Συνέντευξη Στέλιος Τσεσμελής: " Η μουσική για εμένα είναι το οξυγόνο μου " !

Συνέντευξη Στέλιος Τσεσμελής:  Η μουσική για εμένα είναι το οξυγόνο μου  !

Ο Στέλιος Τσεσμελής μιλάει στο Newspistol.com και μοιράζεται μαζί μας σκέψεις και ιδές για το μέλλον του στην μουσική. Μας μεταφέρει πόσο αγαπάει την μουσική και στην ουσία γνωρίζεται με το κοινό του μιας και κάνει τα πρώτα του βήματα σ αυτό τον χώρο
 
Τι ειναι για σενα η μουσικη;
Απ: Η μουσικη για μενα ειναι το οξυγονο μου, που απο πολυ μικρη ηλικια με ταξιδευει, με ηρεμεί, ειναι ο μονος λογος που ειμαι δυνατος σε καθε δυσκολη κατασταση της καθημερινοτητας. Δεν εχω φανταστει ακομα τον εαυτο μου χωρις τη μουσικη, θα ηταν κατι πολυ δυσκολο για μενα.
 
Μιλησε μου για το νεο σου κομματι και τι μηνυματα λαμβανεις;
Απ: Το πρωτο μου κομματι με συνεπηρε ηδη απο την πρωτη φορα που το ακουσα στο στουντιο. Μια μπαλαντα γραμμενη απο την υπεροχη Ντιανα Τζοβολου σε στιχο που σε παραπεμπει στην καθημερινοτητα, με τοση ποιοτητα. Ενορχηστρωθηκε με πολυ αγαπη απο τον κ.Βαγγελη Βασιλειου, και με οργανα τα οποια υποστηριζουν επαξια τα ακουσματα μου απο την παιδικη μου ηλικια. Η πορεια του απο τις 28/12/2016 που εγινε γνωστο στο διαδικτυο και τα ΜΜΕ με κανει ιδιαιτερα χαρουμενο κι ευελπιστω να αγαπηθει οσο του αξιζει απο τον κοσμο. Τα μηνυματα που λαμβανω ηδη απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του κομματιου, δειχνουν οτι εχει αρχισει να εντυπωσιαζει τον κοσμο, καθως ολοι-ακομα και απο την επαρχια-μου τηλεφωνουν για να μου δωσουν τα συγχαριτηρια τους και να με ενθαρρυνουν να συνεχισω ετσι.
 
Ποσο ευκολο ειναι ενα νεο παιδι να μπει μεσα στον χωρο της μουσικης βιομηχανιας;
Απ: Δεν ειναι ευκολος κανενας νεος οσο ταλαντουχος κι αν ειναι να μπει σε αυτον τον χωρο. Παντα καποιος πρεπει να σε εμπιστευτει, στην ουσια να σε αγαπησει σαν καλλιτεχνη και σαν ανθρωπο για να σταθει αρωγος στην προσπαθεια σου. Για μενα αυτος ο ανθρωπος βρεθηκε στο δρομο μου, και ειμαι πολυ τυχερος και συναμα ευγνωμων, γιατι πιστεψε σε εμενα και καθημερινα νοιαζεται. Μιλαω για τη Ντιανα Τζοβολου, που ειναι και η μία εκ των δυο δημιουργων του "Να Φύγεις", οπως ειπα και πιο πανω. Η συνεργασια μας ειναι αψογη, γιατι πανω απο ολα ειναι ανθρωπινη. Ειναι ξεχωριστος ανθρωπος και ταλαντουχα σε ό,τι κανει, αν και ειμαι πολυ μικρος για να κρινω τετοιας εμβελειας δημιουργους.
 
Θυσίες πιστευεις οτι πρεπει να κανεις για να πετυχεις;
Απ: Ολοι μας πρεπει να κανουμε θυσιες, σε οτιδηποτε επιλεγουμε να ακολουθησουμε στη ζωη μας. Αν θελουμε να πετυχουμε, πρεπει να στερηθουμε και να χαλαλήσουμε πολλα!! Παντα ομως στα πλαισια του ηθους και της αξιοπρεπειας μας!
 
Ακούστε εδώ το κομμάτι του - https://www.youtube.com/watch?v=L6Oho5nu79o&feature=share
Στίχοι: Ντιάνα Τζοβολου
Μουσική: Σταμάτης Μαρίνης
Ενορχήστρωση: Βαγγέλης Βασιλείου
Μουσική Παραγωγή: Ντιάνα Τζοβολου
 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper