Βασίλης Μπουλούμπασης: Όλη η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του με την Θεοδωρίδου και ο ρόλος της Μενεγάκη!

Βασίλης Μπουλούμπασης: Όλη η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του με την Θεοδωρίδου και ο ρόλος της Μενεγάκη!

Οι σταρ τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται τυφλά. Το ίδιο και ο κόσμος που τον συνάντα στον δρόμο. Πέρα από εξαιρετικός επαγγελματίας είναι ένας σπάνιος άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού και γίνεται χαλί για τους ανθρώπους που αγαπά και νιώθει ότι τον αγαπούν.

Οι επώνυμες κυρίες πώς μπήκαν στη ζωή σου;
Το 1997 δούλεψα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο κομμωτήριο του Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά έβλεπα ότι δεν μπορώ να δουλεύω σε ένα κομμωτήριο με 4 τοίχους, ήθελα πιο ελεύθερα πράγματα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ένας φίλος μου μου είπε να πάω σε ένα πρακτορείο και τσούκου τσούκου έκανα και καμιά φωτογράφιση. Εκείνη την περίοδο κατά τη διάρκεια ενός video clip του Λάμπη Λιβιεράτου, που ήταν να το κάνω εγώ, γνώρισα έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο για τη ζωή μου, την Κατερίνα Σιδερίδου και της άρεσα πάρα πολύ και με έκλεισε για τη Γλυκερία. Εκεί άρχισα να συνεργάζομαι με τη Sony και το ένα έφερε το άλλο. Η τηλεόραση ήρθε από το Mega Star το 1998, όταν έκανα τη Ναταλία Γερμανού. Έκανα όλους τους καλεσμένους και σιγά σιγά με ήθελαν.

Για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη διακοπή της συνεργασίας σας έχουν γραφτεί πολλά. Τι έχει συμβεί τελικά;
Έχουν γραφτεί πολλές βλακείες για το θέμα αυτό. Με τη Νατάσα πέρασα 17 ολόκληρα χρόνια και για τη λήξη συνεργασίας μας μπορεί να ευθύνονται και τρίτοι παράγοντες. Σημασία έχει ότι ο ένας εκτιμάει τον άλλο. Όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους.

Τα αγαθά κόποις κτώνται. Γι’ αυτό και είσαι ο κορυφαίος στη δουλεία σου και ο κόσμος σε ξέρει.
Κοίταξε τώρα να δεις τι γίνεται. Ο κόσμος με ξέρει και το βλέπω και αυτό οφείλεται στην Ελένη Μενεγάκη. Γιατί αφενός είναι η μόνη Ελληνίδα σταρ και αφετέρου είμαστε μαζί 17 χρόνια.

πηγή Περιοδικό YOU


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper