίσθητα πράγματα χαλιέσαι θες δε θες.

Είπα  σήμερα μέσα σε λίγα λεπτά αυτό που ένιωσα. Αυτό που βγήκε απο μέσα μου μετά απο όσα έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί. Είμαι απο αυτούς που συνέχισα να παίζω το θέμα  και να ασχολούμαι με την υπόθεση Παντελίδη γιατί έτσι είναι αυτή η καταραμένη δουλειά. Ανταγωνισμός, επικαιρότητα και επειδή πούλαγε και θα πουλάει. Αλλά δε πούλησα την ψυχή μου. Δε πούλησα δηθενιές και ηρωισμούς. Δε πούλησα προσωπικό υλικό για να δείξω την αποκλειστικότητα. Και ήμουν και ο μοναδικός που αναπαρήγαγα μεγάλη μάζα θεμάτων απο άλλα blogs που πολλές φορές ήταν ψέμματα και με πολλά στοιχεία ανακρίβειας. Η οικογένεια βγαίνει έξω απο όλο αυτό το παιχνιδάκι που παίζουν κάποιοι. Ψάχνουν την αλήθεια και έτσι πρέπει. Γι αυτό κράτησα αποστάσεις. Δεν έπρεπε να πλησιάσω και δε πρέπει μια τέτοια περίοδο που είναι όλα στην κορύφωση κάποιων καταστάσεων.

Την ζημιά την κάνουν κάποια ανθρωπάκια του δήθεν κύκλου του άτυχου καλλιτέχνη. Που λασπολογούν και ρίχνουν λάδι στην φωτιά και δεν αφήνουν να ηρεμήσει η ψυχή ενός ανθρώπου που έφυγε απο την ζωή. Όσο αφορά τον Κώστα Μπερτάκη; Οχι δε θέλω να γίνω άγαλμα ούτε λαικός ήρωας όπως μου έγραφαν αυτά τα άτομα που σήμερα με βρίζουν που έμεινα και  εργάζομαι στα μαγαζία του. Που με παρακαλούσαν να φυγω και να γίνω πολέμιος; Γιατί πολέμιος παιδιά; Τα διχασμένα στρατόπεδα που ξαφνικά άνοιξαν τις πύλες τους είναι ένα ρεζιλίκι απίστευτο. Και δεν είναι τίμιο και συναισθηματικά έντιμο για χιλιάδες θαυμαστές του , την οικογένεια του και τους φίλους του. Μίλησα για να ακούσουν κάποιοι γιατί δε βγαίνω να μιλήσω. Και μοιράζομαι σκέψεις οχι για να πουλήσω που θα ξαναπούν κάποιοι αλλά να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οτι ο Παντελής Παντελίδης θα μείνει στις καρδιές και στις μνήμες των απλών ανθρώπων. Των αληθινών προσώπων που πόνεσαν και δε βγήκαν να μοιρολογούν και να παρακαλούν blogs και εκπομπές για να πουν δυο λόγια ίσα ίσα για να μπει τίτλος " ξέσπασε ο κολλητός " , " ξέσπασε ο επιστήθιος φίλος"  κλπ κλπ.

Αυτά τα ολίγα και δεν επανέρχομαι πάλι. Η ζωή μας συνεχίζεται...Η φράση ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ να λέγεται μόνο απο αυτούς που φοράνε παντελόνια και έχουν κλάψει . Και οχι απο ανθωπάκια που ζητιάνευαν στον Παντελή. Αθηνά - Σταύρο - Φύλιο και Νίνο εσείς συνεχίζεται την ιστορία του ανθρώπου που αγαπήσαμε. Έσεις πλέον έχετε στα χέρια σας την καλλιτεχνική περιουσία του και θέλουμε να την ζήσουμε μαζί σας αλλά χωρίς παράσιτα !!

Ζήνα μου σ ευχαριστώ και πάλι !!!

Τα συμπεράσματα δικά σας στα λεγόμενα μου - https://www.youtube.com/watch?v=p0KI0DIIsuE


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper