ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μεταγραφικό ντεμαράζ με πέντε νέες προσθήκες

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μεταγραφικό ντεμαράζ με πέντε νέες προσθήκες

Γεμίζει το οπλοστάσιο του ΑΟ Χαλκίς, καθώς η ομάδα της Εύβοιας προχώρησε σε μαζεμένες μεταγραφικές κινήσεις, λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας.

Ο προπονητής της ομάδας, Αντώνης Αυλωνίτης, από αύριο θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά άλλους πέντε παίκτες.

Αυτοί είναι οι Γιώργος Ζυγογιάννης, Γιώργος Μανωλιάς, Ηλίας Μαυρίδης, Γιώργος Ευαγγελινός και Admir Zahi.

Ο Γιώργος Ζυγογιάννης (φωτό δεξιά) έρχεται από τον Πανελευσινιακό και είναι γεννημένος στις 5/8/1994. Πρόκειται για αμυντικό, ο οποίος έχει περάσει από  Φωστήρα, ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρο), ενώ έγινε γνωστός στην Κ20 του Πανιωνίου. Είχε υπογράψει μάλιστα, επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "Πάνθηρες", αλλά δεν είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, παρά μόνο στο Κύπελλο, την περίοδο 2012-13. Ο Ζυγογιάννης αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στην αμυντική γραμμή του ΑΟΧ.

Ο Γιώργος Μανωλιάς (φωτό πάνω) είναι γεννημένος στις 14/12/93 και προέρχεται από τον Εθνικό Πειραιά. Αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός (σ.σ. ο Αυλωνίτης ήθελε οπωσδήποτε ποδοσφαιριστή σ' αυτή τη θέση). Ο Μανωλιάς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Κορυδαλλό, Άλιμο και Αστέρα Μαγούλας. Οι πληροφορίες που τον "συνοδεύουν", τον θέλουν να μπορεί να αγωνιστεί -το ίδιο καλά- και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ηλίας Μαυρίδης (φωτό πάνω), 20 ετών, είναι βορειοελλαδίτης και αγωνιζόταν (μεσοεπιθετικός) στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην A.S.D. Roccella (Ροτσέλα). Στην ιταλική ομάδα είχε μετακομίσει πριν λίγους μήνες από την Κ20 του Πανσερραϊκού, ενώ έχει περάσει και από τις Ακαδημίες του Αρη Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά τον Admir Zahi, είναι γεννημένος το 1996 και φόραγε τη φανέλα του ΑΟ Αγ. Αναργύρων στην Α' Αθηνών (6 συμμετοχές, φέτος). Πέρυσι ήταν στους Τράχωνες και πρόπερσι στη Γλυφάδα. Αγωνίζεται στα χαφ και είναι αλβανικής καταγωγής.

Ο ΑΟΧ όμως πήρε και τερματοφύλακα, τον γνωστό στους φιλάθλους της Εύβοιας, Γιώργο Ευαγγελινό. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ (φωτό αριστερά) με θητεία τα τελευταία χρόνια σε Ολυμπιακό Χαλκίδας, Αρτάκη και Λήλα Βασιλικού (μέχρι πριν ένα μήνα), θα ανήκει από 'δω και πέρα στο τιμ των τερματοφυλάκων του ΑΟΧ, μαζί με τους Ντουμάνη, Κακαβά και Αγριόδημο, που κι αυτός είναι μεταγραφή του Γενάρη.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΧ πριν απ' αυτές τις μεταγραφές είχε ήδη αποκτήσει τους Βαλκάνο, Αγγελάτο, Χατζηστάμου και Σάμαρη.


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper