Δίκαια ο ΠΑΟΚ Κυπελλλούχος Ελλάδος σε ένα παιχνίδι ντροπή για τον Ελληνικό ποδόσφαιρο !

  • 07/05/2017 - - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Δίκαια ο ΠΑΟΚ Κυπελλλούχος Ελλάδος σε ένα παιχνίδι ντροπή για τον Ελληνικό ποδόσφαιρο !

Δε συνηθίζω να γράφω αθλητικά θέματα εγώ ο ίδιος στο site μου αλλά σήμερα και μετά τον τελικό Κυπέλλου που είχα την χαρά να δω και απο κοντά χθες στον Βόλο δε θα μπορούσα να μη γράψω δυο λόγια. Τα πειράγματα με φίλους και γνωστούς είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι και η μαγεία του αθλητισμού να αγαπάς και να χαίρεσαι για την ομάδα σου. Αυτό δε μπορεί να το παρακάμψει κανένας γιατί όλοι μας έχουμε πειράξει και πικάρει μετά απο ένα παιχνίδι και ειδικά όταν κρίνεται και ένας τίτλος. Πάμε όπως στο παιχνίδι το χθεσινό. Η ΑΕΚ καλή δεν ήταν. Είχε τον έλεγχο στο ματς για 20-25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και ήρθαν και δυο γκολ με ευθύνες αμυντικής γραμμής και τερματοφύλακα. Μέχρι εδώ όλα καλά . Στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα κακό και βαρετό ματς όλα έδειχναν οτι θα πάμε σε παράταση εκτός και αν γινόταν μια φάση με γκολ " φάβα " όπου και όποιος θα το έβαζε θα έπαιρνε την κούπα. Η φάση του 81ου λεπτού έβγαλε στο προσκήνιο ένδοξες στιγμές κάπλικων παιχνιδιών του Ολυμπιακού.

Ένα γκολ ποίημα απο τον ΠΑΟΚ που με την ανοχή επόπτη και διαιτητή μέτρησε και πήγε το Κύπελλο στον δικέφαλο του Βορρά. Η πρόκληση ξεπερνάει κάθε όριο μετά την δήλωση του επόπτη οτι παραιτείται απο το ποδόσφαιρο γιατί κατέστρεψε την ΑΕΚ. Κατόπιν εορτής δηλαδή θανατική ποινή στον ίδιο του τον εαυτό. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ κύριος Μελισσανίδης μίλησε για στημένο επόπτη και οχι για στημένο λάθος. Μπορεί να έχει και δίκιο. Σφυρίγματα έχουμε πάρει όλοι. Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ . Για τον Ολυμπιακό δε μιλάω γιατί ξέρουμε. Ο τίτλος χάθηκε. Μέσα μας βαθιά ακόμη και οι φίλαθλοι που αγαπαμε και στηρίζουμε την ομάδα μας νιώθαμε οτι ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Μέσα σ αυτούς ήταν και ο τομέας διαιτησία και Ιβάν Σαββίδης. Ο άνθρωπος της εξυγίανσης. Που όταν τον γνώρισα στους Άγιους Τόπους πέρυσι έσταζε μέλι το στόμα μου με την ευγένεια του και το ήθος του προς όλους μας. Αλλά η μπάλα είναι άλλο κομμάτι. Εκεί μεταμορφώνεσαι. Δίνεις άλλες εντολές. Έχεις άλλα σχέδια για να είσαι πρώτος με το κόστος να μην μπορεί κανένας να το γνωρίζει. 

Μπράβο λοιπόν στον Πάοκ γιατί το ήθελε πιο πολύ. Μπράβο στο στήσιμο που δέχτηκε η ΑΕΚ άλλη μια φορά για να βλέπει ως δεύτερη κάτι που θα μπορούσε να της ανήκει αν αυτή η φάση ήταν ως μη γενόμενη. Ντροπή στην ΒΙΑ που είδαμε πριν απο το παιχνίδι. Η αστυνομία απέδειξε οτι δε μπορει όταν πιέζεται τόσο πολύ . 100-200 άτομα έκαναν πάλι ότι ήθελαν και μαύρισαν την γιορτή του ποδοσφαίρου. ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1 για την ιστορία. MVP ο επόπτης του αγώνα και αδύναμος κρίκος ο ίδιος ο αθλητισμός !


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper